سلام به همه.
میخواستم در مورد 8000 تست گاج بپرسم.
اگه کسی داره بگه ببینیم چه جوریه
ممنون
سلام به همه.
میخواستم در مورد 8000 تست گاج بپرسم.
اگه کسی داره بگه ببینیم چه جوریه
ممنون
درسنامه هاش خوبننقل قول:
سلام دوستان . من چهارم هستم و کنکوری هستم و ریاضی پایه و حسابان و دیفرانسیل ام متوسط رو به ضعیف هست . میخواستم ببینم چه کمک درسی بگیرم که توی مدت کم بتونم خوب جواب بگیرم با این سطح معلومات . یعنی زیاد حجیم نباشه که وقت نکنم بخونم چون زیاد وقت ندارم باید بقیه درسا رو هم بخونم . یه چیزی که در اصل اول آموزش خوب و مفید داشته باشه که یک چیزی یاد بگیرم و اگر تمرینی تستی هم در کنارش داشت بهتر . در کل خلاصش اینکه توی مدت کم بتونم سطحم رو از پایین ببرم بالا . سطحش جوری نباشه چیزی متوجه نشم یعنی ساده توضیح داده باشه . درصد ریاضیم توی آزمون ها همش بین 0 تا 7 درصد هست و پایینه . ممنون میشم یه راهنمایی کنید . ممنون .
داداش دیفرانسیل اونچیزی که میخوای و نیازتو برطرف میکنه،کتاب کلاس رمزینه هس(کتاب مخصوص تستم داره)نقل قول:
واقعا بحثو از ساده شروع میکنه میاد تا به سطح پیشرفته میرسونه،البته بعضی از دوستان کتابای دیگه ایم معرفی کردن اما قریب به اتفاق بچه های تاپیک از همین کتاب استفاده کردن یا تعریفشو دادن(البته باید حجمشو خودت ببینی که آیا خوشت میاد ولی خوب اگه بخوای پیشرفت کنی باید سرمایه گذاری بکنی رو اون درس)
درمورد ریاضی پایه و حسابانم کلی تحقیق کردم و از دوستان وارد پرسیدم و میدونم تقریبا چه منابعی خوب هست اما چون تجربه مستقیم روش مثه این کتاب دیف رمزینه ندارم پس اظهارنظر نمیکنم مگر اینکه جوابتو از بقیه دوستان نگرفتی
:11:
خواهشا پاســـــــــــــخ...!!!!!!!!!! :42: :41:نقل قول:
من 4 تا کتاب تست شیمی 2 و 3 و پیش 1 و 2 مبتکران رو گرفتم .شیمی 1 و 2 پیش و شیمی 2ش داره 90 رو و مهر زده به انضمام کنکور 90 ولی 3ش رو اتفاقا خود من هم تعجب کردم روش مهر نزده به انضمام کنکور 90 و توش هم دیدم نداشت ولی همشون چاپ 90 و جدید هستند . نمیدونم چرا 3ش اینجوریه ؟نقل قول:
سلام من تو قسمت نظریه اعداد گسسته خیلی مشکل دارم لطفا یه کتاب خوب و ساده معرفی کنید
+
یه کتاب تست هم با درسنامه خوب واسه شیمی 2 میخوام
سلام بچه ها چهارم ریاضی هستم
میخواستم بپرسم که شما قبلا تو همایش های جمع بندی مهندس مهربان شرکت کردید یا نه ؟
لطفا کمک کنید
مبتکراننقل قول:
کتاب تستش هم تستای خوبی داره و هم درسنامه هاش خوبه
از خیلی سبزم تعریف میشه اما من استفاده نکردم:11:
واسه شیمی 2 خیلی سبز کتاب نداره (فقط کتاب کار!)نقل قول:
ولی کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم حرف هایی برای گفتن داره.