بعد از ۴ سال مشترک شاتل بودن، احساس میکنم دیگه باید شرکتو عوض کنم:n03:
مگه اینکه مثل پارس آنلاین و های وب حجمشو ببره بالاتر
Printable View
بعد از ۴ سال مشترک شاتل بودن، احساس میکنم دیگه باید شرکتو عوض کنم:n03:
مگه اینکه مثل پارس آنلاین و های وب حجمشو ببره بالاتر
من الان پارس انلاینم و باید دوستایی که شبانه شاتل در مدل جدید سرویسها رو دارن نظر بدن. فقط مثل فن اوا و پارس حجمی رو برا شبانه اعلام نکرده ... شاتل چون شاتل لند رو داره خیلی کاربراش نگران شبانه نیستند!نقل قول:
نقل قول:
دوستان گرامی این سوال جا موند. ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه میخاست تاحالا میکرد کاره ای که نمیخاد بکنهنقل قول:
بفکر تخلیه باشید
من شاتل سرویس جدید ۸ مگ شبانه دار یک ماهه گرفتم سوالتون چیه؟نقل قول:
دوستان یه سوال دارم :
من چند روز پیش سرویسم تموم شد آرت ۵ داشتم که از تعرفه های جدید سرویس ۸ مگ رو انتخاب کردم ولی پشتیبانی بعد از صحبت و تنظیم خط بهم گفت که خط شما چون از مرکز مخابراتی دور هستین ۴ مگ بیشتر ساپورت نمی کنه و الان تست که می کنم سرعت دانلودم ماکزیمم ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه هست
می خواستم ببینم اگر خطها سرعت بالا رو ساپورت نمیکنه پس چرا الکی تا سرعت ۱۶ مگ رو می فروشن ؟
خب اول باید خط رو چک کنن ببینن جواب میده یا نه ! خب این هم یه جور کلاهبرداریه دیگه !:n34:
باید قبل از واریز و خرید بهشون بگید خطتتون رو چک کنن بعد سرویسی که مناسب خطتتون هست انتخاب کنید سرعت 16 مگ هم برای کسایی هست که کیفیت خطشون خوبهنقل قول:
منم شرایط شما رو داشتم سرویسم آرت بود میخواستم 8 مگ بگیرم ولی قبل از اینکه اقدام کنم کارشناس فنی برام تست کرد و گفت خط شما بیشتر از 6 مگ نمیکشه برای همین 4 مگ با شبانه گرفتم و الان هم سرعت دانلودم با IDM روی 512 تقریبا فیکسه ولی تک کانکشن حول و حوش سیصد چهارصده!نقل قول:
من یکی از دوستام تو بندر عباس کار میکنه
اینترنت td lte مبین نت گرفته سرویس یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۷۰ هزار تومن بعد بهش گفتم سرعت دانلودت چقدره ؟ گفت که تا ۴ مگابایت در ثانیه هم میرسه وضمنا من تو تعرفه هاش نگاه می کردم این سرویسش شبانه رایگان ۱۰۰۰ گیگ داره
می گم چطوره دسته جمعی کوچ کنیم به td lte ؟
نظر شما چیه دوستان ؟
دو سه روزه سرویس هاشو عوض کرده من خودم مبین نت دارم، میخوام جمش کنمنقل قول: