برای یکی از دوستان من هم دیالمه هست از شنبه هفته پیش. اون هم 73 درصد و در مرحله تخصیص پورت مونده. گفته بودن 7 تا 10 روز.نقل قول:
Printable View
برای یکی از دوستان من هم دیالمه هست از شنبه هفته پیش. اون هم 73 درصد و در مرحله تخصیص پورت مونده. گفته بودن 7 تا 10 روز.نقل قول:
این دقیق نبودن(به قول خودشون نادقیق!) حجم مصرفی یواش یواش داره مشکل ساز میشه! با اینکه توی پیغامش نوشته گزارش مصرف روزانه و pppoe ....دقیق نیست و ملاک "مصرف دوره" هست، اما من چند بار تا حالا چک کردم همون مقداری که توی مصرف روزانه ثبت میشه(که خیلی بیشتر از مصرف واقعی هست) رو از مصرف دوره کم میکنه!!!
مثلا من دیشب از ساعت 12 تا 1 فقط یه فایل 5 مگی گرفتم و 1 مگ هم وبگردی، توی کانکشن 6 مگ مصرف زده بود، اما تو پنل شاتل زده 19 مگ، همین 19 مگ رو هم از مصرف دوره(که خود شاتل میگه ملاک و صحیحه) کم کرده!!!:13::13::13:
لعنت به شاتل...
روز به روز دارم زده تر میشم...
تاریخ فاکتور قبل
31 تیر بوده...اما سرویس دوره بعد که اکو بود (سرویس قبلی آرت بود) از امروز یعنی بیست و نهم فعال شده...میگه بر اساس تاریخ اتصاله...نه تاریخه پرداخت...یعنی این وسط طرف یه هفته اینترنتش قطع باشه باید پول کل ای دی اس الو بده...
از همه جا گرون تر اون هم با این همه قوانین مزخرف...من نمیدونستم اکو فعال شده یهو 800 مگ دان کردم...میبینم از 3 گیگ 0.8 گیگ پریده تو روز اول!ماه بعد اگه نظرم عوض نشه انشاالله میرم یه جای دیگه...حتی شده صبانت...لااقل وضع شرکتای دیگه رو هم ببینم تو شاتل چیزی دیدم اعصابم بهم نریزه...
اون دفعه قبل رفتیم سرویس آرت رو اکو کنیم گفتن باید 10 روز زودتر میومدی...چون رفته تهران و فلان و از این چیزا...
این سری جلوتر رفتیم حالا مدلش اینه که این جوری حساب میشه...بی خبر یهو از دوره جدید کم میکنه...
روز عیدی،عیدیمونم گرفتیم...
شما عصبانی نشو جاهای دیگه وضع اگه درحد تیم ملی نباشه بهتر نیست :31:نقل قول:
بشدت تایید میشه. من تا حالا چندتا آی اس پی عوض کردم، بهترینش همین شاتله.نقل قول:
سلام. من بخوام اینترنتی ثبت نام کنم کی پولشو میگیرن ؟
درضمن این محل قرارداد و نحوه ارسال فاکتور چیه ؟
لطفا سریع تر جواب بدین ممنون میشم
دقیقا نمیدونم شاید پیک بفرستن که بیاد و پول را بگیره شاید بگن خودتون بیاید و پول را بدین شایدم بشه که اینترنتی پرداخت کنیدنقل قول:
محل قرارداد هم همون محلی هست که از adsl استفاده میکنید که میشه همون آدرس خونتون
نحوه ارسال فاکتور , هم براتون فاکتور را sms میکنن و هم براتون ایمیل میکنن:46:
دوستان دیشب حوالی 9 قطعی نداشتین ؟ کرج؟
هر چی پشتیبانی رو هم میگرفتم کسی جواب نمیداد
بچه ها Opera 10 beta 2 هم اومده تست كنين:
کد:http://www.opera.com/browser/download/?ver=10.00b2
سلام دوستان
این آخرین تست سرعت ما. سرویس اکو 128 اصفهان
راستی قبلن فکر می کردم مال ویندوز سونه ولی الآن رو ایکس پی هستم.
دوستان اصفهانی شما هم سرویساتون همین قدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، این ارور Generic Host Process For Win32 Services رو کسی درست حسابی حل کرده؟ یهو قطع میشه فقطم باید ریست کنیم که درست شه. چندین تا راه حل هم تو فروم بود نمی دونم کدوم بهتره. یکیش که بسته امنیتی بود نصب کردم ولی درست نشد.
ممنون و موفق باشید