چند گرفتی؟نقل قول:
Printable View
چند گرفتی؟نقل قول:
دوستان ثبت میان ترم ها تا کی بازه ؟ تمدید هم میشه ؟ باز یکی از استادا بهم میان ترم نداده نمیدونم یادش رفته چی شده قبلا داده بود ها الان که سایت باز شد نگاه کردم دیدم میان ترم شده صفر :n03: عجب گیری کردیم :n28:
امروز آخرین روزه .... :n13:نقل قول:
نه دیگه بسته شد .دیگه فکر نکنم باز کنن .کاش بعد امتحانات باز میکردن میشد از استاد یه طور نمره گرفت.نقل قول:
تستی شدم 2:n28:نقل قول:
کلا شما خیـــــــــــــــــــــلی خسته نباشید.:n29:نقل قول:
خسته که هستم سه تا امتحان پشت سر هم دادم مخم هنگ کرده :n02:حالا کیه که کتاب سیستمهای چندرسانه ای بخونه هر خطش یه سوال تستیه:n28: (عجب غ... کردم این همه درس اختیاری اسون این برداشتم)نقل قول:
ای بابا مگه تا 13 ام وقت نبود ؟ یعنی تا 12 امشب وقت ثبت میان ترم نیست ؟ چه زود بستن هنوز 13 ام که تموم نشده ! :n03: هر ترم سر این میان ترم کلی اعصاب خوردی دارم :n23: یه ترم نشد من با خیال راحت بشینم درس بخونم :n27: الان کلا فکرم درگیر این مسئله است :n30: یعنی چی آخه قبلا نگاه میکنی میان ترم گرفتی میان ترم ها باز میشه استاد نمیدونم چیکار میکنه میان ترم صفر میشه ! یعنی خوده استاد صفر کرده ؟نقل قول:
دیگه پیام نوره روز اولم از ساعت10 میانترم برای استادا باز شد که سایت بستن.به نظر من درسی که سخت باشه استاد میانترم کمتر 4 داد اصلا نباید بری سر جلسه :n27:یا لب مرزی قبول میشی یا میفتی :n28:بعضی استادا خیلی کنسن اصلا یه نمره کمک نمیکنن میانترم هرچی گرفتی رد میکنن .نقل قول:
شما هم شاید برگت سفید دادی یا نمره ای نگرفتی که بدرد بخوره بهت میانترم نداره ؟
چه میدونم والله . این استاده از اول خود درگیری داشت ! البته هنوز نمره های تستی نیومده سوالات تشرحی رو هم از 5 تا 2 تا نصف و نیمه نوشتم البته چون خونده بودم جواب آخرشون رو درست نوشتم فقط تو راه حل یه قسمت رو که مطمئن نبودم رو ننوشتم با این حساب فکر نکنم بتونم این سه واحد رو پاس کنم :n03: خدا لعنتش کنه اگه میان ترم 5 میگرفتم شاید نمرم 13 الی 14 بود ولی الان می افتم :n28:نقل قول:
اشکال نداره ، دور از جون بابا.نقل قول:
اصلا بیخیالش،نمره دست استاده، امتحان وسیله است؛ الکی خودتو از اینترنت نندازی بری بشینی درس بخونیاااااااااااااا:n08:
از ما گفتن بود:n05: