یکی از دوستانم گفت 846 رو به حالت بریج برای 1073 بذارم . قیمت این باند و آمپ چه قدره ؟نقل قول:
متوسط حساب میشه دیگه نه ؟
یکی از دوستانم گفت 846 رو به حالت بریج برای 1073 بذارم . قیمت این باند و آمپ چه قدره ؟نقل قول:
متوسط حساب میشه دیگه نه ؟
چه مدلی؟!نقل قول:
قیمت آمپ رو ندارم ولی بریج بدین قدرت کافی رو میده اگه واقعا 180 وات بهش بده!نقل قول:
من مشخصاتش رو نگاه میکردم زده بود 2 کانال رو میشه بریج کرد(اسم برده بود)
اگه اینطوری باشه نمیشه ازش استفاده کرد
60WattsRMS x 2ch + 180Watts RMS x 1ch at 4 Ohms
1073 هم فکر کنم طرفای 250 بود ، چند روز پیش 230 قیمت میدادن اگه دوباره گرون نشده باشه
متوجه منظورتون نشدم! بریح باشه ازش استفاده نمیشه کرد؟!نقل قول:
9105d KENWOOD از نمایندگی .نقل قول:
حالا اگه تلفن و آدرس نمایندگی گلیدن رو کسی داشته باشه ممنون میشم بم بگه.
امروز 1 مغازه تو سورنا آدیو سیستم MX 165 plus رو 730 قیمت میداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
به برندهای هرتز و آدیو سیستم و ... میگفتن متفرقه !!! :39:
راستی این کامپ تو در پرشیا جا میشه دیگه ؟؟
اگه جا نشه چه میشه کرد؟؟
طرف حالش خیلی خراب بوده : )))))نقل قول:
قیمتش 200 تومنه mx
توی در پرشیا هم جا میشه ;)
اینطور نوشته از یه جفت کانالش میشه به صورت بریج استفاده کرد و مثلا به ساب داد از جفت کانال دیگش باید مثلا یه جفت اسپیکر 60 واتی رو راه انداختنقل قول:
مطمئن نیستم از این موضوع
بازم سلام
من دیگه دس دس نکردم رفتم ی پایونیر 6450 خریدم !!
چطوره ؟
چه باندهایی میشه واسه این پخش استفاده کرد ؟
آره یا حال اون خیلی بد بوده یا فکر می کرده حال من بده !! :)))نقل قول:
1 مغازه یا نمایندگی که عادلانه قیمت بده ؟؟؟ آدیو سیستم یا گلیدن ؟؟
امیر جان حمید آقا خودمون نماینده ی این برند هست میتونید از ایشون تهیه کنید اینجوری هم رو قیمت میخرید هم مطمعا ترهنقل قول:
پخش خوبی هست اما نه به کیفیتی که قبلا پخش های این برند داشتند.نقل قول:
اما امکاناتی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده میتونه یکی از پر فروش ترین ها باشه.
مخصوصا اینکه 24 بیت هست و با انواع آیپد و ایفون هماهنگی داره جالب تر اینه که تا 32 گیگ فلش ساپورت میکنه.در آخر هم میتونم به خروجی های 4 ولت این پخش اشاره کنم.
ولی در کل چین
خوب این که خیلی خوبه. فقط نمایندگی آدیو هستن یا برندهای دیگر هم دارن ؟؟؟نقل قول:
میشه آدرس مغازه حمید آقا رو بم بدی ؟؟؟
راستش هنوز بین این دو کامپ شک دارم: آدیو mx-165 و hsk 165 . کاش میشد صدای هر دو رو گوش کنم. ولی فکر کنم از mx بیشتر خوشم بیاد و واسه من بهتر باشه.