درسته حق با شماست. سقف مشروطي توي كارداني و كارشناسي 12 واحد هستش. من يه لحظه با آيين نامه سراسري اشتباه گرفتم.نقل قول:
Printable View
درسته حق با شماست. سقف مشروطي توي كارداني و كارشناسي 12 واحد هستش. من يه لحظه با آيين نامه سراسري اشتباه گرفتم.نقل قول:
سلام دوستان چرا من الان نمی تونم وارد مشاهده ی نتایج ازمون را بشم این پیغام را میده
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد
کمک کنید چطوری نتایج را ببینم
واسه همه اینطوره ... از صبح حدود ساعت 10 اینجوری شدهنقل قول:
از امتحان تحلـــــــــــــــیل و طراحی الگوریـــــــــــــــتم میام ... 2 تا تشریحی نوشتم کامل ... 4 و 5 ... سوال 2 هم نصف ... سوال 3 یادم نیومد :n02: و فقط شکل گراف کشیدم ... سوال 1 رو هم نصفه ... در کل تشریحی 5 - 5.5 میشم ... میان ترم هم 5 ... تستی هم 2-3 :n02: کلا چقدر شد ؟ حدود 12 ... نمره اصلا خوبی نیست :n27:ولی خدا رو شکر پاس میشه میره
بخاطر اینه که میانترمها برای استاد باز شده میتونن تغییر بدن برای همین اینجور شد.نقل قول:
کی باز میشه مهم این است!نقل قول:
تا 13 استاد وقت دارن میانترم تغییر بدن یا بزارن .نقل قول:
دیگه معلوم نیست تا 13 ام بسته میمونه یا فقط تا امروز بسته؟
سلام بچه ها این هم سوالات امتحان امروز درس طراحی الگوریتم فقط لطفا یکی از شما یه زحمت بکشید و جواب های این امتحان را دقیق مشخص کنید. حدافل تستی هارو مشخص کنید که کدوم گزینه صحیح هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سر جلسه میزارن با موبایل عکس گرفت :n09:
والا بعضی سوال های تستی طوری هستن که باید حل بشه ... اینجور نیست که دقیقا جوابش توی کتاب باشه ... خودمم هم شانسی زیاد زدمنقل قول:
به هر حال چک میکنم میگم
دوستان توجه کردید سری همه سئوال ها, یک هست. تو دانشگاه من از هر کی پرسیدم میگفت سری سئوالش یک بوده.
فقط برای فیزیک برای اینکه قضیه لو نره, سری سئوالات همه رو دو کرده بودن.