دوستان عزيز نفر جديد صندلي داغ فردا صبح معرفي ميشه .
منتظر باشيد .
لطفا ديگه سوال نپرسيد تا فردا صبح .
ممنون
تيم هدايت صندلي داغ
Printable View
دوستان عزيز نفر جديد صندلي داغ فردا صبح معرفي ميشه .
منتظر باشيد .
لطفا ديگه سوال نپرسيد تا فردا صبح .
ممنون
تيم هدايت صندلي داغ
برادر جالب piishii
سلام.
سلام
چطوری امیر موش دل : دی
چي ميگي سيرابي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم سوال بپرسم اونم 1000 تا دیدم که داداش بابک گفته فقط 10 تا ! چون من ازش خواستم گفت حالا تو 13 تا بپرس که مثل خود امیر نحس باشه :دی
همين دستمال بازي ها رو در مياري که ميشي کاربر فعال :دی
بعضی سوال ها که آخرش نقطه چین داره یعنی ادامه ی اونو تو پر کن .
فکر کردي همه مثل خودت آيکيو جلبگ هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مردم تو زنده ای حالا تو که مردی کی زنده ی ؟؟
من گردبادم تو تند باد ؛حالا کي قوي تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنگ قبر رو با چه سنگی میسازند ؟
سنگ سنتي طرقبه :دی
چرا تو وقتی راه میری مثل آهو خرامان راه میری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواست نيست وقتي راه ميري چه به سر ملت پشت سرت مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من یه روز برم سفر تو هم بردم با خودم اون چه سفری میشه ؟
بيام طرقبه يهني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفت تیر کشی هم بلدی ؟
اونم به لطف تو ياد گرفتم :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا رنگ آبی کمرنگ رو که توی یاهو باهاش مینویسم دوست دارم ؟
تو نکه خيلي استثنايي هستي رنگت هم مثل خودت ميمونه :دی
خزتر از اون رنگ ياهو تو رنگي نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو هروقت با من قرار داری دیر میای ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام برات کلاس بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دوست داری طرقبست اسمش امین و ......... باحال با معرفت و شوخ طبع
اگه یکروز مونده باشه به عمرت .......... ميرم يک مکان مقدس
1001 آرزو داره مهمترینش اینه که ........... شخصيه (پيشي ضايع ميشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چرا اون دختر که دیدیش بهت گفتم دوست من منم بهت گفتم دروغ میگه آش رو با چی میسازند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دختره که هم تو رو ديد پاشد رفت يک جاي نامعلوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خب بابا حق داره بنده خدا اومده بود بيرون که يه قيافه خوب ببينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زور که نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنی که اگه کارگر بودی سر گذر وا میستادی یا بهت ایمیل میزدند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا ميلت رو چک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 راه مشهد خلاف کار بیشتر داره یا خشتک من ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه تو خشتک تو هم چاقو کشيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه غوغاييه اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به اون قزويني ها بگو به نوبت بيان که اين مشکلات پيش نياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشق یک روزه یا عمر دو روزه ؟
عمر يک روزه عشق دو روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من که عشق ميتونه دو روز هم بشه ؛ البته اگر قواعدش رعايت بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی برای خوردن یا خوردن برای ............. زندگي کردن
فعلا بسه بقیش مال بعد
ممنون از سولاتت
tc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ممنون از لطفت مهران جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برادر خوب sise
سلام دوست عزیز:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات:
1- چرا فکر میکنی فقط خودت کارمندی؟(چی؟این فکرو نکردی؟)
اينو گفتي که بگي ؛ تو هم کارمندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تا حالا جگر غاز با گوشت بزغاله اسکاتلندی خوردی؟
من بيشتر علاقه به جگر انگليسي دارم ؛ گرچند فرانسويش داشت نصيبمون ميشد (موضوع همون ملکه فرانسه :دی)
3- حال و احوالت(ببخشید باید اول میپرسیدم!!!)
ممنون ، ملالي نيست جز دوري از وطن (اسکاتلند)
4- اگر تسمه پروانه ماشینت وسط راه پاره شد و تسمه یدک نداشتی چه کار میکنی؟(حال میکنی یکدست بودن سوالاتو؟)
کمربندومو در ميارم ميزارم ميزارم بجاش :دی
5- سبک موسیقی مورد علاقه(نگو تکراریه حال ندارم برم صفحه های قبلی)
موسيقي غمناک بيشتر دوست دارم ... سبک خاصي هم مدنظرم نيست
6- کدوم بدتره: دندون درد - درد زایمان - کمر درد؟
درد زايمان که نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اما دندون درد خيلي درد سختيه ... کمر درد هم وقتي کمر قفل کنه دردش زياده که ولي بازم فکر نميکنم به دندون درد نميرسه
ممنون از وقتی که میذاری
تو هم ممنون از سوالات زيبايت
tc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس كادوت كو؟
برادر همشهري torgheh
سلام همشهری
سلام عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو میشناسی؟
حوصله سوالاي روانشناسي رو ندارم :19:
تو بابا بزرگ تاپيکموني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا به آواتارم گیر میدی؟
باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشکله نه ؟ ( آواتارم رو میگم )
آره ، من اولش فکر کردم بچه خودته :دی
این اصطلاحات بعضی بچه مشهدی ها رو ترجمه کن :
کلونگ
در وزن کلوچه ؛ و براي بيان حالت خاص استفاده ميشه :دی
چخ چخی یا چغ چغی
قابل ترجمه کردن نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد بشه گفت باحال
شخله
شل تنبون :دی
دیفنتوم
آي لاو يو به زيون شيرين مشهدي :دی
نتونسته بشی
احتمالا يهني بي عرضه اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اصطلاحی یادم نمیاد
حالا دوباره سوال
پیشی رو بیشتر دوست داری یا نوید رو ؟
هر دو خوفن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه اولی که منو دیدی یادته ( من که یادمه )؟
آره ، با خودم گفتم اين دوره گرده کيه اومده تو قرار ملاقات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کت و شلوار قشنگي داشتي ...
در مورد من چی فکر می کردی ؟
يک خپل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش نظرت راجع به من عوض شد ؟
يک ادم باحال که البته امشب متوجه شدم که متفکر و رمانتيک هم هستي ...
فعلا بسه
کاری نداری
من رفتم
ممنون از سوالات و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tc
شیر دل جان کادو رو رد کن بیاد
چرا این صندلی رو ول نمیکنی بخیال؟
میګم باحاله رو صندلی بشینی و ازت سوال کنن؟
بازم می خوای رو صندلی بشینی؟
منو میشناسی؟ چقدر یه بیوګرافی بګو
سریع تا صبح نشده ....
برادر j0l6
اول از همه بگم من داشتم هديمو آماده ميکردم که اين پيمان اومد و سوال پرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر دل جان کادو رو رد کن بیاد
سلام ، عجله نکن پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این صندلی رو ول نمیکنی بخیال؟
ولش کرده بودم که يه خروسي يهو اومد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میګم باحاله رو صندلی بشینی و ازت سوال کنن؟
هي بدک هم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم می خوای رو صندلی بشینی؟
نه ديگه خسته شدم ، خيلي وقت گيره ...
منو میشناسی؟ چقدر یه بیوګرافی بګو
پيمان هستي ، هم سن ويال خودم ، در امارات زندگي ميکني (بخاطر مسايل سياسي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سریع تا صبح نشده ....
نه هنو وقته ، تازه دارم هديمو آماده ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tc
اره بابام ګفت اګه نیام اینجا از خونه بیرونم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخاطر مسايل سياسي ؟
اینو از کجا فهمیدی شیردجان؟ حالا چرا سیاسی؟ --------> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بگم که اين پيمان نميزاره من کادومو آماده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از آوتارت فهميدم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]