نقل قول:
بله کیفیت پخشش تکه،اما همه چیز گوشی پخش و اکولایزرش نی. یه سری معایب (فیزیکی!) داره که در جریانید.
اما صداش جدی جدی داره افسانه ای میشه. از اون موقع رو دستش نیومده.حیف
Printable View
نقل قول:
بله کیفیت پخشش تکه،اما همه چیز گوشی پخش و اکولایزرش نی. یه سری معایب (فیزیکی!) داره که در جریانید.
اما صداش جدی جدی داره افسانه ای میشه. از اون موقع رو دستش نیومده.حیف
من جوی استیک گوشیم رو عوض کردم و دقیقا هم همین مشکل رو داشت که خودش حرکت میکرد.من الان راضیم و بعد از 2سال هنوز خراب نشده(3ساله گوشی رو دارم) البته من 20تومن دادم بابتش
گوشی انصافا خوبیه.یعنی هیچوقت منو اذیت نکرده برعکس گوشیهای قبلیم(3230 و 3250 که زیاد اذیت میکردن) حالا من نمیدونم مشکلات فیزیکیش چیه که میگن.حتی بعضی از سریnنوکیا هم زیر نور آفتاب به این خوبی معلوم نیست صفحش که 5700 داره.صدا که بی نظیر.راحتی دکمه ها راحت.دوربینش هم در زمان خودش خوب بود.سرعت عالی.به هر حال نباید با گوشیهای الان مقایسش کرد
نقل قول:
افسانست داش سعید قبول کن
مشکل فیزیکیش کجاست؟
تنها گوشی که همه چی رو بی نقص داره
این تنها حرف من نیست
همه میگن
بعضی مونتاژ ها یه کوچولو مورد دارن.
من جدیدن رم گوشیم خود به خود فرمت میشه. یعنی فرمت که نه، اما هیچ غایلی توش نیست دیگه. چه کنم؟
نه من 280 خریدمش اونموقع.اوایل تابستون 86 بود یادش بخیر. خیلی باهاش حال کردم.ولی جوی استیک (خیلی) و قسمت چرخنده ی پایینش بعد از چند وقت اذیت کرد. البته اینم بگم که مثل ... ازش کار می کشیدم.
نه مال من که هنوز قسمت پایینش از روز اولم بهتره
جوی استیکس داره انگار رنگش میره
نزارین تاپیک این white legend( افسانه سفید) بره پایین
یادش بخیر منم اون اولا خریدمش
منم 280 خریدم... بعد یه سال دادم آبجیم...
خداییش هروقت میبینم دست آبجیم یه دور آهنگ با اسپیکرش گوش میدم... خیلی آهنگ خوب پخش میکنه...
آخرین قیمتی که من از داشتم شهریور پارسال از طبقه 5 علاالدین بود که 220 میداد ... با بدختی هم یدونه آک پیدا کردم ...
از من میشنوی هر روز باهاش گوش کننقل قول:
چون اگه گوشی ابجیت خراب بشه
دیگه همچین اسپیکری تکرار نمیشه و باید حسرتشو بخوری
الان برندا فقط رو دوربین کار کیکنن
اگه به فکر اسپیکر های با کیفیت بودن الان همه گوشی ها 8 تا اسپیکر داشتن با کیفیت 5700
هنوزم میشه نوشو پیدا کرد؟(من شهریور سال پیش پشت ویترین یه موبایل فروشی داخل گرگان دیدم فکر کردم کارکردست ولی رفتم پرسیدم گفت نوئه!)
واسه کیفیت صداشم که واقعا عالیه...یه مدت که ماشینمون سی دی پلیر نداشت گوشیرو با نوار مغناطیسی به ضبط و باند فابریک پراید وصل میکردم.....به خدا هر کی توی خط آهنگ و ضبط و.... اینا بود وقتی داخل ماشین میشست میگفت سیستم بستی ولی با یه نگاه دقیق تر متوجه میشد که بله.....البته نگفته نمونه باند پرایدمون از همون شانساست که واسه بعضی ماشین های ایرانی پیش میاد و نسبت به باند های پرایدهای دیگه باس بیشتری داره....:8: