برای انلاین باید اورژینالش رو داشته باشی
Printable View
برای انلاین باید اورژینالش رو داشته باشی
آنلاین بازی کردنش باgfw liveه؟؟؟نقل قول:
حالا شما یاد بده من اوریجینالشو گیر میارم
این بازی را میشه با این سیستم بازی کرد ؟
2.80GHz Clock Speed
CPU: Intel Core 2 Duo
HDD: 500GB
RAM: 6GB
VGA: ATI Mobility Radeon HD4650 Graphics
بله میشه بازی کردنقل قول:
این بازی را میشه با این سیستم بازی کرد ؟
2.80GHz Clock Speed
CPU: Intel Core 2 Duo
HDD: 500GB
RAM: 6GB
VGA: ATI Mobility Radeon HD4650 Graphics
از اونجایی که هاردوتو نوشتی کاملا مشخصه هدفت از این سوال ! :27::13:
موفق باشی
سلام
لطفا راهنمایی کنید در این مرحله گیر کردم حدود 45 درصد بازی را رفتم فردی به نام ray بهش زنگ میزنه بعد خودش به roman زنگ میزنه و بعد میره پیش roman بعدش میره پیش Talbot زیر نویس میاد میگه یک ماشین 4 در بگیرید بعدش به همراه roman و Talbot سوار ماشین میشن وقتی سوار میشند معلوم نیست باید چه کار کرد نه جای در نقش مشخص است فقط نوشته.
Talbot will give directions as you approach a junction
تلفن که میارمش بالا می نویسد
Put the phone away and listen to Talbot
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
اینجا تالبوت بهت مسیر میده...نقل قول:
شما سوار ماشین که شدین...آروم حرکت کن.....به صحبتای تالبوت دقیقا توجه کن... اون بهت میگه که مثلا الان بپیچ راست..بپیچ چپ....
دقیقا به حرفاش گوش کن و هر مسیری که بهت میگه برو......
تا بالاخره برسی به خونه برناین......(بهدشم یه دموی قشنگ و ماموریت به پایان میرسه)
همین
عزيزان راهي هست بشه سايرو كلا از بازي حذف كرد ؟
از تو تنظیمات گرافیکی Shadows رو off کننقل قول:
تشكر ولي از option خود بازي كه نميشه كلا سايرو حذف كرد ميخام كلا از بازي حذف شه راهي نيست ؟ با دست بردن تو فايلا يا چيزي تو همين مايه ها:10:نقل قول:
سلام
ممنون از راهنمایی مرحله ی قبل ردش کردم الان حدود 55 درصد هستم دیگر هیچ جایی در نقشه نیست که بری انجا و ماموریت را انجام بدی باید به little jocob زنگ بزنم بعد ماموریت میده یک ماشین که بسته ی توش ور دارد و در زمان خاصی به محلی دیگر ببر.ولی وقتی میرسم چیزی نیست چه باید کرد می نویسد.
Get the package to the east island city tunnel by 11:30 the buyer is getting jumpy
ممنون