سرعت شبانه افتضاح ... روز سوم است که محدود شدم... احتمال میدم تا جمعه همین وضع ..
سرعت روزانه دقیقا از 8:00 به حالت عادی برمیگـرده !!!!!
این پول هـا از گلوشون پایین نره
Printable View
سرعت شبانه افتضاح ... روز سوم است که محدود شدم... احتمال میدم تا جمعه همین وضع ..
سرعت روزانه دقیقا از 8:00 به حالت عادی برمیگـرده !!!!!
این پول هـا از گلوشون پایین نره
جناب جوادی شما اگر دنبال سند هستید .بهترین سند فیلم برداری با هندی کم هست بهتره قبل از ساعت رایگان که سرعت بالاست یک فایل رو بگذارید روی دانلود که با سرعت بالا دانلود بشه تا تو ساعت رایگان سرعتش خود به خود بیاد پایین فقط قبلش یک سایت مثل :نقل قول:
باز کنید که ساعت و تاریخ دقیق رو هم تو فیلم نشون بده + دو تا نرم افزار سنجش سرعت مثل Netlimiter و Dumeter هم نصب کنید که شاید به سرعت idm گیر بدند از یک سایت مثل تبیان یا راسخون که مورد قبول دولت هست فایل بگذارید واسه دانلود بهتره.کد:http://www.irinn.ir/web/guest/home
-------
ان شاء الله باید می نوشتید.
دیشب سرعتم 16 شده بود , مثل اینکه ساعت 3 مثل قدیما اومده بوده بالا دوباره , صبرش ندادم 1 گیگ تا صبح دان کردم : ))
سروش عزیز این مدارک رو نگه دار اینها خوبه علیه شاتلنقل قول:
دوستان بازم تاکید میکنم حتما دنبال مدارک و مستندات درست و صحیح باشید که بتونیم از خودمون دفاع کنیم
.
مر30 دوست عزیز بله درستهنقل قول:
اتفاقا دیشب یه فایلی رو گذاشتم برای دانلود تو ساعات شبانه سرعت افتضاح هی 0 میشد هی 1 میشد:19:
از همون وضعیت عکس گرفتم تند تند که فاصله نیوفته بین عکسها
کسی هست زحمت این فیلمبرداری رو بکشه؟؟؟؟ یا اصلا هر کسی سرعتش زیر 1 و 1 کیلو بایت هستش حتما فیلمبرداری کنه بر اساس توضیحی که دوست عزیزمون فرمودند
.
سلام ، من فکر کنم تو این مدارک مشکلی باشه ، مثلا میگم اگه شاتل بگه که ، شاید شما از 7 ساعت دانلود رایگان ، فقط 10 دقیقه استفاده کردید تا 9 مگ دریافت رایگان ثبت بشه و بعد سیستم خود را خاموش کردید :13:نقل قول:
من فکر کنم نیاز به مدرکی هست که ساعت استفاده نوشته شود از 1 تا 8 و بعد مثلا 50 مگ دانلود :11:
خب همه همین مشکل رو دارند دیگه.. شما احتمالا چند شب دانلود بیشتر از 400-500 مگ داشتی محدودت کردند..نقل قول:
------------------------------
به نظر من هم این شکایت در نهایت ممکنه راه به جایی نبره ، نهایتا شاتل میاد یک بند توی قرارداد اضافه میکنه! با کمال پررویی!
ولی این نامه رو حتما ارائه بدید بزارین فکر نکنن ما احمقیم و هر چی سرمون بیاد صدامون در نمیاد!
من که واقعا متاسفم تو این کشور هیچ سرویس دهنده ای برای کاربراش هیچ احترامی قائل نیست. چه توی بحث اینترنت چه بقیه چیزها..
منم بعد از نزدیک 4 سال از شاتل خارج شدم .
الان اعتقادم اینه هر جا برم بدتر از شاتل نمیشه !
میخوام برم یک isp خلوت .
تو این مدت از edge ایرانسل استفاده میکردم . سرعتش زیر 20 نمیاد و گاهی تا 27-28 میرسه . حیف محدودیت حجمی داره .
واقعا برای وبگردی ازش راضی بودم .
یک سوال
اگر چراغ استتوس مودم دیگه روشن نشه یعنی خط از رانژه خارج شده ؟
نقل قول:دوست عزیز از چی عکس بگیریم؟ چه سندی چه مدرکی؟!شاتل خودش علنن اعلام کرده سرویس شبانه رایگان اشتراکی هست و سرعتش همینی که هست، اونوقت شما تازه میخوای ثابتش کنی و فیلم بگیری از دانلود!! یه خواهش دیگه هم ازتون دارم که با فونت درشت پست نده برادره من، پست ها همه خونده میشن و مورد توجه هستن، چه ریز چه درشت. خیلی ممنونم ازت.نقل قول:
با سلام
من امروز رفتم درخواست لغو قراردادو دادم . خيلي راحت قبول كرد . گفتن اگه مي خواي از جاي ديگه ايي adsl بگيري شنبه خطتتون آزاده .
یچه ها کسی اطلاعی نداره این کارشون تا کی ادامه داره اصلا سرعت به روز اول خودش بر میگرده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رایگان یعنی اینکه هر شخصی بره یکی از دفترهای شاتل و خطش رو رانژه کنه از 1 تا 8 صبح مجانی بهش سرویس بدن نه سرویس که که بخشی از اون نامحدود هست. در ضمن اینها سرویس رو با ضریب 1 به 8 باید به اشتراک بگذارند حدافل 512 میشه 8 در اینصورت شاتل باید به خاطر کم فروشی اخطار بگیره.نقل قول:
سلام
دوستانی که میخوان شاتل بگیرن یا تمدید کنن به هیچ وجه این اشتباه رو نکنن
من 3 سال شاتل دارم ولی داره روز به روز بد تر میشه
12 شب من رو محدود کردن بعد 2 شب خوب بود 1.2 گیگ دانلود کردم دوباره دیشب محدودیت شروع شد
گول 3 گیگ ترافیک رایگانی که به بهانه تولد یا چیز دیگه میدن رو نخورید
شما اگر شبانتون درست باشه حداقل شبی 1 گیگ دانلود میتونی بکنی
ADSL گرفتیم خیر سرمون که یه آهنگی آلبومی فیلمی دانلود کنیم خب وقتی نشه این کارو کرد همون دایل آپ که بهتره
ADSL فقط با ترافیک رایگان شبانه معنی داره
من که این دوره تموم بشه حتما شرکت رو عوض میکنم
حتی با شیرینگ هم سرعت کمتر از 1/10 قابل پیگیریه یعنی با سرویس 128 و دزدی شاتل بازم نباید 1.6KB کمتر بشه.نقل قول:
اگه کسی برگ قراردادش دمه دسته یه نگاهی بندازه اگر این قضیه شیرینگ تو قرار داد شرکت نباشه باز هم به خوبی میشه شکایت کرد.
مشکل اینه که باید از تخم مرغ دزد به شتردزد شکایت کنیم؛اگه به دوستان بالا دستی باشه میخوان همین اینترنت افتضاح هم کلا نباشه!
نقل قول:
در مورد گزینه اول:
بنده با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم دوست عزیز بدون دلیل حرفی نمیزنم
اولا آقایون فرمودند که حدااکثر شیر تا 10 هستش که شنیده شده بیش از 10 نفر شرکت شاتل شیر میکنه کاربرها رو
ثانیا فرمودند سرعت شبانه شما حداقل باید 10KB باشه و زیر 10 خلاف مقرراته
ثالثا شما نامه رو قشنگ بخون این مورد فقط مربوط میشه به 1 بند نامه...
در مورد حرف دوم شما: بله اما چون پست های بنده تاکیدی و مهم هستن با سایزی بزرگتر میزنم که دوستان حتما بخونن چون بعضی ه سر سری رد میشن از پستها..
بازم چشم سعی خودم رو میکنم:46:
.
دوست عزیز حتما پیگیری کنید به گفته بعضی که میگن رایگانه اختیارش رو دارن مدرک نداریم و اینا هم گوش ندید مطمین باشید حداقل کاری که بعد از شکایت میشه اینه که دیگه شاتل نمیتونه سرویس دهنده برتر باشه حقیقا من هم میخوام تصویه حساب کنم جالبه گفتم برا تصویه حساب میگه اکو تصویه حساب نداره من یکساله رو یکماه پیش تمدید کردم یعنی باید 11 ماه این سرویس اشغال رو بدون دانلود شبانه تحمل کنم؟
نه مطمین باشید این شکایات بهرحال یه فایده ای داره
من هم به تمام دوستانی که تازه میخوان سرویس بگیرن گفتم و میگم دور شاتل رو خط قرمز بکشید این شرکت دیگه هیچ ارزشی برا مشتریاش قایل نیست به نظرم پارس انلاین بهتر از این شرکته زنگ زدم گفتم من فقط برا دانلود شبانه 512 رو میخوام مثل شاتل نیست که بعد از چند شب دانلود قطع یا محدود کنید گفت خیر مطمین باشید دانلود شبانه رو با همون سرعت ثابت روزانه دارید.
کسانی که میگن الان شاتل دیگه به دردنمیخوره و قطع رانژه میدن
پس الان چه شرکتی خوبه؟
هم سرعت شبا هم زمانش خوب باشه؟
خداییش این تاپیک واقعا اعصاب خوردکنه بدجور
وقتی می بینم بقیه هم مشکل منو دارن و دارن حرص می خورن دیوونه می شم از دست این بییییییپپپپپ ها !
مثال شکایت از تخم مرغ دزد به شتر دزد خیلی به جا بود
به نظر من اگه می شد به چندتا از مسئولان رده بالای شاتل، سیاست گذاری که تصمیم و دستور به این مسخره بازی ها می ده دسترسی داشت از همه ی کار های دیگه بهتر و موثر تر بود
یه سلام علیک بسیار گرم و کاملا دوستانه باهاش می داشتیم و این احوال پرسی از طرف چند نفر تکرار می شد و می گفتیم که اگه دست از این کارها بر نداره بازم به احوال پرسیش میایم همه چی درست می شد
هم یه کم دلمون خنک می شد هم می فهمید که اگه آدم نشه بازم باید دچار کبودی بشه
دو بار این اتفاق میوفتاد کلا محدود کردن از سیستم کاریشون خارج می شد
بلاخره این کارهارو می کنن که پول بیشتری گیرشون بیاد نه اینکه امنیت جانیشون به خطر بیوفته
هرکس که میخواد مشکل افت سرعت شبانه اش حل بشه به سایت زیر بره
هرکس به نتیجه رسید خبرش رو اینجا بذارهکد:http://khorasanerazavi.7gardoon.com/mashhad/advers/69809-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84
خیلی وقت پیش یه ایمیل دادمنقل قول:
جواب نداد
شما خودت پست رو گذاشتی یه ریسکی بکن... اگه خوب بود و کلاه نرفت سرت به ما هم خبر بده. :46: آخه قضیه اش کمی مشکوکه!نقل قول:
ویرایش: دوست عزیز به تاریخ آگهی و انقضای اون یه نیگا میکردی بهتر بود :27: مال سال پیشه.
دوستان نظرتون درباره ی این چیه؟
من الان میخوام چک کنم ببینم چقدر از ترافیکم رفته.
دیشب پینگم رو گذاشتم گفتم چجوریه!
اینم پینگ روزانه مال همین الان:
Pinging google.com [74.125.43.99] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=399ms TTL=45
Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=396ms TTL=45
Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=397ms TTL=45
Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=400ms TTL=45
Ping statistics for 74.125.43.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 396ms, Maximum = 400ms, Average = 398ms
تفاوت خاصی دیده نمیشه! برا همینه که میگم محدود شدیم.
متاسفانه دیشب IDM لطف کرده و ارور داده و سر ساعت دانلودها رو استاپ نکرده و سیستم رو خاموش نکرده و ترافیکم فرت شده رفته... :41: ویرایش: سیستم درست شد چک کردم 5گیگ از ترافیکم رفت :|
دوستان یکی از بهترین سرورها برای تست سرعت سرور پاریس هست ... تازه ساعت رو به GMT هم زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین با توجه به اینکه سایت Speedtest مطمئنا تو زمان شبانه بالا نمیاد :27: باید سایت رو مثلا از ساعت 12:45 شب باز کنیم و منتظر بمونیم تا ساعت 1 بشه بعدش تست بگیریم.
من ساعت 12:50 یه تست و ساعت 1 یه تست میگیرم میذارم ببینید. پیشنهاد میکنم بقیه هم همیکارو بکنن.
سلام
من بیشتر از 20 شبه که محدود شدم دیشب دیگه کفرم دراومد و واسه اولین بار خواستم برم اعتراض کنم که دیده گزینه چت آنلاین برداشته شده الان هم که چک کردم همین طور بود.
این شکلکه رو که خیلی دوستش دارم رو این چند وقته خیلی دارم به کار میبرم! :27: :27: :27:نقل قول:
نکته ی جالب: دوست عزیز صفحه ی چت با چیز پی N باز میشه. در حال حاضر پشتیبانی فنی آنلاین هست. :11:
ISP. های دیگه به روش های دیگه دزدی می کنن .نقل قول:
من فقط در صورتی که می تونین 512 به بالا نامحدود از خود مخابرات بگیرید توصیه میکنم شاتل رو ترک کنید وگرنه بقیه جاها همین آش هست. (مگر تو شرایط خاص)
نقل قول:
تا همکارا بخوان تایید کنن پست ما زیرخاکی میشه
اگر سوالمو جواب بدین ممنون میشم
چطوری میتونم بفهمم خطم از رانژه خارج شده ؟
بچه ها وضعیت چیز پی ان چطوره ؟ مثل اینکه خیلی خرابه ؟
به نظر من همه دوستان یه اسپید تست تا قبل از ساعت یک ( مثلا 00:50 ) و یک اسپید تست ساعت (1:05) بگیریم
برای مستند سازی شکایت
نظرتون چیه ؟
دو روز پیش بود که سرعتم در ساعت یک نصف شب به شدت افت کرد و درست رسید به 5 کیلو بایت در ثانیه .بیخیال دانلود شدم و فکر کردم باز شبکه مشکل داره حتما!روز دوم شد باز راس ساعت یک سرعتم اومد شد 5 کیلوبایت دیگه شک کردم رفتم چت آنلاین و با هزار مکافات و معطلی بالاخره همون جواب محدود شدید رو گرفتم چشمام از حلقه بیرون زده بود.باز گفتم حتما این یارو اشتباه کرده.روز سوم که همون دیروز میشه(سه شنبه) باز سر ساعت یک سرعت 5 کیلوبایت.اینبار زنگ زدم پشتیبانی،طرف بعد از کلی توضیح درباره شبکه و اینکه این سرویس 2 مگ که الان دارین خیلی ارزونه و اگر میخواستیم قیمت واقعی رو بدیم یه چیزی حدود یک میلیون تومن برات خرج داشت و الان share شدید و این حرفها .
تااین چند روز اخیر روحم هم از این ماجرا خبر نداشت که شاتل داره سرویسها رو محدود میکنه ولی دیروز بعد از اینکه با پشتیبانی حرف زدم نشستم پای گوگل ببینم چه خبر شده که به این تاپیک برخوردم.وقتی پستهای دوستان رو میخوندم داشتم از تعجب شاخ در میاوردم واقعا که دیکه مسخرشو در آوردن
و اما چند نکته ی جالب
یکی از دوستان عکس صفحه ی چت آنلاین و جوابی که بهش داده بودن رو گذاشته بود .جوابی که بهش داده شده بود حتی یک حرفش هم با جوابی که به من داده بودن فرق نداشت(کپی پیست شده بود)
به یارو توی پشتیبانی فنی میگم خوب اولا این طرح شامل ما نمیشه ما جزو کاربران محدود حساب میشیم میگه دانلود رایگان شبانه میشه جزو نامحدود!
طبق این صفحهسطر اولکد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
"کاربر گرامی،
اگر جزو مشترکین بدون محدودیت استفادهی شرکت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود. "
ما شامل این طرح نمیشیم
به جناب پشتیبانی میگم مشکل اصلی من اینه که شما باید اول اخطار میدادید تا من دانلود خودم رو مدیریت کنم میگه نه ماسعیمون اینه که مشتری محدود نشه(واقعا عاشق این مشتری مداریتونم که روتون نمیشه اخطار بدید ولی یهویی اینترنت رو رو آدم میبندید)
هر کاری کردم یه سقف روزانه برام نگفت که مثلا هرشب فلان قدر دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد
میگم سرعت اونقدر کم شده که سایت بانک ملی بالا نمیاد قبضا رو پرداخت کنم میگه سایت بانک ملی که برای ما ملاک نیست شما یه چیزی توی گوگل سرچ کن ببین صفحه رو میاره(گوگل ذاتا فاقد تصویره بغیر از لوگوش،بقیه چند تا کد و اسکریپت بسیار سبک هست معلومه که گوگل راحت میاد بالا)
خلاصه اینکه خوشبختانه زمان خوبی متوجه شدم حدودا یک ماه از سرویسم مونده .دو هفته مونده به تموم شدنش میرم تقاضای قطع رانژه میکنم که بهانه نداشته باشن.
دوستان خبری ندارید که این محدود کردن ها به شرکت های دیگه هم سرایت کرده یا نه؟
این کارا بی فایدست شاتل انقدر مشترک داره که ککش هم نمیگزه
تو مرکز ما لیست انتظار دارن حتی!!! یعنی نوبتی هست و ظرفیتشون کامله!!!
اینکه من یا یه مشترک دیگه بره هیچ چیزیو عوض نمیکنه
جاشو میان چند تا مشترک جدید بدبخت شاتل پر میکنن
این کارا که شکایت سازی کنیمو اینا هم باز کاری نمیکنه ( به نظر من )!! کیه که رسیدگی کنه!!!
بهتره اطلاع رسانی کنیم مثلا به دوستان و اشنایان اطلاع دیم یا یه سایتی باشه یا پیجی تو فیس و ... که خوب اطلاع رسانی بشه
چراغ adsl خاموش بشه میشه فهمید که خططو تخلیه کردننقل قول:
یکی اینکه چراغ ADSL مودمت خاموش بشه... یا وقتی مودمت رو روشن کردی اصلا چشمک هم نزنه!نقل قول:
دوم اینکه زنگ بزنی مخابرات منطقتون که ADSLت روی اون هست و وصلت کنن به بخش مربوطه و ازشون بپرسی.
من اونموقع که از پارس آفلاین اومدم شاتل مشکلی برام پیش اومد زنگ زدم همونجا برام درستش کردن. (باید خطم رو وصل میکردن به شاتل ولی دوباره وصل کرده بودن به پارس آنلاین).
بله وضعیت افتضاحه. :2:نقل قول:
نمونه!
بدون چیز پی N:
Speedtest
OzSpeedtest
با چیز پی N:
سایت Speedtest که باز نشد.
OzSpeedtest
دوست عزیز این تست هم کامل نشد و وسطش موند! من از همین تیکه برات یه عکس گذاشتم.
تازه من با این سرور چیز پی ان حدود یه هفته پیش با سرعت کامل کار میکردم... چون پهنای باندش خیلی بیشتر از اینترنت من هست.
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
منم همینو گفتم!نقل قول:
عملآ اینترنت رو با مشکل مواجه کردن به خصوص که پورت https رو هم محدود کردن !!!! باور کنین قانون جنگل حاکمه انگار !
DSL ، ADSL ، Status ( از این اسما داره ) چشمک بزنه یعنی خارج شده ... اگر خاموش باشه یعنی خط مشکل داره .نقل قول:
چطوری میتونم بفهمم خطم از رانژه خارج شده ؟
نتیجه عوض کردن شاتل:
دقیقا چیزی که من همیشه گفتم
فسخ قرارداد هیچ اثری رو این بیپ ها نمی ذاره
و از اون بدتر اینه که می ری می بینی شرکت بعدی هم هیچ تعریفی نداره
باید موند و جنگید و حق رو گرفت
میگم این فیلتر هم عجب چیز خوبیه ها. آخه سیگار عموم هم داره. یعنی خوبه دیگه ، نه؟
دوستان عزیز با آدرس زیر که از صفحات شاتل هست و قضیه شیرینگ و افت سرعت رو توضیح داده به نظر شما شکایت ما فایده داره؟
فقط محض اطلاع!
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
تایید میشهنقل قول:
در صفحه پلن آرت که جزو سرویس های نا محدوده دقیقا گفته که fair use policy شامل این پلن میشهنقل قول:
(در پایین صفحه از آخر سطر دوم)
ولی در صفحه مربوط به پلن اکو هیچ اشاره ای به اعمال محدودیت نشدهکد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
ما همه اغلب از پلن اکو هستیم و محدود شدیمکد:http://www.shatel.ir/services/adsl/ecopricelist/
نقل قول:
دوست عزیز شکایت باعش رسیدگی و نظارت بر کار مسئولین شرکت و نتیجه اش گرفتن حق بچه ها هستش
نه اینکه
دوستان بخوان انصراف بدن شاید کار به اونجا هم بکشه و انصراف بدن اما حداقل شکایت باعث نظارت بر کار دزدی های شاتل خواهد شد
وقتی با مسئولین سازمان مقررات صحبت کنی اینقدر مصمم میشی که هر کاری میکنی تا به نتیجه برسی
.