در حالت کلی دوگانه سوزهای مدل 90 باید کپسول رو باز کنن بیارن پاییننقل قول:
برای تست و دوباره نصبش کنن
حدود 1 هفته تا 2 هفته طول میکشه که حدود 300 هزار تومن هم هزینه برمیداره
و اجباری هست واگرنه معاینه فنی نمیدن
Printable View
در حالت کلی دوگانه سوزهای مدل 90 باید کپسول رو باز کنن بیارن پاییننقل قول:
برای تست و دوباره نصبش کنن
حدود 1 هفته تا 2 هفته طول میکشه که حدود 300 هزار تومن هم هزینه برمیداره
و اجباری هست واگرنه معاینه فنی نمیدن
ممنوننقل قول:
1 - 34 تومن که برای ماشین های بنزینی و دوگانه دستی احتمالا باشه
دوگانه کارخونه ها من شنیدم خیلی بالاتره :n27: در حد 300 تا 400
2 - بردم و دیاگ زد ، یه سنسور 120 تومنی هم عوض کردم نشد ، یه قطعه ی دیگه گفت هست که قیمتش 700 تومنه!!!! بخاطر همین فعلا دست نگهداشتم ، میخواستم مطمئن شم ببینم دردش چیه
1- پراید من 89 دوگانه کارخونه س. کپسولاش Jindung چین و برای 2009 بود. شما درست گفتی من هم به جز اون 34 تومن، نزدیک 54 تومن هزینه لوله و فشارسنج تو خود معاینه فنی دادم و در آزمایشگاه آزمون هیدرواستاتیک که جفت مخرنارو باز میکنند یه 68 تومن و یه 82 تومن پیاده شدم که با گذشت یک روز گفتند مخرنها در آزمایش رد شده اند. رویهم رفته چیزی نزدیک 300 تومن پیاده شدم و از این ور هم بهای دو مخزن پراید و ساخت ایران 1 تا 1200 است یعنی ری***م به این برنامه ریزیشون. از خریدن مخزن چشم پوشی کردم ولی برگ معاینه فنی بخش بنزین رو دارم که اعتبار یک ساله داره ولی پایین برگه نوشته اگه گواهی آزمون هیدرواستاتیک نداشته باشی اعتبارش سه ماهه. با اینکه اعتبار سه ماهه من پایان یافته و یک بار هم افسر جلومو گرفت و برگ معاینه فنیمو نگاه کرد هنوز دشواری یی برام پیش نیومده.نقل قول:
2- میبینی دردسر داره از گاز چشم پوشی کن
ممنوننقل قول:
من تا 10 اردیبهشت معاینه داشتم و اعتبارش گذشت ( من خودم پیش یکی از دوستام کپسولو یه بار اوردم بیرون و روغن اضافش رو خارج کردم ، کپسول منم ساخت چین هست
از خیر گازشم خیلی وقته گذشتم و خیلی کم استفاده می کنم ولی خب مصرف بنزینش اذیت میکنه
با توجه به مشکل گازش و مصرفزیادش و این دردسر معانیه فنیش به زودی باید به فکر فروشش باشم
درود
به دلیل روغن ریزی که (از بخش میانی کمی به چپ) پرایدم داشت، کاسه نمدهای گیربکس، سر شفت و ماهک دنده (همراه با اندختن دیسک و صفحه) جایگزین شدند ولی همچنان کمی روغن ریزی دارد. چرا؟
سلامنقل قول:
پیدا کردن محل نشتی روغن نسبتاً ساده هست
احتمالها:
از واشرها , کاسه نمدها , پیچهای تخلیه و پُرکُن , تَرِک خوردگی , محل نصب چلوسها به گیربکس (اورینگش)
اگر همه ی زیرش روغنیه و تشخیص جای نشتی مشکله پس باید با رعایت نکات ایمنی با پارچه آغشته به کمی بنزین یا بُرس تمیزش کرد و سپس هر روز چک بشه تا جای نشتی پیدا بشه
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای راهنماهای درون سپر پرایدم چراغهای SMD 24 تایی انداخته و روشنایی آنها را ایستا کرده ام. چرا برخی از SMDها پس از چند ماه می سوزند؟
خودم از زیر نگاه کردم یه چکه روغن از سینی زیر گیریبکس آویزون بود. چگونه میتونم خاستگاه روغن ریزی پیدا کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولاً از پیچ تعویض روغن هست که زیر کارتل هست و یا از اطراف کارتل هست یعنی واشرش خرابه
گاهی هم از بابای موتور نشت میکنه و میاد پایین که قابل مشاهده هست
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
معمولاً از پیچ تعویض روغن هست که زیر کارتل هست و یا از اطراف کارتل هست یعنی واشرش خرابه
گاهی هم از بابای موتور نشت میکنه و میاد پایین که قابل مشاهده هست
سلام وقت بخیر. دوستان من یک سمند EF7 مدل 94 دارم و مشکلی که دارم باهاش اینه که وقتی یه مدت ماشین درجا کار میکنه (مخصوصا با کولر) بعد از حدود 10 دقیقه تا ربع ساعت بوی بنزین میپیچه توی اتاق. به چند تا تعمیرکارم نشون دادم زیر صندلی عقب که پمپ بنزین هست رو چک کردن خشک بود، یه بار هم کنیستر رو عوض کردم ولی باز درست نشد. فیلتر بنزین رو هم مرتب عوض میکنم. اگر کسی تجربه این چنینی داره لطفا کمک کنه به من. ممنون