سرویس من دو شبه که داره مثل قدیما می شه :26: پریشب 3 گیگ و دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم . سه ماهی بود که دانلود بالای 1.4 گیگ نرفته بود . شبی 3 گیگ به ما بده ما راضی ایم ! اینترنت 100 مگابیت هم نمی خوایم :31:
Printable View
سرویس من دو شبه که داره مثل قدیما می شه :26: پریشب 3 گیگ و دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم . سه ماهی بود که دانلود بالای 1.4 گیگ نرفته بود . شبی 3 گیگ به ما بده ما راضی ایم ! اینترنت 100 مگابیت هم نمی خوایم :31:
عزیز مگه بدتر از این هم میشه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
آره خوب من هم دیشب رکورد زدم...:41::41::41:نقل قول:
ایشالا که همتون راضی باشید..... حقمونه.... اما مشکل ما که هنوز سر جاشه! خدا کنه ما هم سرعتمون بهتر بشه .
بی زحمت یکی به این سوالم جواب بد
من کانکشن واسه وصل دن به اینترنت نساختم و همین که مودم رو روشن میکنم به اینترنت وصل میشه.وقتی اینترنت قطع میشه اگه چند دقیقه بزارمش دوباره خودش وصل مبشه یا باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟
منم دارم . خودش وصل میشه . مگر اینکه مشکل دیگه داشته باشه بهتره یکبار خاموش و روشن کنید .نقل قول:
آره ، هر وقت امكان برقراري اتصال فراهم بشه ، خودكار وصل ميشه.نقل قول:
افتضاحه .................................................. ...
گند زدن به این کارشون .
حلال شون نباشه پولی که میکیرن
چند روزه وضعیت من همینه . اصلا صفحه وب به زور باز میشه .
خجالت نمیکشن من 256 دارم ............. این که دایال آپ من وضعیتش بهتر بود .
هنوزم از 12:30 تا 7 رایگانه؟
یه چیز جالب! دو تا از دوستای من (هر دو اهل کرج) همزمان یه سرویس (512 ماهی دو گیگ) رو از پارس آنلاین گرفتن، یکیشون با 20-30 دانلود می کنه یکیشون با 220-230!!!!!
فقط بزار روی دانلود های مهمت چون معلوم نیست که باز سرعتت بیاد پایین.! ولی ایشا ا.. که نمیاد پایین!!!!:31:نقل قول: