دوستان ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
Printable View
دوستان ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
دوستان من ورودی 89 هستم
درس تاریخ فرهنگ و تمدن رو پاس کردم..الان این درس برای من اختیاری میشه یا اجباری؟من 15 واحد باید اختباری پاس کنم..این که 2 واحده چجوری میشه؟:n02:
ممنون
هیچ ربطی به هم ندارننقل قول:
شما کارشناسی آزاد بگیر و ارشد سراسری
مشکلی نیست
در مورد نمره هم فقط باید درس رو پاس کنید و نمره درس مهم نیست
تنها چیزی که مهم هست معدل کل هست
معدل کل شما بعد از فارغ التحصیلی باید بالای 12 باشه
ممنون دوست عزیز، یعنی معدل شرط نیست تو پذیرش ارشد سراسری؟ فقط همون 12 که مدرکم باهاش میدن. این نمره های زیر 12 چی؟ چون الان خود آزاد نمره های زیر 12 اختصاصی رو قبول نداره و چه کارشناسی آزاد چه سراسری زیر 12 ها باید دوباره درس رو بطور پیش نیاز بگذرونن، میخوام ببینم برای سراسری چطور هست؟نقل قول:
دوستان یه سوال :
من درس برنامه نویسی پیشرفته رو ترم پیش برداشتم ولی نرفتم امتحان بدم و حذفش کردم ,ترم پاییز امسال هم درس پیشرفته هم ساختمان داده رو با هم برداشتم .حالا ساختمان داده پاس میشم ولی میترسم برم امتحان درس پیشرفته رو بدم میخوام حذفش کنم .ایا نمره ساختمان دادم حدف میشه ؟؟؟؟
برنامه نویسی پیشرفته پیشنیاز ساختمان داده هست
نه حذف نمیشهنقل قول:
ممنون .دانشگاه ازاد هستم پس مشکلی پیش نمیاد.یه چیز دیگه من این درس پیشرفته رو اصلا نیوفتادمنقل قول:
فرشید عزیز 1هفته پیش رفتم پیش مدیر گروه و این موضوع رو مطرح کردم و گفتن شورای دانشگاه تصمیم گرفتن که برای ورودی های بهمن ماه مرخصی رد بشه ولی لازم به پرداخت شهریه نباشه و اون مبلغ از page کسانی که ورودی بهمن هستند حذف شدنقل قول:
اگه اینطور بشه که عالی میشهنقل قول:
دوستان کسی خبر داره اگه کسی چند سال پیش اخراج شده با شه از دانشگاه میتونه الان دوباره بره ثبت نام کنه و درسش رو تموم کنه یا مثلا واحد هاش رو مطابقت بده تو ثبت نام جدیدش؟