شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
آرهنقل قول:
مشکل از اندیشه بود
سرعت و پینگم با GPRS از اندیشه بهتر بود:2:
حجم اضافه گرون تر رو به سرعت و پینگ افتضاح ترجیح میدم!
البته الان دوباره اوضاع پینگ اندیشه خوب شده (همین الان پینگم تو بازی حدود 300 هست و غروب/شب هم در حدودای 700) اندیشه 128 نامحدود مرکز 8
نقل قول:
پس ظاهرا جدی جدی اوضاع اندیشه دراماتیک شده! خدا رو شکر ما که دیگه نیستیم :31:
الآن بعد 1 شب چجوریه سرویست تو شاتل؟ اگه هنوزم خوبه این دوره میخوام از 128 بیام رو 2 مگ دوباره
نقل قول:
پس ظاهرا جدی جدی اوضاع اندیشه دراماتیک شده! خدا رو شکر ما که دیگه نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز, به من ربطی نداره چه کسی از کجا سرویس میگیره ولی خواهشن بدون دلیل حرف نزنید. ماجرای ایشون مال قبل هست و اگه پست قبل من هم مشاهده میکردید این مطلب رو نمی گفتید شایدم دیدید ولی...نقل قول:
آره
مشکل از اندیشه بود
سرعت و پینگم با GPRS از اندیشه بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های رشتی سرعت 128 نامحدود اندیشه اونجا چند کیلو بایت بر ثانیه هستش من سرعتم 16-22 که بیشتر روی 18 هست می خوام جمع آوری کنم اندیشه بدرد من نمی خوره
بطور متوسط 30نقل قول:
بچه های رشتی سرعت 128 نامحدود اندیشه اونجا چند کیلو بایت بر ثانیه هستش من سرعتم 16-22 که بیشتر روی 18 هست می خوام جمع آوری کنم اندیشه بدرد من نمی خوره
نقل قول:
انتظار داشتی وقتی از 128 میری 2 مگ وضعیتت بدتر بشه؟:27::31::27:
سوسمار جان، شما احتمالا کارمند شاتل نیستی؟!!!:13:
اکی مرسی من جمع آوری میکنم و با دامون قرارداد می بندم اون متوسط 25 هستش :31:نقل قول: