نقل قول:
من های وب دارم روزی 4 گیگ میخرم 2 هزارتومن ماهی میشه 120 گیگ!!!! 13 تومن ثابت میدم + 60 تومنم فشفشه میشه 73 !!!
با 73 تومن 120 گیگ می گیرم !
Printable View
نقل قول:
من های وب دارم روزی 4 گیگ میخرم 2 هزارتومن ماهی میشه 120 گیگ!!!! 13 تومن ثابت میدم + 60 تومنم فشفشه میشه 73 !!!
با 73 تومن 120 گیگ می گیرم !
خوبه ولی 15% هم دزدی داره های وب ( حتی 20%)نقل قول:
شما از کیفیت های وب راضی هستین؟نقل قول:
چون من های وب داشتم اوضاعش از آسیاتک هم خراب تر بود
هر چقدر هم ترافیک ارزون باشه وقتی درست نمیشد ازش استفاده کرد فایده ای نداشت
اسیاتک هم اشتهاش بد نیست چند گیگ چند گیگ تو روز روشن با فانوس بالا میکشن :n35:نقل قول:
این ساتهای به اصطلاح داخلی که ترافیکشون نصف حساب میشه ظاهرا فقط برای همون سایته و اگر دانلود کنی کامل حساب میکنه مثل s o f t98 و همچنین asiadl هم به ازای هر گیگ دانلود 10 تا 20 مگ از ترافیک کم میکنه .نقل قول:
برای من که اینطوره
آره واسه من که خیلی خوبهنقل قول:
سایتهای داخلی 200 تا سایت بدرد نخورهنقل قول:
فقط اگه اهل فوتبالی ورزش 3 توشه
و گر نه سایت دانلودی نداره
در مورد اسیا دی ال چند بار تست کردم بعضی اوقات حس کردم کم میکنه اما بگیر نگیر داره اخیرا تست میکنم کم نمیکنه
احتمالا برنامه هات دارن استفاده میکنند
مثل انتی ویروس و ویندوز و .....
با bw meter ببند اتصال نرم افزاراتو
بعد تست کن
سلام
به جز 80 گیگ گیگی 1000 چه حجمایی ارزون میوفته کسی خبر داره؟
10 و 20 و 40 و 80 گیگ تخفیف دارننقل قول:
ولی از همه به صرفه تر همون 80 گیگ هست
سلام
من از وقتی گیگ باکس گرفتم تو تایم رایگان قطعی شدید دارم قبلا یه سرویس سه ماهه شبانه رایگان داشتم اصلا خبری از قطعی نبود (snr هم چک کردم هیچ فرقی نکرده ):n35:
برای من برعکسه گیگ باکس میگیرم احساس میکنم کیفیت میره بالا!!!نقل قول:
دوستان من الان یدونه آی پی استاتیک خریدم ازشون،چقد زمان میبره تا فعال بشه؟
خودشون فعال بشه تماس میگیرن یا اصن تماسی یا خبری نمیدن؟؟
تا ۲۴ ساعتنقل قول:
سلام دوستان
قضیه 2 تا 8 صبح ویژه چیه؟
رایگان رو هم ورداشتن؟
به پشتیبانی زنگ زدم میگه دانلود رایگان دیگه برداشته شده
سرویس های حجمی فقط میتونن ماهی 15 گیگ دانلود رایگان داشته باشن!!!:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
قرار بود که شبانه رو بردارن ، حالا کی دقیقا معلوم نیست
همین دیشب بیشتر از 15 گیگ دانلود کردم ولی حجمی از اکانت کم نشد :n36:
ساعت چنده ؟؟؟
تو time.ir که الان زده 15:45 ولی تو پنل 1544 14:45 زده !!!!!!!
منم با ساعت آسیاتک هماهنگ کردم موقع استفاده از تایم رایگان 4 گیگ پرید
سلام
در مورد شبانه نامحدود اون دوستی که تو این تاپیک فعال هستن و نماینده آسیاتک هستن چند بار تاکید کردن که این بسته ویژه همون شبانه نامحدوده ولی سرعت رو سرعت خریداری شده
قفل میشه حالا اگه شرکت بخواد اونو تعغیر بده اوج عوامفریبی و تبلیغات دروغین رو نشون میده که حتی به عوامل فروش خودش هم اطلاعات صحیح نمیده گرچه دبه در آوردن متاسفانه
جزو عادت های همیشگی ISPها شده و اگر غیر از این آدم ببینه باید تعجب کنه...
نقل قول:نقل قول:سلام اگر منظورتون با بنده هست که من گفتم قبلا : هر سرعتی بخرید همون سرعت شبانه میگیرید تو طرح های عادینقل قول:
اما یه سری طرح جشنواره ای هست نوشته بسته ویژه که اونها بدرد نمیخوره
نکته اینجاست که سرویس های معمولی(غیر جشنواره ای)داخل پنل طبق عکس نوشته نامحدود ولی داخل سایت اصلی آسیاتک نوشته بسته ویژه که 99.9 درصد چیزی که تو پنل هست درسته و نامحدود هست اما هر سرعتی که خرید کردید
البته خیلیارو دیدم که طرح جشنواره ای بسته ویژه را به عنوان نامحدود میفروشن/ به هر حال اینا تغییرات جدیده هرکسی خبر نداره چی به چیه
مورد اینجاست که برای ما همشو نوشته بسته ویژه!نقل قول:
الان من چرا نمی تونم گیگ باکس بخرم ؟ نه با اپ موبایل نه از طریق سایت ؟ این گیگ باکس رو برداشتن ؟
حتما در حال حاضر گیگ باکس فعال داریدنقل قول:
یا باید زمان یا حجم گیگ باکس فعلی تموم بشه
//
در ضمن پین 3 گیگ تو باشگاه مشتریان هم فعال شده
سلام
دانلود از سایت asiadl رایگانه ؟ کسی تست کرده ؟ میخوام 30 گیگ بذارم از سایتش دانلود نذاریم بعد ببینیم صفر شده حجم :دی
کاربر گرامی با انتخاب ویژگی " دانلود پلاس" تا تاریخ 96/03/31 می توانید:نقل قول:
تمامی محتواهای موجود ( اعم از نرم افزار،بازی و ...) را در وبسایت آسیا دی ال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بصورت رایگان مشاهده و دانلود نمایید.
تاریخش نمیدونم تمدید شده یا نه
دوستان الان ارزون ترین طرح ۱ ساله ( ترجیحا با یه حجمی شبانه مثلا ماهی ۱-۲ گیگ و شبانه هم تو یه سال ۱۰۰-۲۰۰ گیگ باشه عالیه) چیزی داره؟
جونمی جون، امتیازم یکسال جمع، شد 9 گیگ جوایزنقل قول:
مرسی برای اطلاع رسونی
دوستان این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همهی فیلماش رایگانه تا 15 مهر؟ یا فقط یه سری فیلمای خاص؟ نیاز به ساخت اکانت هست یا نه؟ ممنون
من که اکانت نداشتم و هر فیلمی امتحان کردم پخش شدنقل قول:
حجم کم نکرد؟نقل قول:
من بازم پرسیدم گفتن نامحدوده اما با هر سرعتی که اکانتشو خریدیدنقل قول:
سرویس 9 ماهه +40 گیگ + (9تا10صبح40گیگ و 15تا16عصر40گیگ) = 98نقل قول:
سرویس 6ماهه 6گیگ+200گیگ از ساعت 4تا10صبح = 56
سرویس 12ماهه 12گیگ+300گیگ از ساعت4 تا10صبح = 106
ادم عاقل ۲ تا شش ماه میگیره جا ۱ ساله
قیمت همونه ولی حجم شبانه ۱۰۰ گیگ کمتر
یاد صبحانه بخیر
دو سال خریدم، ۵۶ تومن!!!!
نظر من در مورد اسیاتک پشتیبانی ضعیف در اکثر موارد (کلی تماس تا اپراتور متوجه بشه مشکل دقیقا چیه البته بعد کلی سرو کله زدن در مورد نویز خط ...توی انتقادات و پیشنهادات هم این موارد رو ذکر کردم دوستان کاری از دستمون بر نمی اد ولی می شه با همین نظرات هم بهشون فهموند که ملت فقط تجمل می کنن کیفیت در ایران معنا و مفهومی نداره فقط و فقط پول می گیرن و سرویس دهی در حد مورچه هست ...اگر روی سرویس های خریداری شده مقداری حجم به طور مشخص به صورت رایگان ارایه بشه هر چند خیلی کم باعث خوشحالی کاربران خواهد شد مورد بعد اگر شرکت این همه تبلیغات می کنه لطف کنه به سرویس فروخته رو تا روز اخر بدون هیج سیاست جدید که می تونه در ماه یا سال های دیگر تا اتمام سرویس خریداری شده کاربر به طور کامل ارایه بده چیزی نمونه روشن که این اتفاق می تونم اسم ببرم خدمات اسیاتک کلی شرکت تبلیغات کرد اپلود رایگان بود و خیلی نفرات طبق همین تبلیغات سرویس خریداری کردن و شرکت بعد زمانی اپلود رایگان رو حذف کرد و این با چیزی که گفته شده بود تفاوت داشت امیدوارم شرکت در مورد چیزی که می فروشه پایبند باقی بمونه موفق باشید
البته آپلود رایگان را تنظیم مقرارت گفت بردارن به شرکت ها
راستش زیاد مطمئن نبودم تا امروز تست کردم. بله تمامی حجمو کامل محاسبه میکنه! باز هم دروغ دیگه از آسیاتک!نقل قول:
....تو پیت میکردم الان ج گرفته بودم
دوست عزیز فیلیمو کلا رایگان بوده برای آسیاتک. من که هرچی دانلود کردم هیچ حجمی کم نشدهنقل قول:
دیروز اتثنا" بخاطر 9 گیگ هدیه از امتیازات، مودم dsl آسیاتک روشن کردم.
با مقایسه به اپراتورهای 4G بسیار سرعت پایین داره و websiteها حداقل 5 برابر وقت لازم دارن بازشن.
واقعا خجالت اوره، با این قیمت بسیار بالای خط dsl و حجم قطره قطره گران، بدترین سرویس ارائه میدن
انشاله این مصوبه دولت برای برداشتن dsl حجمی و رایگان شدن حجم زودتر اجرا شه، این حجم فروشی مسخره dsl بی کیفیت جم شه اقلا رایگان شه
برداشتن حجم = اینترنت نامحدود = 10 گیگ اینترنتنقل قول:
نه دیگه، این هم باز حجمینقل قول:
قرار مصوبه اینه حجمی کنار بره و نا محدود جایگزین بشه، یعنی دیگه حداکثر حجم مطرح نیست.
الان این شرکتهای دزد چیزی که تو دنیا مفته و به مردم مثل نقل و نبات اعلا میفروشن چطور این مصوبه رو میپیچونن و دور میزنن مشخص نیست
فعلا زورشون بر دولت قلبه کرد و دولت اجرا قانون رو تاخیر انداخت
برو صفحه وزیر رو ببین خودش طرح 10 گیگ رو داد به عنوان بدون حجمی تو توهمی! داخلی رایگان اونم سایتایی که اینا می گن.شرکتا خیلی تقصیر ندارن.نقل قول:
قرار بود اینترنت نامحدود بیاد معلوم نیست چی به سرش اومد نیومده خفش کردن:n02: