زمین هم با بقیه اختصاصی ها توی یه دفترچه است.نقل قول:
بلی!نقل قول:
سیاه و سفید اشکالی نداره، اما نمی دونم رنگی مورد داره یا نه!:31:نقل قول:
Printable View
زمین هم با بقیه اختصاصی ها توی یه دفترچه است.نقل قول:
بلی!نقل قول:
سیاه و سفید اشکالی نداره، اما نمی دونم رنگی مورد داره یا نه!:31:نقل قول:
فقط كساني حق ندارن اعلام انصراف كنن كه در رشته هاي روزانه پذيرفته بشن ! و در صورت اعلام انصراف تا 2نقل قول:
سال حق شركت در كنكورو ندارن !!!
سلام .ببخشید مگه سوالات به ترتیب کتاب یا مبحث نیست ؟ اگه 4 مدل دفترچه بدن یعنی مثلا توی ادبیات اول قرابت معنایی می دن بعد املا و لغت ؟؟؟
تجربی و ریاضی همون روز اختصاصی رو هم میدن ولی انسانی میرن فکر کنم فرداش میاننقل قول:
پارسال همه بچه های اینجا چند ساعت از کنکور گذشته بود درصد گذاشتن!!!!نقل قول:
ولی من خودم اینطوریم که یه سوال شک کنم کدوم زدم تا وقتی درصدا بیاد دیوانه میشم تازه این بار 235 تا سواله تا کنکور ممکنه کچل بشم اما توفیق اجباری که نصیب ما میشه اینه که کلید سوالای اینجا تو سنجش نمیره برای همین خیالمون تا اعلام نتایج راحته ...:31:
پارسال بعد از کنکور گذاشتن .. این احتمالا برای دیگرانه ...نقل قول:
خوب ماله یه دفترچه رو میذارن پارسالم که گزینه ها متفاوت بود دفترچه B رو گذاشته بودندنقل قول:
شما باید یادتون باشه کدوم گزینه رو زدید نه اینکه گزینه چند رو زدید!
پارسال همون روز گذاشتن امسالم 99 درصد همین طوریهنقل قول:
راستی شنیده بودم که پاسخنامه کلیدی رو چند روز بعد میذارن نه چند ساعت بعد. چند ساعت بعد مال امتحانات نهایی و... هست نه کنکور.
شدیدا باهات همدردمنقل قول:
من که هر چی فکر میکنم نمیتونم کاری برای ریاضی انجام بدم, به قول یکی از دوستان, ما اگر ریاضی رو منفی نزنیم, باید خدا رو شکر کنیم.
من از پارسال تا حالا درصد ریاضیم فرق نکرده!!!
سوم که بود تو آزمونای جامع که نصفشو بلد نبودم 40-50 میزدیم امسالم همین طور!!
بچه ها این سایت یک خبر مهم در مورد تاریخ کنکور ریاضی داره ، حتما ببینید :18:
کد:http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?month=7&day=1&year=2010&hour=8&min=0&sec=0&p0=246
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
مگه 40 50 بده ؟ تخمین رتبه ی ریاضی 44 درصد رو توی سال 88 رو از تاپیک زیر ببین حتما. البته اینا واسه آزمون مبتکران بود (شماره 4) که زحمت کشیدن تخمین 88 رو دادننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5113685&postcount=195
اینا چیه دیگه؟!نقل قول:
بگو چند شب باید بخوابیم تا کنکور برسه؟!
نه اتفاقا زیاد بد نیست برای منطقه 3نقل قول:
مگه 40 50 بده ؟ تخمین رتبه ی ریاضی 44 درصد رو توی سال 88 رو از تاپیک زیر ببین حتما. البته اینا واسه آزمون مبتکران بود (شماره 4) که زحمت کشیدن تخمین 88 رو دادن
زیر 100 هم خیلی ها هستن حول و حوش 50 هستن ولی من پارسالم تو آزمونا ریاضی رو 50 میزدم الانم همین طور !
این یه کم اذیت میکنه:31:
-----------
راستی ما جمعه کنکور میدیم یه روز از شما بیشتر میخونم!! ها هااااااااااااا....
کسی هست بتونه بعد کنکور چند تا از سوالا رو حل کنه ؟بلافاصله ها؟
افرادی که مایل به همکاری هستن به من یه پیامی بدن ضمانت پس از فروش هم داره (!)
همیشه به نفع شما خارجکی هاست (جز شیمی :دی).نقل قول:
چرا یک همچین کاره زشتی میخوای بعد از کنکور انجام بدی که باعث افزایش استرس و اعصاب خوردی بشه :18:؟ (شوخی بود)
کجا به نفع ماست؟!نقل قول:
همه میگن ماله خارج سخت تره البته خودم برعکس اینو قبول دارم :31:
شیمی ماله ما سخت تره مگه ؟ امسال که اینجوری نبود؟! آخه من تازگیا شیمیم خیلی خوب شده از 8 پارسال رسیده حدود 60-70 :31:
-------------------------
حالا کسی هست تو این کار خیلی اخلاقی به ما کمک کنه؟ البته فکر نکنید سوالا همونه ولی خوب ممکنه کمک کنه:10:
دیگه 2 تا 2تا هم پست میدی :15:نقل قول:
خوب چه جور سوالایی؟ سوالای کنکور خودمو بعد از کنکورم عمرن نگاه کنم ، اصلا شاید برم توی تاریخ تا اعلام نتایج :34: (kidding :26::25:)
کجا دوتا دوتا؟!نقل قول:
اینجا تبدیل شده به مسنجر من و Bio!!
البته ما پشت پرده نیز داریم با هم اختلاط می کنیم :31:
سوالای ایران رو میگمنقل قول:
خوب چه جور سوالایی؟ سوالای کنکور خودمو بعد از کنکورم عمرن نگاه کنم ، اصلا شاید برم توی تاریخ تا اعلام نت
در ضمن همشو نمیگم که ، شاید 4-5 تاشو
اگه یه آدم خیرخواهی پیدا بشه کمک کنه ممنونش میشم:10::40: