سلامنقل قول:
سرویس 9ماهه کلا با ساعت هایی که گفتین 120گیگ هست؟
و اینکه حجم تو ساعت رایگان رو حساب میکنن یا نه؟
اخه تو صبحانه حساب نمیکردن
اطلاع دارین سرویس جدید واسه پاییز خواهد داد یا نه؟
Printable View
سلامنقل قول:
سرویس 9ماهه کلا با ساعت هایی که گفتین 120گیگ هست؟
و اینکه حجم تو ساعت رایگان رو حساب میکنن یا نه؟
اخه تو صبحانه حساب نمیکردن
اطلاع دارین سرویس جدید واسه پاییز خواهد داد یا نه؟
نامحدود ملی در راهه بزودی ارایه میشهنقل قول:
حذف شود تشکر....نقل قول:
سلامنقل قول:
بله
بله
فکر نمیکنم جدیدترین همین 9 ماهه هستش
لینک گروه اینترنتی مربوط به مباحث اوپراتور های اینترنتی دارید برام ارسال کنید پی وی با تشکر
- - - Updated - - -
لینک گروه اینترنتی مربوط به مباحث اوپراتور های اینترنتی دارید برام ارسال کنید پی وی با تشکر
- - - Updated - - -
آسياتك در سايت 1544 قسمت ورود كابران (پنل مشتركين ) نظر سنجي گذاشته
همه برين در نظر سنجي شركت كنيد و پيشنهاد بدين
شايد وضعيت را بهتر كنند:n13:
اینو برین بخرین جدید گذاشته
سرویس 18 ماهه 200 گیگ فقط 105 تومن مفت مفته گیگی میفته 500 تومن من یه جفت برداشتم با اجازتون :n02:
سلامنقل قول:
تو کدوم قسمته ؟سرویس ما که هنوز تموم نشده چه کار کنیم ؟
قسمت تمدید سرویس سرعت ۲ مگ خب الآن بخر بعد از اتمام سرویس فعلی یا هر زمان که خودت بخای فعال میشه ولی پولشو حتما واریز کننقل قول:
اگر شب رایگان هم باهاش داشت خوب بود.نقل قول:
درسته به نسبت طرحهای مسخره آسیاتک ارزونه،
ولی
وقتی آدم میتونه با گوشی با هزار تومان تو یک ساعت 10 گیگ دانلود کنه دیگه dsl اهل بوق نمیخواد
این شرکتهای dsl باید سودجویی و سو استفاده مشتری کنار بزارن، حجم مثل نقل و نبات نفروشن
میگفتن این هزینه از مشتری برای گسترش زیر ساخت و فیبر نوری و از این حرفها، اما بعد از ده سال گسترش هیچ، مشتری بیشتر رو همون خطوط کهنه بی کیفیت.
بعدا dsl 16000 به اسم میفروشن ولی اون بین 8 مشتری تقسیم میکنن...میشه نفری 150-200kbs
صبح کار واجب بانکی داشتم، با اینترنت آسیاتک link همش میپرید. بلاخره با گوشی و hotspot سه سوت انجام دادم
40 ساله مملکت داره عقب میره انتظار پیشرفت نمیشه داشت اون نت موبایل هم که میفرمایین اگه پای شرکت بین المللی و ... در میون نبود الآن اونم نداشتیمنقل قول:
بد نیست ولی ساعت رایگان ندارهنقل قول:
این هفته دوم هست که گیگ باکس 3 گیگ میگیرم همینکه وارد روز جمعه میشیم اون قسمت کنترل گیگ باکس تو پنل حذف میشه! دیگه باید حجمتو خودتو بدونی چقدرش مونده مسخره هست
نرم افزار اسیاتک واسه گوشی رو بگیر مشخصهنقل قول:
گیگ باکسو نشون نمیده. فقط حجم عادی هست!؟نقل قول:
منم 2 روز پیش گیگ باکس 70 گیگم تموم شد روز آخر هیچ اصلاعاتی نشون نمیداد چه تو سایت چه تو نرم افزار فک کردم تموم شده ولی قابل استفاده بود!! چیش درسته که اینش درست باشه؟ :n21:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر اینو بخریم بعد از تموم شدن حجم سرویس فعلی و قبل از تمام شدن مدت سرویس فعلی چطور باید از این 200 گیگ استفاده کنیم ؟
هر دو رو نشون میدهنقل قول:
موقع تمدید گزینه شروع بعد از اتمام سرویس فعلی رو میزنین هزینش رو هم پرداخت میکنید سرویس ثبت میشه ولی فعال نمیشهنقل قول:
حالا خودتون هر موقع خاستین میتونین برین تو لیست سرویسهای خریداری شده و اونجا گزینه بروزرسانی جلوی همین سرویس رو بزنین تا سرویس فعلی حذف بشه و اون سرویس جدید فعال بشه
سلامنقل قول:
ممنونم . خواستم دو بار بگیرم ولی نشد.
سلامنقل قول:
ممنونم . خواستم دو بار بگیرم ولی نشد.
........حل شدنقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی نگران شدم .یعنی راهی نذاره که از زیر نمایندگی خارج بشیم.
من سرویس صبحانه داشتم خوب یادمه چندین ماه سرویس عصرانه رو رزرو داشتم حجم صبحانه که تموم شد اونو فعال کردم.نقل قول:
اینم یه معضل دیگه هست که آسیاتک داره که حجم سرویس فعلی قابل انتقال به سرویس جدید نیست نمیفهمم دلیلشو!!!
اسیاتک میشه مثله های وب ترافیک منتقل کرد به کاربر دیگری؟
نمیشه رمز مشتری آسیاتک در پانل یا تلفنی عوض کرد؟نقل قول:
فکر میکنم تا زمانی که زیر مجموعه نماینده ای باشید رمز مشتری و هر چیزی عوض کنید برای نماینده قابل مشاهده هست.نقل قول:
از 6 سال پیش تا الان اسیاتک نه حجم باقی ماندش به سرویس بعد میشه منتقل کرد و نه به هیچ کاربر دیگری میشه حجمی منتقل کرد کلا اینجور مسائل در اسیاتک وجود نداره. چه روز چه حجم تمام بشه دیگه تا تمدید نکنید نمیتونید استفاده ای کنید.نقل قول:
در حقیقت اینجور که من متوجه شدم از خود نماینده هر سرویسی که کاربر براش قابل تمدید یا و براش قابل انتقال حجم نباشه و یا زودتر موعد به هر دلیلی سرویس جدید جاگزین بشه به نفع نماینده هست برای پورسانتی که میگیره.نقل قول:
....................حدف شود حل شدنقل قول:
سلامنقل قول:
حالا چطور باید به نمایندگی خبر بدیم که ثبت بشه و بعدا بهونه در نیاره که خبر ندادیم؟
سلام
این سرویس صدف 2 تا 8 صبحش سرعت دانلود چقدره براتون یا به طور کلی در ساعت رایگان براتون سرعت چقدره ؟ و آیا بعد از یه حجمی بیشتر دانلود کنیم سرعت کمتر میشه ؟
سلام دوستان من مشترک مخابرات بودم
الان میخوام آسیاتک رو هم تست کنم
بهترین طرح 1 یکساله با هزینه حدودی 130-140 تومنش چیه؟که دانلود رایگان هم داشته باشه و سرعتش خوب باشه
اگه کوتاه مدت خول با قیمت مناسب و دانلود رایگان هم داره بهم بگین ممنون
این اسیاتک هم DNS هاش تک پا میزنن ، دی ان اس پابلیک هم که میزارم مشکل حل میشه ولی یه مقدار وبگردی کند میشه ، کسی dns خوب سراغ داره ؟
پینگ اسیاتک چطوره کلا ؟ و اینکه مثل های وب اینها فشفشه اینجور چیزا هم داره ؟ چون قیمت ها رو دیدم نمیصرفید برام اصلا قیمتها مصرف روزانم زیاده خیلی .
سلامنقل قول:
شما چطور یه جفت برداشتی ؟ من که نتونستم بیش از یکی بگیرم .بیشتر اجازه نمی داد.
یکی رو الآن فعال کن و دیگری رو رزرو کن تا بعد از اتمام اولی، دومی شروع شهنقل قول:
شایدم مثل سرویس عصرانه هست که هر کاربر بیشتر از یه بار نمیتونه بخره اون سرویسو
من هنوز یدونه رزرو کردم حدود 2 گیگ از حجم سرویس عصرانم مونده تایم رایگانشم برداشتن این تموم شه اولی رو فعال میکنم بعد یدونه دیگه رزرو میکنم
برای مشترکین جدید هم میشه ؟ کدوم سرویسه 60 گیگ 95000 تومان که بیشتر نداره.نقل قول:
جدید رو خبر ندارم باید امتحان کنیننقل قول:
سرویس 18 ماهه 200 گیگ با سرعت 2 تا 16 مگ قیمتشم حدود 114 تومن میشه با مالیات
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما ولی من هنوز حجم اینترنت عصرانه دارم و نمیتونم الان فعال کنم و فقط یکی رزرو کردم.