سلام این درخواست تعجیل اینترنتی مثل این که هر تاریخی رو قبول میکنه.منظورم ماههای زوجه.تاریخ اعزام من برج ۴سال اینده است.اگه الان تاریخ درخواستی رو بزنم برج ۱۲ امسال و موافقت نشه میتونم دفعه بعد برج ۲ سال اینده رو انتخاب کنم؟ یا همین الان بزنم برج ۲؟
Printable View
سلام این درخواست تعجیل اینترنتی مثل این که هر تاریخی رو قبول میکنه.منظورم ماههای زوجه.تاریخ اعزام من برج ۴سال اینده است.اگه الان تاریخ درخواستی رو بزنم برج ۱۲ امسال و موافقت نشه میتونم دفعه بعد برج ۲ سال اینده رو انتخاب کنم؟ یا همین الان بزنم برج ۲؟
سطح امكانات پادگان متوسط استنقل قول:
تقسيمات در ستاد نيروى نزاجا در تهران انجام مى شود و تنها پادگان هاى اموزشى اطلاعات افراد را به ستاد مى فرستند
درجه فوق ليسانس ها ستوان دوم است
محدوديتى در درخواست تعجيل نداريد اما موافت كردن ان با نظام وظيفه استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
:n04::n04::n04:نقل قول:
توی01 دردوران آموزشی شب هااگه نگهبان نباشی میتونی بری خونه؟!!:n04:
آقا بالاخره جواب این کمسیون ما اومد مثل اینکه خیلی وقته اومده بودولی توی آجودانی گیر کرده بود
فکر کنم نامه اصلی توی توی آجودانی مونده و به یگانم و خودم یک نامه از امیر پادگان نوشتند کهنوشته نتیجه شورا اومده و باید بر حسب اون عمل کنیم
نوشته به خاطر اختلال اظطراب خفبف ماده و بند فلان خارج از رزم خدمت نماید و از حمل اسلحه و از هر گونه نگهبانی معاف گردد
من افسردگی داشتم ولی نوشته اظطراب!
میگن کارت های پایان خدمت هوشمند شده و همهچیز رو میشه دید حالا این مورد که برای من مشکلی به وجود نمیاره تو آینده از نظر شغلی و تمدید گواهینامه و ...؟؟
در مورد ٠١ بله مى توانندنقل قول:
از لحاظ كارت پايان خدمت و ابنده نگران نباشيد، معافيتهاى دائم كارت قرمز اين محدوديت ها را دارند نه شما.
تحلیف همون آخر آموزشیه یعنی ؟؟ :n02::n02:نقل قول:
دکتری ...
سلام دوستان
درجه بندی بعد از آموزشی مگه انجام نمیشه؟ یعنی در دوران آموزشی با دیپلم و لیسانس و ارشاد و دکتری یجور رفتار میشه و فرقی ندارن؟
راستی یه چیز دیگه هم اینکه شنیدم توی 05 کرمان مرخصی اول واسه لباس رو نمیدن و هر چی گیرت اومد همونه! واقعیت داره؟
ممنون
با سلام به همه آقا من افتادم ارتش عجب شیر ولی میخوام برم نیروی انتظامی کسی راهی بلده ما کد آموزشیمونو عوض کنیم نریم ارتش 94/10/1 اعزامم تو رو خدا کمک کنید....
:n28::n28::n28::n28:
چارش یه پارتی گردن کلفته!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما میتونین درخواست تمدید بدین و احتمالا چهار ماه عقب میوفته و بعد از چهار ماه دوباره شانستون رو امتحان کنین و البته ممکنه بازم ارتش یا سپاه بیوفتین، من خودم سپاه کرمانشاه افتادم و چهار ماه تمدید کردم و حالا 05 کرمان نیروی زمینی ارتش افتادم.
در کل به نظرم ارزش چهار ماه عقب انداختن و ریسک کردن رو نداره، بهتره برین هر جوریه خلاصش کنین و به زندگیتون برسین
موفق باشید
در اموزشى همه مثل هم هستيد فوق ديپلم ليسانس فوق ... ، بعد از اموزشى بر اساس مدرك تحصيلى درجه خواهيد گرفت. مرخصى اول دوره شرط و فانونى نيست كه هميشه وجود داشته باشد جز اختيارات فرمانده پادگان است و ممكن است در يك دوره مرخصى ابتدا دوره را ندهندنقل قول:
مرکز اموزش خاتمی یزد درجه دادنش چطوره؟ مثلا لیسانسی که 11 ماه بسیج فعال داشته باشه و توی دوره اموزشی ،مسئول اشپزخانه یا اسایشگاه و در کل مسئولیتی داشته باشه ، درجه ستوان سومی میدن؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
راستی دوستان یه مسئله ای رو یادم رفت بگم، انگار چند ساله خشم شب غیر قانونی شده و زمان داداش خودمم انگار خشم شب زده بودن و کسی که اینکارو کرده بود رو دو روز بازداشت کرده بودن. خلاصه شبا با خیال راحت بخوابین!
درجه هاى سپاه با ارتش فرق از لحاظ نام فرق داردنقل قول:
خشم شب در ارتش وجود ندارد ، گذشته در سپاه بود كه به علت فشار روحى و روانى كه در خواب به افراد وارد مى شد ممنوع شده استنقل قول:
اخه سپاه بابل که بودم کسی که مسئولیتی داشت بهش ستوان سوم دادن. دو درجه تشویقینقل قول:
منم بیس پنجم مهر درخواست دادم بعد از اینکه اعزامم افتاد یک دی قرار بود بلانسبت یک ابان بریم. تا الان هنوز در حال بررسیه :n06:نقل قول:
سلام من 01 افتادم با مدرک لیسانس . تهرانم گفتن 9 صبح اونجا باشید
کسایی که 01 خدمت کردن سه شنبه اول دی تا شنبه واسه سایز لباس به نظرتون مرخصی میدن؟
وسایلی که لازمه رو میشه بگید؟
مرسی
دوستان برای رفتن از ترمینال جنوب تهران به مرکز 02 راه درست و حسابی و کم دردسری وجود داره؟
آخه دیدم من از تهرانپارس بخوام برم باید از شرق برم غرب! خب ترمینال جنوب ظاهراً اطراف رباط کریمه...اگه کسی راهی بلده ممنون میشم راهنمایی کنه
مرسی
حداقل وسايل شخصى مورد نياز به همراه داشته باشيد ممكنه مرخصى اول دوره ندهند ( قانون يا شرطى نيست كه هميشه مرخصى بدهند)نقل قول:
٠١ پادگان كاملى است و هر انچه نياز داشته باشيد در بوفه ان مى تواتيد پيدا كنيد با توجه به اينكه ساكن تهران هستيد نيلزى نيست وسايل سنگين به همراه ببريد
من اول وقت رفتم پادگان شلوغ بود 2 ساعت زیر آفتاب بودیم!نقل قول:
اونایی که بعد از ظهر یا حتی شب هم اومدن براشون غیبتی رد نشد و راجت ظرف چند دقیقه پذیرش شدن!
شما اگه خیلی هم مقید هستی حداقل 11 برو تا کمتر معطل بشی:n33:
سرجوخه جان چرامشورت غلط میدی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حالاچون تو07اونایی که ساعت2بعدازظهریاشب اومدن غیبت براشون ردنشده وباهاشون برخوردنشده این دلیل نمیشه که01هم همینطورباشه هرپادگان قانون خودش روداره پادگان01پادگان قانونمندیه
دوست عزیزدقیقا همون ساعتی که گفتن بروپادگان به این حرف هاهم توجه نکن هرپادگان قانون خودش روداره ضمناپادگان خوبی افتادی هتل01آرزوی خیلیا بوده وهست همه چیزروخودشون بهتون میگن ایتقدرنترسنقل قول:
داداش این پست روتاآخرش بخون همه چیزوتوضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داشتم میومدم اینجا اخه....
ممنون از راهنماییتون
عزیز یه سوال فنینقل قول:
شنیدم این 01 ارزوی خیلی هاست و گویا خیلی خوبه
موقع تقسیم شانسیه افتادن تو آموزشی یا دلیل منطق دارن؟؟
لیسانس برقم
من جزو اولین نفراتی هستم که شهریور سال بعد اعزامم
نفرات قبلی دقیقا تیر بودن
تا نوبت من شد گفت اعزامت خورد شهریور
تو استان خودم چطور؟؟
احتمال افتادن هست یا کلا شانس و مخلوطه این پخش آموزشی؟؟؟
سلام بچه ها من فوق دیپلمم 94/10/1 افتادم ارتش(عجب شیر)خودم دوس دارم برم نیروی انتظامی موندم چیکار کنم؟؟؟؟:n03::n37::n41::n27::n28:
به نظرتون چیکار کنم راهی هست برم نیروی انتظامی یا برم ارتش تک پسرم هستم....
آقایون مرسی که وقت گذاشتید جواب سوالامو دادید :n12:
٠١ و تمام يگان هاى انوزشى نزاجا نقشى در تقسيمات ندارند ، انها مدارك و مشخصات سربازان را به ستاد نيرو نزاجا ارسال مى كنند ، انجا تقسيمات انجام مى گيردنقل قول:
اگر شرايط خاص يا بارتي نداشته باشيد ممكنه هر جا ايران تقسيم شويد ، البته مى تواتيد بعد از چند ماه درخواست انتقالي دهيد
الان كه ديگه دير شده ، اما به طور كلي دو راه داريد ١- يك پارتي قوي در نظام وظيفه داشته باشيد ٢- يا درخواست تعويق بزنيد كه ممكنه است اعزام شما به سال اينده موكول شود در ان صورت ممكن است كد سازمان شما به نيروي انتظامي تغيير كندنقل قول:
در ارتش یک هفته اول آموزشی رو به عنوان هفته پذیرش در نظر می گیرن و معمولا در هفته اول سخت گیری خاصی انجام نمیشه :n19:
با شروع شدن کلاس های آموزشی رفته رفته جو جدی تر میشه ولی به طور کل در آموزشی سعی میکنن خطاهای سرباز رو نا دیده بگیرن و اضافه خدمت براش رد نکنن:n02:
تجدید دوره هم که ممکنه شما رو ازش بترسونن خیلی به ندرت و در موارد بسیار حاد اتفاق میوفته،مورد داشتیم که 10 روز از 60 روز آموزشی رو بازداشتگاه بوده و بازرسی ازش 2 سری سیگار گرفته ولی بازم تجدید دوره نشده:n19:
من موندم شما چرا اصرار داری بری ناجا؟نقل قول:
ناجا که از همه جا سخته شرایطش.
ارتش میری تو پادگان یا پست میدی یا میخوابی به علاوه خدمات عمومی پادگان
ناجا فقط و فقط با مردم درگیره ، در هر جا، مگر اینکه آشنا ماشنا داشته باشی جای خوب و راحت بیوفتی!
دوست داری از صبح تا شب سر چهارراه وایسی تا آخرشم مشکل تنفسی، واریس، کمردرد، اعصاب و... بگیری؟
ارتش بیشتر مشکل آشخوری کشیدن داره که با بالا رفتن خدمت حل میشه:n10:
در ناجا یه وقتایی تا آخرین روز خدمت هم باید پست بدی یا گشت بری :n27:
واقعا در ناجا مشکل کمبود سرباز هست و یه سرباز هم الان غنیمته:n23:
میخوای جاهامونو عوض کنیم اصن :n02: من تبریز نیروی انتظامی افتادم... ولی در کل ارتش بهتره... سخت نگیر یه دوره ی خوبیه که رد میشه تموم میشه... :n01:نقل قول:
یکم که اعزامیم کد مازاد خوردیم ابتدا اوناییکه که یگانشاه مشخص شده کارشان راه میافته یا مازادی ها
اول اونایی که مشخص شده رو جدا میکنن بعد بسته به سلیقشون کدهای مازاد رو بینشون تقسیم میکنن که روز اعزام من همه کدهای مازاد رو دادن ارتش:n10:نقل قول:
اول اونایی که کد خوردننقل قول:
اگه دوره تکمیلی داری یه روز قبل اعزام برو پیش کارشناس احضار و اعزام نظام وظیفه استان کارت تکمیلی رو نشونش بده که اگه روز اعزام سپاه نیرو خواست کد تو رو واسه سپاه بزنه
تکمیلی دارم روز اعزام بهش نشان بدم. کافیه. قبلا چند روز پیش سراغ سرگرد مسعول اعزام رفتم گفت روز اعزام اصل برگه تکمیلی بیار. کد سپاه برات بزنم ان شالله که بیافتیم شهدا. هموروز برگکردیم. معرفی به یگان کی. میباشه؟نقل قول:
سلام
یک سوال دارم من آموزشم افتاده شهدای کرمانشاه و دوره تکمیلی بسیج رو هم دارم ، فوق لیسانس هم هستم حالا میخوام بدونم، باتوجه به اینکه گواهی دوره تکمیلی رو دارم شهدای کرمانشاه منو چند روزه ترخیص میکنه، و بعد از چند روز کد تقسیم بهم میزنه؟
ممنون
اگر ساکن کرمانشاه هستین نهایت چهار تا پنج ساعت. ولی احتمالا دوروزنقل قول:
این برگه سفید کی قراره برسه دم در خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!
یک دی 05 اعزامم
من هر کاری کردم نتونستم سپاه پذیرش بگیرم مسئول پذیرششون میگفت 1/10 حداکثر فوق دیپلم میگیرم منم فوق لیسانس:n36:نقل قول: