اعلام زمان ثبتنام 2 کنکور ارشد و دکتري 93 دانشگاه آزاد ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اعلام زمان ثبتنام 2 کنکور ارشد و دکتري 93 دانشگاه آزاد ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز.اولا که میخواستم خبر بدم که ثبت نام رشته های بدون زمون دانشگاه آزاد در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای ترم بهمن از چند روز دیگه شروع میشه و الان هم میتونید رشته ها و محل های دانشگاهی موجود رو در سایت azmoon.netمشاهده کنید.دوما یه سوال داشتم.من دانشجوی کاردانی هستم و درسم خرداد 93تموم میشه حالا میخواستم بدونم اگه ثبت نام کنم و قبول شم دانشگاه قبول میکنه با پرداخت شهریه ثابت یک ترم با تاخیر ثبت نام کنم؟
بله مشکلی نیست ...نقل قول:
من کارشناسی ارشد علوم تحقیقات قبول شدم بعد الان فهمیدم تو سایت زده 325 و 27 آذر ثبت نام هست و من یادم نبودم حالا من چی کار کنم من شهرستان هستم آیا راهی هست..؟
سلامنقل قول:
بعید هست ایراد بگرین از شما.ولی نزارید از این دیرتر بشه .....
• انتخاب رشته تکمیل ظرفیت بهمن ماه آزمون کارشناسی ارشد سال 1392
برای انتخاب رشته از لینک زیر استفاده کنید ::
کد:http://78.109.199.220/Loader.aspx
توجه: در رشته هايي از گروه هنر كه داراي آزمون تشريحي بوده است تنها آن دسته از داوطلباني كه دعوت به آزمون مرحله دوم شده ودر جلسه آزمون مذكور حضور داشته اند مجاز به انتخاب رشته متناسب با آزمون تشريحي خواهند بود.
ببخشید یه سوال
اعلام کردید که نوزدهم همین ماه کاردانی به کارشناسی بدون آزمون آزاد ثبت نام میشه
میخوام بدونم برای ثبت نام به کجا باید مراحعه کرد؟ چه مدارکی باید برد؟ هزینه ش زیاده؟ از مهر کلاسش شروع میشه؟
سلامنقل قول:
از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنن
سلام
تو ازمون ارشد 92 از مجموعه مدیریت بازرگانی انتخاب رشته کردم
الان میتونم ازمجموعه های دیگه ی مدیریت (مدیریت مالی یا اجرایی) تو تکمیل ظرفیت انتخاب کنم?
ممنون:n16:
سلامنقل قول:
میشه
ولی در صورت قبولی باید از اونجا انصراف بدید