دیسک و صفحه والوو سبز برای پرایدم انداختم ولی روغن ریزی همچنان پابرجاست. چرا؟
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Printable View
دیسک و صفحه والوو سبز برای پرایدم انداختم ولی روغن ریزی همچنان پابرجاست. چرا؟
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
سلامنقل قول:
روغن ریزی با دیسک و صفحه ارتباطی نداره چون جایی که دیسک و صفحه نصب میشه روغن وجود نداره (بین موتور و گیربکس)
باید ببینید روغن گیربکس هست یا موتور
یا یک کاسه نمد خرابه یا یک واشر یا شکستگی و ترک وجود داره یا فیلتر روغن شله یا معیوبه یا پیچ کارتل شله یا خرابه یا واشرش مشکل داره
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشان مکانیک داده بودم دید و گفت از کاسه نمد گیربکسه. منم با دیسک و صفحه دادم کاسه نمدهای چرخ، سر شفت و ماهک دنده نو انداخت.نقل قول:
چشمنقل قول:
سپاسگذارم
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
با سلامنقل قول:
آخرین بار که من سوال کردم، دو ماه و نیم پیش، قیمت رادیاتور نو پراید معمولی (دو مدل رادیاتور هست، یکیش معمولی، دومی یکم پهن تره و برای مناطق گرمسیر) 60 تومن قیمتش بود و 20 تومن هم برای تعویض می خواست،،،، در مورد شستشوی داخل موتور، فقط به یک چیز هواستون باشه، اسید که میریزند داخل رادیاتور، به شدت آلومینیوم رو می خوره،،، بنابراین بهترین کار اینه که خود رادیاتور و بخاری رو از مدار خارج کنید و جدا گانه با موارد کمتر خورنده (مثل سرکه و آب --- به هیچ وجه موارد شوینده قلیایی رو با اسید قاطی نکنید که فاجعه به بار می یاد) شستشو بدهید،، یا اگر حوصله دارید کل داخل موتور رو با محلول 50 - 50 سرکه سفید معمولی و آب پر کنید، بزارید2--3ساعتی کار کنه،،، مرحله بعدی خالی کردن این مایع هست،، چون اگر ذره ای از اسید باقی بمونه، شروع به تخریب می کنه، بنابراین مرحله تخلیه و شستشو رو جدی بگیرید،،،،،، مرحله آخر پر کردن مجدد با آب مقطر و ضد یخ هست.
ترجیحا اگر ترموستات رو هم عوض کنید، ضرر نمی کنید، یکم بیشتر زمان میبره ولی همه چیز مطمئن میشه، چون فنر ترموستات بعد از مدتی کار کردن، خاصیت خودش رو از دست میده.
درود
آن بخش از دسته راهنمای پراید من که پشت فرمان است، هنگام زدن راهنما (چپ/راست) و تنها هنگامیکه فرمان می چرخانم تغ و تغ صدا می دهد. چگونه میتوان آنرا درست کرد؟
سلامنقل قول:
راهنما یک قطعه داره که کارش خاموش کردنِ راهنما هست با برگرداندنِ دسته
ابن قطعه نباید با فرمان تماس داشته باشه مگر وقتی راهنما رو زده باشیم
در ماشین شما همین قطعه دائم تماس داره با فرمان
باید بازش کنین ببینین چرا بدونِ راهنما , اون قطعه دور نمیشه از محور فرمان
شاید شکسته و یا خشکه و باید یک قطره روغن بخوره یا اگر جا داره گریس بزنین بهش چون چرب کنندگی و ماندگاری گریس خیلی بیشتر از روغن هست
ضمناً راننده بهتره دسته رو قفل نکنه موقع راهنما زدن . یعنی با نوک انگشت میانه یا اشاره فقط کمی دسته راهنما رو فشار بدیم تا راهنما روشن بشه . اینجوری عمر دسته راهنما 10 برابر میشه و چه بسا هرگز خراب نشه
.
p===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
سلام
دوستان پراید ۸۲ دارم و جدیدا بعد یه سرویس اساسی خیلی بوی دود داخلش میاد. ۲ جا هم بردم گفتن درست شده اما بعد کمی استفاده مجدد همون مشکل.
دیگه نمیتونم برم هی خرج الکی کنم بگن درست شده و بعد ۵ کیلومتر ببینم پول بیخود دادم.
ماشین از جهات دیگه خوبه و راضی هستم لطفا راجع به اینکه عوضش کن و فلان پاسخی ندید ممنون.
تشکر میکنم دوستان صاحبنظر راهنمایی کنن برای حل این مشکل
سلامنقل قول:
اگر ماشینتون بوی بنزین خام و نسوخته یا بوی دود اگزوز یا بوی روغن سوخته داره این مطلب رو بخونید :
ماشینِ استانداردِ سالم به هیـــــچ وجه نه بوی بنزین میده نه بوی دود و سوختگی و روغن و غیره .
در ایران بسیاری از ماشینها مشکل نشت بنزین از جای پمپ و شناور بنزین که زیر صندلی عقب هست دارند .
یا پیچش شل هست یا واشرش بنجل هست و درست نمیبنده و بخار بنزین میزنه بیرون
یا از شیلنگها هست
این شیلنگها معمولاً 4 تا هست
شیلنگ درب باک به باک
باک - فـیلتر بزنین - موتور
موتور - رگولاتور فشار بنزین - باک ( بنزین زیادی رو برمیگردونه به باک )
باک - مخزن سیستم کانیستر - منیفولد هوا ( این سیستم بخارهای بنزین توی باک رو جمع میکنه در یک مخزن پلاستیکی و هر 5 یا 10 ثانیه با مکش منیفولدِ هوا , بخارهای بنزین کشیده میشه و میره توی سیلندرها و میسوزه و باعث صرفه جوئی در مصرف سوخت میشه ) .
==================================
اگزوز هم اگر واشر گلوش خراب باشه(محل نصبش به منیغپفولد دود ) یا لوله اش یا خمره اش سوراخ یا شکسته باشه باعث آمدن گازهای اگزوز توی اتاق میشه مخصوصاً در حرکت و با خرابی لاستیک درب صندوق عقب و خرابی لاستیک دور دربها چون در حال حرکت فشار هوای توی اتاق کم میشه و از صندوق عقب و کنار دربها هوا کشیده میشه توی اتاق .
باز بودن دریچه ی هوای تازه هم باعث اومدنِ بوی نامطبوع از داشبورد به اتاق میشه خصوصاً اگر اگزوز سوراخ باشه یا موتور کمپرس داشته باشه ( خرابی رینگها ) و بخار روغن از موتور متصاعد بشه .
در بعضی ماشینها سر اگزوز خم هست به سمت پایین تا دود کشیده نشه سمت صندوق عقب
تنظیم نبودن موتور هم باعث بوی بیشتر میشه چون بنزین کامل نمیسوزه
===================================
خام سوزی هم باعث این مشکل میشه ( زیاد بودن مصرف سوخت که باعث ناقص سوختن بنزین و تولید بوی بنزین نسوخته و دوده و دود میشه ) .
بر فرض مثال , ماتیز یک ماشین استاندارد هست . اگر سالم باشه امکان نداره سرنشینش بوی بنزین و دود و خام سوزی و روغن به مشامشون برسه .
شما باید با توجه به بویی که میاد و اینکه آیا در حال ایستاده بو میاد یا در حرکت , مواردی رو که گفتم چک کنین :
محکم بودن درب شناور و پمپ زیر صندلی عقب و سالم بودن واشر لاستیکیش
سالم بودن واشر گلوی اگزوز روی منیفولد دود
چک کردن لوله ی اگزوز از اول تا آخر ( اگر سوراخ یا شکسته باشه صدا میده موقع گاز دادن )
چک کردن درب باک
چک کردن محل وصل شدن شیلنگهای بنزین مثل محل وصلش به باک , فـیلتر بنزین و رگولاتور و ریل سوخت که انژکتورها بهش وصله .
چک کردن روغن سوزی اگر بوی روغن سوخته میاد
چک کردن مصرف سوخت و سر شمعها که دوده نزده باشه ( اگه بوی خام سوزی میاد )
چک کردن لاستیک درب صندوق عقب و رگلاژ بودن قفلش اگر در حال حرکت بوی گازهای اگزوز میاد توی اتاق
چک کردن لوله های سیستم pcv که روی موتور هست و کارش جمع کردن بخار روغن و بخار بنزین از محفظه ی میل لنگ و فرستادنش به منیفولد هوا برای سوختن در سیلندرها هست . ( اگر شیلنگها شل یا پاره یا قطع شده باشه باعث میشه بوی روغن و بنزین وارد اتاق بشه .
علت کشیده شدن بوی نامطبوع به اتاق :
سوراخهای کف اتاق
خرابی لاستیک دور دربها و صندوق عقب و یا رگلاژ نبودنِ قفل دربها که باعث میشه درب به لاستیک نچسبه
مستقیم بودن سر اگزوز ( باید سر اگزوز خمیده به سمت پائین نصب بشه )
نشت دود از لوله ی اگزوز یا گلوی اگزوز یا محل اتصال منیفولدِ دود به سرسیلندر ( معمولاً در این موارد صدای موتور زیاد میشه و میشه راحت پیداش کرد )
درب باک هم اگر غیر استاندارد یا شکسته باشه یا شل باشه ازش بخار بنزین میرنه بیرون .
یه مسئله ی دیگه هم هست
بنزین یورو 4 یورو 5 تبخیرش زیاده و اگر ماشین سیستم کانیستر نداشته باشه این بخارها قطعاً از یک جائی میزنه بیرون .
سلام
مشکل بالا رفتن آمپر حرارت موقع روشن کردن چراغهای جلو
از باتری یک یا چند سیم در جاهای مختلف وصل به بدنه ماشین مثل روی گلگیر کنار باتری و روی موتور یا گیربکس و گلگیر سمت شاگرد
این سیمها باید ضخیم باشه و محکم و بدون زنگ زدگی هم وصل شده باشه به سر منفی باتری و بدنه
گاهی ضخامت سیم خوبه ولی سر سیم سولفاته شده یا زنگ زده و درست اتصال نداره و یا بدنه اینجوری شده و یا اون سمتش که به باتری وصله اینجوری شده
و یا سیم شل هست
باید سر سیم منفی باز بشه و با حوصله تمیز و براق بشه و محکم نصب بشه
مشکل داشتنِ این سیم باعث مشکلات الکترونیکی در ECU و سنسورها هم میشه