سرور داخلی UPLOADBOY یا EXPRESSLEECH که سرعتش تو شب کم نمیشد البته تو ساعات شبانه سرعت سرورهای خارجی همون موقع رو 500 600 بودنقل قول:
Printable View
سرور داخلی UPLOADBOY یا EXPRESSLEECH که سرعتش تو شب کم نمیشد البته تو ساعات شبانه سرعت سرورهای خارجی همون موقع رو 500 600 بودنقل قول:
خب شاتل رو چرا تخلیه کردی ؟؟؟؟نقل قول:
این سرعتو ول کردی اومدی مخابرات؟؟؟؟!!!:n13:نقل قول:
تنظیم مقررات بستگی داره کی بررسیش کنه بعدش باهات تماس میگیرن
رفیق شاید 1 سال 2 سال اول اینجوی باشن ولی بعد از 2 سال خودشون مهندس میشن... جون داداش من زرت و زرت دانلود نمیکردم شاید هفته ای 8 گیگ.... فیلم مهندسی هم تا یکی دوسال دیگه جواب نمیده... حتما تا اون موقع مدرک مهندسی تو دستامونه و داریم باهاش........ بله!نقل قول:
این سوال داره منو هم رنج میده:n02:نقل قول:
دادا اولین روزیه که این سرویسو گرفتم از اول همیتن سرعت بوده خودشونم قبول دارن که سرعتمن کمه و قول دادن پیگیری کنن تازه اگه بخوان به قولشون عمل کنن چون توی جشنواره گفتن که سرعت ها رو دو برابر میبندن باید رو 10 مگ ببندننقل قول:
خب این 2 الان اگر اکانتشون رو نداشته باشی سرعتت پایینه !نقل قول:
قدیم اره هر دوشون عالی بودن !
حتما سولاخ سمبشو بستن دیگه !نقل قول:
اگر سرعت تک کانکشن بالا باشه هنوز هم سرعت بالا میدننقل قول:
پسر که باشی یه دفعه میزنه بالا !نقل قول:
گول این سرعت دو برابر مخابرذاتو خوردم خودشون گفتن که تو جشنواره سرعتا رو دو برابر میبندن یعنی 5 مگ بگیری 10 مگ میبندن بد جور گول خوردم:n14:پشیمونم البته اگه درست شه ارزش دارهنقل قول:
عزیز برای دومگ (که4مگ بدن) هم جواز مواز میخواد؟نقل قول:
نه دو مگو که بهخ کاربر خانگی هم میدننقل قول:
اپلود بوی به خاطر اینکه معروف شد ، بد شدنقل قول:
اکسپرس هم به خاطر اینکه انقدر باهاش لیچ کردن بعد لینک ها رو میدادن کاربر ها با سرعته بالا دانلود می کردن ، بد شد !
شما دیگه کی هستی؟ اینجوری که میگی اینترنت زیر دستت بوده با شاتل ... طمع کردی حاجینقل قول:
من میگم بزن تخلیه !نقل قول:
من که اکانت پرمیوم همه رو سه سوته به صورت رایگان درمیارم:n10:نقل قول:
خب من تنهایی اکانتشو نگرفته بودم که با سه نفر شریکی گرفتاه بودیم که اوناهم تو کار دانلود بودن که از این ادمای دانلودر خیلی میتونی تو تایک اپلود و دانلود پیدا کنی و باهم شریکی بگیریدنقل قول:
کاری کرده که اگه کل عالم دنیا هم واسش گریه کنن ، فایده نداره !نقل قول:
اگه منظورت اسکای نت 98 و فری پرمیوم و پرمیوم 611 باشه که کلا ترکیدن !نقل قول:
خیر یه چیزی که اصلا نمیترکه خودم همیشه دانلود میکنم با سرعت بالا آپلود باز-آپلود بوی-uptobox و.... کلا همه لینکای کمکینقل قول:
حال می کنم تاپیک پارس مثله تاپیک های خارجی شده
هر دقیقه یه رفرش کنی می بینی 10 تا پست اضافه شده ! :n02:
اگه خوب نشه میرم واسه تخلیه ...همین پارس انلاین که شما ازش بد میگید دوستم 3 ماهه 256 محدود گرفته تو قزوین شبا با سرعت 600 700 دانلود میکنه.....اما اگه خوب نشه صد در صد میرم شاتل بازم شبی 20 گیگ :n16:لامصب ادم لینک کم میاره میمونه چی دانلود کنه هی باید پول هارد بدمنقل قول:
قدیم که اکانت ها رو دیر به دیر میذاشتن بر میداشتم می دادم از اکسپرس لیچ ، لیچ می کردننقل قول:
شبانه با سرعته 1 مگ دانلود می کردم ولی الان دیگه اکسپرس هم داغون شده !
1مگ شبانه مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق چند وقت بود این ترفند جواب میداد؟ حالا این ترفند کامل لو رفته بود؟ یعنی همه میدونستن دیگه درسته؟ برا همه جواب میداد؟ دوس میدارمنقل قول:
خب حتما باید از اکسپرس یا مستر لیچر اکانت بخری تا از همشون بتونی با سرعته بالا دانلود کنی !نقل قول:
یا مگر اینکه همه ی اکانت ها رو بخری !
اگر مخابرات به وعدش عمل کنه وسرعت شبانه رم مث روزانه بده
من 2مگشو میگیرم که4 مگ بهم بده
خط من بیشتر از4 مگ نمیکشه از این بدتر که نمیشه
512 پارس انلاین شبانه:n02:
نه همشون مفتینقل قول:
خب حتما خودت تو یکی از این سایت ها کاربر کرکر هستی و به طور رایگان از همه ی اینا استفاده می کنی !نقل قول:
و گرنه راه دیگه ای نمیمونه !
هر اکانتی بخوای اکثرا پیدا میکنی اینجا!نقل قول:
ستاره رو بردادکد:http://freeprem*iumaccounts-dxteam.com/
نه رفیق زبطی به ترفند نداره تو بعضی شهرا شاتل پهنای باند اینترانتش زیاده و محدود نمینه هر چقدر دانلود کنینقل قول:
دوستانی که دارن این تاپیک رو تماشا می کنن
بیان بگن سرعتاشون چطوره ! :n02:
سرعت شبانم 600 شده:n02: :n02:
نقل قول:
خب بقیه هم بیان بگن
یکسری رو می بینم که دو ساعت فقط دارن تاپیک رو نگاه می کنن
ولی دریغ از گذاشتن حتی یه پست
رودروایسی رو بزارید کنار
ناموسا سرعتتون رو بیاید بگید !
اتفاقا اصلا خوب نیست !نقل قول:
60 کیلوبایت در ثانیه...
من دراز کشیدم جلو ال سی دی :n08: کیس وصله به تلوزیون دراز کشیدم و موس دستمه با موس تایپ میکنم با on screen keyboard :n02:نقل قول:
خودش از سایت های ایرانی داره دزدی می کنه !
حتی بدون ذکر منبع