قبل از تلفن و مودم اسپلیتر گذاشتی؟اگه اره پس با یه تلفن دیگه تست کن شاید تلفنتون مورد دارهنقل قول:
Printable View
قبل از تلفن و مودم اسپلیتر گذاشتی؟اگه اره پس با یه تلفن دیگه تست کن شاید تلفنتون مورد دارهنقل قول:
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها ی آسیا تکی
بدون دانلود بدون آپدیتی چیزی حجم من در یک روز 4.5 گیگ مصرف شده کسی مشکل مشابه نداره!؟ چیکار کنم از کجا کشف کنم چی شده؟
نکنه کسی از دوستان یا اشناهات یوزر و پسوردت رو داره؟
اینترنت دانلود منیجر هم اگر داشته باشی میتونی از توی اون ببینین چی دانلود شده
توی سایت1544 هم برو و ریز مصرفت رو ببین چجوری کم شده این حجم.یه دفعه بوده یا به مرور
اخرش هم زنگ بزن 1544 با اپراتور صحبت کن مطمئنا کمکت میکنه
راستی اگر هم مودم بی سیم داری حتما چک کن ببین پسووردش دست کسی نیفتاده باشه
هاهاها خوشم میاد که هکر های عزیز مثل من همجا هستن
ببخشید عزیز من ولی این مشکل مربوط به خنگ بودن و سطح بسیار پایین امنیت هستش
شما باید بعداز ورود به به سایت مودمت پسورد دفالتت رو که admin یعنی یوزر و پسوردش که اینه رو عوض کنی که نشه دیگه وارد مودت شد و اکانتت رو دزدیت
در ضمن این رو هم بدون که اگه بازم پسوردت رو عوض کنی میشه به مودمت نفوذ کرد ولی دیگه این کار یه هکرقابل احترامه نه یه لامر که سرش از هیچی در نمیاد و از افکار دیگر هکر ها بالا میرن
راه پیش گیری از این مورد آخر رو نمیگم چون شاید واقعا به اون چهار گیگ نیاز داشته طرف:n08:
طرف چقدر خوشحالهنقل قول:
دوستان یه لطفی بکنید سرعت دانلود سرویس 512 برنزی نامحدود رو بگین چون سرعتها تغییر کردن میخوام بدونم الان سرعت چنده؟؟؟:n13:
دوستان چند عدد سوال :n13:
1_تو قسمت تعرفه سایت نوشته سرویس 2048 برنزی نامحدود اشتراک 1به 1 است وقاعدتا باید فول speed بده در این صورت با طلایی نامحدود چه فرقی داره ؟
2_سرویس محدود burst چند برابر دارن ؟
3-سرعت سرویس در سیستم محدود و برنزی 1024 و 2048 چقدر است ؟ روز و شب ؟ شب به سرعت واقعی میرسه ؟
5-مثلا سرویس محدود 10 گیگ 12ماهه بگیره 120 گیگ اولیه میده ؟
4-برای 20 gb مصرف وب وکلی dl فیلم چه سرویسی توصیه میکنید ؟:n21:
ببخشید مبتدی هستیم .ممنون میشم جواب بدین چون مطمئنا سوال خیلی هاست :n16::n12::n16:
با توجه به توصیفاتت مطمئنم که همیشه یک بازنده بودینقل قول:
- لیمر نه لامر! مشق امشبت.نقل قول:
- اصلآ لازم نیست طرف یوزر پس دیفالت رو عوض کنه فقط کافیه ریموت اکسس رو روی سرویس ها غیر فعال کنه حالا فایروال بماند که اکثر مودم روترها از busybox استفاده می کنن و امکان فیلترینگ وجود داره. شما اول مباحث ابتدایی نتوورکینگ رو یاد بگیر بعد بیا واسه ملت نسخه بپیش.