اینو کسی کمک نمی کنه؟ ورد من 2010 هست. فکر کنم عمده رین مشکل ورد همینه. ؟؟نقل قول:
Printable View
اینو کسی کمک نمی کنه؟ ورد من 2010 هست. فکر کنم عمده رین مشکل ورد همینه. ؟؟نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم چرا هروقت میخوام ورد رو باز کنم این صفحه میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه این مشکل منو اساتید آفیس پاسخگو باشن؟
روش زیر را امتحان کنیننقل قول:
نقل قول:
سلام
این آدرس %appdata%\Microsoft\Templates رو تو آدرس بار اکسپلورر ویندوز پیست کنید(البته این مسر برای ویندوز سون هست)
رو فایل Normal کلیک راست کنید و Open رو بزنید
حالا تو ورد باز شده Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید تا راست چین بشه و ورد رو ببندید,
از این به بعد صفحه ورد به صورت پیش فرض راستچین خواهد بود.
برای فونت هم Ctrl + D رو بزنید و تو صفحه باز شده فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و Set as Default رو بزنید.
سلام
من با math Type مشکل دارم نرم افزارشو نصب کردم اما تو گزینه های منو صفحه ورد نیست. چه کنم؟؟؟؟:n13::n27:
سلامنقل قول:
1- از منوی فایل به قسمت Word Option برین.
2- از گزینه های سمت چپ Add-Ins را انتخاب کنین.
3- در قسمت پایین در بخش Manage عبارت Template را انتخاب کنین و انگاه ....Go را بزنین.
4- در پنجره باز شده در قسمت Global templates and add-ins ایتمهای زیر بایستی تیک خورده باشند:
MathType Commands 6 for Word.dotm
MathPage.wll
5- OK رو بزنین
اگر هنوز منوی ان در بالای Word اضافه نشده بود مراحل زیر را هم برین:
1- از منوی فایل به قسمت Word Option برین.
2- از گزینه های سمت چپ Add-Ins را انتخاب کنین.
3- در قسمت پایین در بخش Manage عبارت COM Add-ins را انتخاب کنین (معمولا به صورت پیشفرض همین گزینه میباشد) و انگاه ....Go را بزنین.
4- در پنجره باز شده تیک Mathtype و یا هر عبارتی که مربوط به Mathtype میباشد رو بزنین.
5- OK کنین.
متاسفانه این نرم افزار را نداشتم وگرنه تصویری توضیح میدادم.(و به همین دلیل دو راه براتون نوشتم)
توجه کنید!
ورد من راست چین شد اما الان مشکل تازه ای پیدا کردم
اولاً اینکه میخوام وقتی ورد رو باز میکنم بطور پیش فرض زبان نوشتاری آن فارسی باشد و دیگر اینکه برای نوشتن کلمه " عالی جناب " به اینصورت نوشته میشود؟
لطفا کمک نمایید.
[IMG][IMG]<a href="http://uplod.ir/wyshbsyd08as/Untitled.jpg.htm" target=_blank>Untitled.jpg - 51 KB</a>[/IMG][/IMG]
دوستان گاهی اوقات که متنی رو از نت کپی میکنیم و در ورد می آوریم بین بعضی کلمات فاصله های خیلی زیادی هست.
علت چیست؟ و چگونه برطرف می شود؟
هیچ وقت اطلاعات کپی شده را مستقیم در ورد نریزید.نقل قول:
ابتدا اطلاعات کپی شده را در Notepad بریزید و سپس از notepad آنها را در ورد کپی کنید.
اطلاعات توی Notepad بهم ریخته میشه . ولی مهم نیست . شما همون ها را از نوت پد کپی کنید و توی ورد بریزید .
نبود کسی برای این سوال؟!نقل قول:
یه مورد دیگه هم توی آفیس 2013 هست!
هر چند وقت یک بار برای خوش می خواد آپدیت شه! من روی حالت پاووز گذاشتم اما هیچ گزینه ای برای اینکه تنظیم کنم دیگه نیاد نیستش! از کجا می شه بهش فهموندکه بی خیال شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]