بستگی به سایتت هم دارهنقل قول:
من از سایت هایی مثل دانلود ها و میهن دانلود و مدیا فایر تا 130 بدون افت سرعت دانلود میکنم
Printable View
بستگی به سایتت هم دارهنقل قول:
من از سایت هایی مثل دانلود ها و میهن دانلود و مدیا فایر تا 130 بدون افت سرعت دانلود میکنم
دقیقا مخابرات محدودیت جدید گذاشته 512 داشتم انجوری بود امروز به 1024 ارتقا دادم در اوایل دانلود سرعت 130 تا 160 نوسان میکنه بعد روی 60 تا 70 فیکس میشهنقل قول:
یعنی با پول 1024 سرویس 512 تحویل میدن!
با تایم اوت و لگ زیاد
من نمیدونم کی میخواد این داستانو تموم کنه مخابرات
با سرویس ۱مگ از سرور های داخلی سرعتم خوبه ولی یک ماخی هست که از سرور خارجی چیزی بخوام دانلود کنم سرعتم ۲۰ایناس
هرچیم زنگ میزنم میگن صبور باشید تا درست بشه !!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلام . اساتید محترم ما هنوزم نت مون مشکل داره و نه نویز داریم نه مودم مشکلی داره و پشتیبانی مخابرات هم ده بار زنگ زدیم جواب درستی نگرفتم یعنی هرکدومشون یه چیزی ب آدم میگن
کسی dns خوب واسه مخابرات نداره تست کنیم ؟:n03:
دوستانی که بازی آنلاین میکنن با نت مخابرات میتونن چند تا بازی پیشنهاد بدن بشه در شرایط نرمال بازی کرد ما هم از بیکاری در بیاییم؟
ممنون
سلامنقل قول:
در تایید گفته های دوست عزیزمون معمولا یه مشکل دیگه هم ممکنه پیش میاد اونم وقتیکه شاخ:n04:کابل شبکه تون میشکنه
اونجوری بقول معروف گفتنی یه سرش لقی پیدا میکنه و هی باید سفتش کنید
در مورد کیفیت سرویس ها هم دوستان گفتنی ها رو گفتن کلا قضیه وقتی جالب تر میشه که گرونش هم بکنن
امروز سرعتو بردم رو یه مگ داشت با 50 کیلو بایت دانلود میکرد داغون بودنقل قول:
همشو چک کردم...مشکلی نداره...مگر اینکه چیزی از قلم افتاده باشه... .نقل قول:
دقیقا درسته، این علامت زمانی که ارتباط کلا قطعفیزیکی بشه به وجود میاد.
مشکل از یکی از این هاست.
1- کابل شبکه ات مشکل قطعی داره
2- سوکت کارت شبکه روی PC مشکل داره.
3- سوکت شبکه روی مودمت مشکل داره.
ولی اینها فقط در صورتیه که نت به طور کامل قطع شده...
و کلا یه pc و یه لپ تاپ با این ADSL به نت وصل میشیم و حتی گاهی تعدادمون بیشتر میشه و
همه سیستم ها تو وصل شدن با هم مشکل پیدا می کنند ولی باز هم این مربوط به زمانیه که
کاملا قطع شده...مشکل اینجاست که اکثرا ( شبها بیشتر ) آنقدر سرعت نتم افتضاح میشه که یه تب
هم باز نمیشه و کلا بی خیال میشم... .البته اون دوست عزیز میگفتن عادیه ولی سرعت من بی نهایت پایین میاد...
کلا از زمانی که اشتراک مخابرات شدم اصلا راضی نیستم... .
این قطع شدن خیلی معنی میتونه داشته باشه،نقل قول:
این قسمت دوم هم خیلی میتونه معنی داشته باشه : مثلا یه حالت شایع اش اینکه PC/Lap شما به هر دلیلی ( مثل ویروسی بودن... ) اقدام به آپلود فایل به صورت روتین کنه... در این حالت چون سرعت آپلود مخابرات خیلی پایین بسته شده، اینقدر روی کیفیت خط ( دانلود ) میزاره که با قطعی هیچ تفاوتی نداره.
حالا این حالت رو هم برای دانلود اتوماتیک ویندوز آپدیت و... دیگه هم داریم که میتونه روی کیفیت تاثیر گذار باشه.
راه حل : نصب نرم افزاری مثل Du Meter و مانیتور کردن پهنای باند عبوری روی تمام دستگاه های متصل.
اقدامات تکمیلی 1 : بروی داخل CMD بزن :
ping 192.168.1.1 -t
باید پینگ تایمت زیر 20ms باشه و پیوست reply بگیری. => این مورد باید مدام اتفاق بیوفته اگه تایم اوت شد یعنی ارتباط با مودمت قطع شده.
اقدامات تکمیلی 2 : بروی داخل CMD بزن :
ping 8.8.8.8 -t
باید پینگ تایمت زیر 500ms باشه و تقریبا پیوست reply بگیری. => این مورد باید تقریبا پیوسته اتفاق بیوفته اگه تایم اوت شد یعنی ارتباط با اینترنت قطع شده.
اگه مواردی رو گفتم متوجه نشدی ایرادی نداره ، چون تخصصی هستند ( البته من حداکثر سعی ام را کردم ساده بیان کنم ولی اگه با این حالم متوجه نشدید ) ، از یکی از آشنایان که تخصصی دارند تقاضا کنید که موارد بالا رو بررسی کنند.
:n16:
سلام
دوستان این قیمت های جدید حجمی که توی سایت مخابرات تهران گذاشتند الان ADSL رو به این صورت می فروشن؟ یا فقط باز هم نامحدود است؟
اگر مخابرات تهران اینترنت حجمی می ده شبانه رایگان هست یا نه؟
ممنون میشم کسانی که اخیرا سرویس گرفتن به سوالم جواب بدن.