3 روزه هر چی تلاش میکنم به سرور بازی وصل نمیشه. ماتریکس.
Printable View
3 روزه هر چی تلاش میکنم به سرور بازی وصل نمیشه. ماتریکس.
میدونید چرا میان راندوم محدودیت میزارن... خیلی سیاست دارن... میخوان مشکلو بندازن گردن شرکتااا.... اینجوری بعضیا میبینن مثلا فلان شرکت مشکلی نداره ولی خودشون دارن.. میرن خر شرکتو میگیرن... اگه بخوان محدودیت یهو روو همه بزارن تابلو بازار میشه...
بی پدرا اگه این زیرکی تو سیاست رو توی امور خارجه داشتن الان ما اینقدر بدبخت نبودیم . . .نقل قول:
100% ..... فقط زورشون به ما میرسه .... فقط بلدن سر ملت خودشون کلاه بزارن....نقل قول:
فک کنم فقط یک هفته دیگه باید تحمل کنیم
تا این بدبختی تموم بشه
البته اگه نخوان بکشن مرحله دوم :n08:نقل قول:
نقل قول:دوستان این محدودیت ها روی Http و https اعمال شده.....نقل قول:
برای اینکه به ایمیل خودتون لاگین کنید بهتره از ورژن موبایل استفاده کنید....
m,gmail.com
m.hotmail.com
m.yahoo.com
از این آدرس ها استفاده کنید.......
در مورد دوستانی هم که نق میزنن و مینالن و به سیاست خارجه و داخله گیر میدن هم اید بگم دوستان عزیز تقصیر کار خودمونیم...چون اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم و از تکنولوژی در راستای تخریب استفاده کنیم...خواه تخریب انتخابات باشه..خواه چیزای دیگه
پیشنهاد میکنم این بحث ها هم اینجا نشه تا خدای نکرده انجمن به مشکل نخوره
یا علی
یه هفته که اشکالی نداره ما که از یه هفته نمیترسیمنقل قول:
حرف ماه سره یکی دوماه هست
بدترین استفاده؟!!!نقل قول:
در مورد دوستانی هم که نق میزنن و مینالن و به سیاست خارجه و داخله گیر میدن هم اید بگم دوستان عزیز تقصیر کار خودمونیم...چون اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم و از تکنولوژی در راستای تخریب استفاده کنیم...خواه تخریب انتخابات باشه..خواه چیزای دیگه
پیشنهاد میکنم این بحث ها هم اینجا نشه تا خدای نکرده انجمن به مشکل نخوره
یا علی
نگو این چیزا رو برادر :n08:پس اگه از شرایط مملکتت توی نت انتقاد کنی میشه استفاده بد ؟
پس بریم تو خیابون بگیم بیان با ماشین از رومون رد بشن که خدای نکرده ریا نشه
شما کلا با رسانه آزاد و آزادی آشنا نیستی
فکر میکنی استفاده صحیح از نت کپی پیست کردن 4 تا مقاله واسه استاد تو دانشگاه هست
اینا هم نق و ناله نیست عزیزم واقعیت هست
علی یارت! خداییش این حرفت منو یاد حاجی جلیلی انداخت، آخه با ایمیل میخوایم کی رو تخریب کنیم مرد مومن! مثل اینکه مناظره نمی بینی که همین مسولین چی به هم میگن اونوقت دیوار کوتاهتر از مردم نیافتی؟
نقل قول: