درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما خودتان را ناراحت نکنید.
خود نرم افزار با پچ b نصب میشود وکاری به اپدیت کردن شما ندارد.
ینی این نرم افزار که جدید روی سایت است وشما دانلودش کردید تا پچ b مشکلاتش رفع شده.
about کسپر شما درست است.
موفق باشید.
Printable View
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما خودتان را ناراحت نکنید.
خود نرم افزار با پچ b نصب میشود وکاری به اپدیت کردن شما ندارد.
ینی این نرم افزار که جدید روی سایت است وشما دانلودش کردید تا پچ b مشکلاتش رفع شده.
about کسپر شما درست است.
موفق باشید.
سلام
برای server2003 از کدوم ورژن کاسپر باید استفاده کنم؟؟؟ اگه امکان داره لینک دانلود جدید ترین ورژن رو برام بزارید
کی های این ورژن راحت پیدا میشه؟؟؟
چگونه میشه پورت 21 که ftp هست را با کسپر بست؟
اگر كلاينت به اين سرور وصله از نسخه تحت شبكه چون اصلش روي سرور نصب مي شه و با يك klshear , keygean network مي توني بر روي workstation هات نصبش كني و وقتي خود سرور آپديت مي شه تمام كلاينت ها نيز از سرور آپديت مي كنن و جالب اينجاست كه يك كسپركيت روي سرور نصب مي شه كه برنامه خيلي جالبي براي مديريت و تنظيم خود سرور و تمام كاينت ها.نقل قول:
ممنون از پاسخ شما
کامپیوتر(win server 2003) من سرور اصلی شبکه نیست و فقط یک سری فایل ها رو تو شبکه به اشتراک گذاشتم ولی یورزم حالت admin داره و فقط میخوام رو کامپیوتر خودم کاسپر نصب کنم تا ویروس های شبکه به کامپیوتر من وارد نشن.
بالاخره نسخه پایدارVersion 2011 (11.0.2.556
هم به سایت کسپر اضافه شد.
درود.نقل قول:
دوست عزیز از این که ما را باخبر کردید ممنون.
ولی این نسخه الان 5روز است که امده.
موفق وپیروز باشید.
سلام
امروز یک بازی خواستم نصب کنم بعد DVD رو با کسپر که اسکن کردم هیچی پیدا نکرد ولی موقع نصب چند تا Worm پیدا کرد بعضی هاشون رو نابود کرد ولی یکیشون رو نتونست پاک کنه. بعد سریع Cancel کردم و نصب نشد حالا می خواستم بدونم ویروسی شده سیستم ؟؟ چکار کنم؟؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز
اینطور که شما میگید کسپرسکی از روی رفتار شناسی
کرم ها را شناسایی کرده چون در موقع نصب این هشدار از طرف کسپرسکی داده شده.
شما بهتر یکبار سیستم را اسکن کنید.
اگر چیزی پیدا نکرد مطمون باشید که ویروسی نشده اید.
موفق وپیروز باشید.
درود.
دوستان سافت گذر سرور اپدیت کسپرسکی را راه اندازی کرد.
فعلا به صورت ازمایشی است.
لینک خواندن.موفق باشید.کد:http://---------.com/WebPage/News.aspx?Id=3953