با سلام.
برای من هم چند روزی هست که افت سرعت پیدا کرده و چراغ آنتن هاش از 5 تا به 3 و 4 رسیده. پشتیبانی هم چرندیات همیشگی را ارائه میده.
- - - Updated - - -
Printable View
با سلام.
برای من هم چند روزی هست که افت سرعت پیدا کرده و چراغ آنتن هاش از 5 تا به 3 و 4 رسیده. پشتیبانی هم چرندیات همیشگی را ارائه میده.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
فیبر نوریِ کجا؟ ایران وبا یا مخابرات یا جای دیگه؟
همه تنظیمات دست خودشونهنقل قول:
نمیزارن مشترک از نهایت شبکه بهره کافی ببره
مخابرات. تا الان که خیلی خوبهنقل قول:
سلام
ینده یه مودم هواوی tfi60-h1 دارم میخواستم انتن خارجی براش تهیه کنم از این مدل های مثلثی
چون در شرایط باد و طوفان و بارونی انتن دهیم خیلی بد میشه و مجبورم مودم رو ببرم بزارم پشت بوم
و چندین دکل مختلف از روی پشت بوم میبینم میخوام بفهمم دقیقا به کدوم دکل دارم وصل میشم اگه دکلی که بهش وصل میشم بهش دید ندارم از این مدلای حلزونی رو بگیرم
الانم در حالت باد پاییزی مودم در این حالته
RSRQ-9.0dB
RSRP-101dBm
RSSI-73dBm
SINR3dB
در حالت عادی هم اینجوری
rsrq -13
rsrp -93
rssi -59
sinr 10
البته اینا عدد های فضای باز و در بهترین حالت هستش
- - - Updated - - -
سلام
ینده یه مودم هواوی tfi60-h1 دارم میخواستم انتن خارجی براش تهیه کنم از این مدل های مثلثی
چون در شرایط باد و طوفان و بارونی انتن دهیم خیلی بد میشه و مجبورم مودم رو ببرم بزارم پشت بوم
و چندین دکل مختلف از روی پشت بوم میبینم میخوام بفهمم دقیقا به کدوم دکل دارم وصل میشم اگه دکلی که بهش وصل میشم بهش دید ندارم از این مدلای حلزونی رو بگیرم
الانم در حالت باد پاییزی مودم در این حالته
RSRQ-9.0dB
RSRP-101dBm
RSSI-73dBm
SINR3dB
در حالت عادی هم اینجوری
rsrq -13
rsrp -93
rssi -59
sinr 10
البته اینا عدد های فضای باز و در بهترین حالت هستش
اقا من مودم tf60 s1 دارم با سیم کارت Td lte ایرانسل. خیلی وضعش جالب نیست. اگه مودم x28 بگیرم واقعا طبق تبلیغات سرعت خیلی متفاوته؟ الان روی s1 انتن اکثر وقتا فوله ولی سرعت نهایت رو 20 مگابیت
سلام کسی از دوستان مودم zw101 ایرانسل رو آنلاک کرده این چند وقته واقعا افتضاحه میخوام مبین نت بزارم روش
سلام کسی اینجا از ساعت 5 براش قطعی ایجاد نمیشه تا فردا ساعت 12 ظهر؟
سه روزه الان اینطوریم سرعت زیر 1 مگابیت
تایم اوت شدیدا
سلام کسی اینجا از ساعت 5 براش قطعی ایجاد نمیشه تا فردا ساعت 12 ظهر؟
سه روزه الان اینطوریم سرعت زیر 1 مگابیت
تایم اوت شدیدا
نزدیک 10 روز پیش من این پست رو گذاشتم ولی بازم همچنان سرعت زیر 1 مگابیت 0.5 مگابیت هستنقل قول:
کل روز همینطوری شده دیگه
تو تایم اوت 19 درصد هست .
- - - Updated - - -
نزدیک 10 روز پیش من این پست رو گذاشتم ولی بازم همچنان سرعت زیر 1 مگابیت 0.5 مگابیت هستنقل قول:
کل روز همینطوری شده دیگه
تو تایم اوت 19 درصد هست .