مربي اسبق تيم هاي برق شيراز و پاس تهران با تکذيب شايعه پيوستن به باشگاه استقلال گفت: تا به حال با هيچ شخصي مذاکره نکرده ام.شرفي در پاسخ به حضور در جمع آبي پوشان:
دنبال قبري هستيم که داخل آن مرده نيست // قلعه نويي را نمي شناسم
آن چه در ادامه مي آيد گفت و گوي اصغر شرفي با خبرنگار ورزشي پانا است:
تبريک مي گويم
بابت چي تبريک؟
اين که به فوتبال برگشتي
کي گفته به فوتبال برگشتم؟ فعلا که خبري نشده و با هيچ کسي مذاکره نکردم. در روزنامه ها مطالبي خواندم که آن را تکذيب مي کنم.
مي داني که کدام تيم تو را مي خواهد؟
فکر کنم نوشته اند استقلال. ببينيد اگر پيشنهادي بشود فکر مي کنم، قابل بررسي است. بايد صحبت کرد و اگر شرايط هم را بپذيريم، چه اشکالي دارد که با آن ها همکاري کنم؟
واقعا مشکل استقلال با اين تغيير و تحولات حل مي شود؟
من داخل تيم نيستم که قضاوت کنم. بايد کسي نظر دهد که به شرايط تيم اشراف داشته باشد. فکر مي کنم وقتي مساله اي که هنوز اتفاق نيافتاده حرف زدن در مورد آن بيهوده است. اين ها مثل اين مي ماند که دنبال قبري هستيم که داخل آن مرده نيست.
فکر مي کني بتواني به استقلال کمک کني؟
به نظرم اين جواب سوال شما به کارهاي عملي برمي گردد و در حد حرف نيست. کسي که مي خواهد کسي را براي اين کار انتخاب کند حتما بررسي کرده و هدفي دارد. حرف من هم تضمين کننده نيست که بتوانم کمک کنم يا نه.
به نظر شما پست مدير فني در فوتبال ما جا افتاده است؟
مدير فني کسي است که به کار کادر فني و بازيکنان نظارت داشته باشد و در جلسه با آن ها بتواند مسائل فني و تاکتيکي را تبادل نظر کند ولي تصميم گيرنده نهايي خود سرمربي تيم است اما بالاخره کسي هم بايد بين سرمربي و مديريت باشگاه باشد که مسائل را منتقل کند که فکر مي کنم اين يکي از وظايف کلي مدير فني است.
با قلعه نويي که مشکلي نداري؟
من اصلا قلعه نويي را نمي شناسم و شايد يکي دو بار بيشتر از نزديک وي را نديدم ولي نه مشکلي ندارم.
نسبت به کار او شناخت داري؟
چرا ندارم؟ به هر حال با استقلال قهرمان شده، سابقه ملي دارد و سرمربي تيم ملي بوده است. مگر اين ها براي شناخت مربي فوتبال کافي نيست؟
کلا استقلال را چطور مي بيني؟
بازيکنان خيلي خوبي دارد هم روي نيمکت و هم در زمين. با اين حال کوچ کردن اين تيم ها سخت است و کادر و تيم فني قوي حداقل 15 نفره مي خواهد که بتواند اين تيم را اداره کند.
خيلي از کارشناسان مي گويند نفرات دستياران قلعه نويي در حد استقلال نيستند. نظر شما چيست؟
آن ها نظر خود را دارند. من نمي توانم روي نظر مردم نظر دهم. فعلا نظري ندارم.
کادر فني استقلال نياز به تغييرات دارد؟
نمي دانم در اين مورد بايد هيات مديره تصميم بگيرد.
به هرحال کسي که مي خواهد به عنوان مدير فني انتخاب شود، نظري دارد
فعلا چون اسم من مطرح است نمي خواهم حرفي يا نظري بدهم چون ممکن است سوء تفاهمي پيش آيد. اصلا دوست ندارم که خودم را به کسي بچسبانم يا آويزان کسي شوم چون شخصيتم اجازه نمي دهد.