سرعتم به زور 90 هست :n21:نقل قول:
Printable View
سرعتم به زور 90 هست :n21:نقل قول:
شما مخابراتی هستی یا پارسی؟نقل قول:
دوستان سرعت خریداری خودشون و پهنای باندشون که روچند بسته شدهو حتی الامکان یک تست سرعت از سایت اسپید دات نت بذارن مثلمن
تازه میفهمم چقدر خوبه!
حتی از تاپ2دانلود ؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سرعت اپلودم از دانلودم بالاتره.. ایولا به این سیستم تخیلیه محدود کردن اکانتها... فکر کنم ... البته سرعت دانلودم در این لحضه 40 هست و قربونشون برم جای شکایت برام نذاشتن!
سرویس 2 مگ !
من 2 مگ روی 6 مگ بسته شده از اسپید تست سرعتم رو یک مگ نشون میده:n13:نقل قول:
حسنو جان درکت میکنم حسابی
ازکجا یی؟سرعتت 512 اه؟ خطتو روچند بستن 4یا9؟
امیر هستم داداش...نقل قول:
روی 6 مگ بستنم... ولی فرقی با 1 مگ بستن نداره این سرویسم!
داشتم فکر میکردم که برم 2مگ بگیرم از االن که512هستم
ولی دارم میبنم اخرش میشم مث این اقا امیر :n03:
فایده نداره
میگم امیر حالا که سرعت اپلودمون مثلا خوبه بیایم هی اپلود کنیم:n02:
پس چرا اسم کاربریتو حسن گذاشتی ؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
بهنام سرعت خودتتو نگفتی:n13:
امروز یه قطعی تقریبا 30 دقیقه ای داشتم بعدا اون شرایطم خیلی بهتر شده ولی بازم مث قبل نشده یه شکایت تپل کردم از پارس!
یه رفیق داشتیم به اسم حسن این بنده خدا فوت کرد... خدا بیامرزتش بعد از 8 سال رفاقت دوریش سخت بود و هست...نقل قول:
خلاصه این اکانت اون بنده خدا بود که بمن داده بود تا از انجمن استفاده کنم.. دیگه بعد از فوتش به من ارث رسید...
سرعت الان سرورهای خارجی:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود سرویسهای پارس تو شبانه یه قانون ساده داره... مثلا اگه سرعتت تو 512نقل قول:
50 هست . رو 1 مگ میشه 100 . و رو 2 مگ میشه 200 اینجوریاست!
اره جونشون بالا بیاد... اپلود به چکارم میاد. 80 روزه دانلود نداشتم... ماه پیش خریت کردم گفتم من که این ماه نیازی به دانلود ندارم میام 512 بر میدارم... همین که اومدم رو 2 مگ قبلش 50 گیگ فایل اماده کرده بودم... الانم دارم میمیرم جون میدم
نمیدونم چی دانلود کنم:n15:
بعد از 2 ساعت طول کشدن اپلودنقل قول:
البته من هر روز واسه بچه ها عکس میذارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم :n02: !!!!!!!!نقل قول:
نقد رو چرا بدم به نسیه :n08:نقل قول:
پس خاموش کننقل قول:
فیلم جدید هم نمیاد:n15:نقل قول:
معتاد دانلودم:n08:نقل قول:
فکر کنم بدترین وضعیت رو من دارم درسته دوستان؟ الان سرویس من که 2 مگ هست داره 40 تا سرعت بهم میده!نقل قول:
دقیقا یعنی اگه 128 داشتم سرعتم زیر 5 کیلوبایت بود....
اسم منو در یادها و خاطره هاتون زنده نگه دارید... مدیونید اگه فکر کنید مشکل از کم فروشی شرکت پارس هستا... نه من فقط از سخاوت و دست و دلبازی پارس محروم شدم... علت : خرید سرویس 2 مگ و دانلود نداشتن بیش از 80 روز...
خوب طبق روالی که من به 195 شکایت کردم امروز زنگ زدن ؛ البته قبلا هم زنگ زده بودند و گفتند الان مشکل قطع خطوط بین الملل داریم نمیتونیم تست کنیم حالا... امروز از اون سایت های مورد تایید خودشون مثل Poldownload تست گرفتند سرعت افتضاح بین 10 تا 20 کیلو بود ، بعد پشتیبانی با نرم افزار Ping plotter چند تا تست گرفت و نتیجش رو ذخیره کرد ، آخر هم خودش کپ کرده بود جواب که داد این بود که مرکز مخابراتی ما مشکل داره !؟
حالا جالب هست که سرعت آپلود تخته رو یک مگ جواب میده ؟!
سرعت 512 محدود : امشب
باورتون نمیشه 10 دقیقه صبر کردم تا نتیجه تست کامل بشه عکس بگذارم صبرم لبریز شد از آخر هم نشد اصلا یک وضعیه...
به همه میگن مرکز مخابراتی! گل بگیرن درشو
من یک مشکل دیگه علاوه بر سرعت پیدا کردم اونم اینکه با اینکه چراغ adsl روشنه ولی هر چند دقیقه اینرنتم قطع میشه تا مودم خاموش روشن نکنم وصل نمیشه
اقا شماهایی که شکایت کردی بگید همه مشکل دارن ومیخوان تخلیه کنن
نویز خططتتون چک کردی عزیز؟نقل قول:
امیری خوب تخلیه کم برو جای دیگهنقل قول:
چراموندی اینهمه خفتتو تحمل میکنی
هرجا بری اوضات بدتر از این نمیشه
اوضاع خطتت چطوره؟
اره بابا خط من عالی تا 18 مگ راحت میکشهنقل قول:
نمی دونم چه مرگشه؟
والا من همین که سرویس 2 مگ گرفتم سرعتا اینجوری شد... سرویسم 8 روز بعد از ماه رمضون تمومه و قول میدم اگه درست نشه میرم....نقل قول:
خطم خوبه... مشکل از این پارس هست
پس از بس خطط عالیه ای طوری شدهنقل قول:
میگم که دوستان الان که چک میکنم
خطمو رو4مگ گذاشته خیلی بهتر شدهلنظرتون این خط نمکیشه 9 رو که اونقدر نویز میداد که شده بود7؟
Downstream Upstream SNR Margin
21.0 24.5 db
دوستان راهنمایی بفرمایند:n01:
هیچی 0 در حد اصلا یه وضعی...نقل قول:
سرعت شبانه من ۴۵۰ بدون دیسکانکتی ... ولی روزا همش قطعی
سرعتم الام 320 هست تا قبلش حتی به 40 هم میومد پایین خوب شد این ماه یک مگ گرفتم که حرصم نگیره وقتی سرعت میاد پایین
قربونت برم خدا جون... من بدبخت با سرویس 2 مگ هر چی میزنم تو سرم سرعت بالا نمیره.... الان تازه شده 80....نقل قول:
اول و اخرشون رو از دم.... بخدا اگه جا داشت میرم سرویس بالاترشو میگرفتم.... و حداقل این یک ماه اینجوری اعصابم خرد نمیشد... حالا کسی نمیدونه اگه درخواست تخلیه بدم نهایت چند روزه جمع میکنن خطمو؟
فک کنم نهایتا 3 روزه تخلیه میکنن خطت ـت رو
من 5 روز دیگه سرویسم تموم میشه میتونم از الان درخواست بدم یا با حتما طرحت تموم شده باشهنقل قول:
مخابرات که بودم شاید باورت نشه 2 ساعته خطم تخلیه شد ! البته جدیدا مثل اینکه دوستان رو خیلی برای تخلیه اذیت کردننقل قول:
فک کنم باید سرویست تموم بشه،یا از خیر بقیه روزاهاش بگذرینقل قول:
میتونی درخواست تخلیه بدی. اگه زود اقدام کنن که فوقش یکی دو روز از سرویست میسوزه در غیر اینصورت، حداقل توی این مدت که درخواستت اجرایی میشه، اینترنت داری. البته اکثر شرکت ها اگه از سرویست باقی مونده باشه، تا زمانیکه تخلیه فیزیکی نشه سرویست رو قطع نمیکنن اما در مورد پارس مطمئن نیستم.نقل قول:
در ضمن، اگه بخاطر این یه ماه اخیر ناراضی هستی، بهتره یه ماه دیگه صبر کنی. شاید بعد از این ماه شرایط به حالت عادی برگرده.