منم همینطور! یک مگ دارم نهایت ۷۵ کیلوبایت بهم سرعت می دهنقل قول:
Printable View
منم همینطور! یک مگ دارم نهایت ۷۵ کیلوبایت بهم سرعت می دهنقل قول:
دوستان ممنون میشم یکم اطلاعات در باره سرویس 512 برنزی بدین قطی این شرکت چطوره دیسکانکتی داره؟ سرعت دانلود چنده پایداره یا نه؟
بعدش وقتی سایتی مثل گوگل رو باز میکنی چقدر طول میکشه تا بیاره و سایتهای دیگه؟
در ضمن میشه با این سرویس کانتر انلاین بازی کرد؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدین:n18:
شما باید "بروز رسانی" رو انتخاب کنید البته روزی که سرویستون داره تموم میشه باید این کارو بکنید.....نقل قول:
خوب برای من روز دوم رو هم رد کرد با این حساب فک کنم شنبه 1 شنبه وصل کنن برام با توجه به این که فردا تعطیل هستند !
نقل قول:من دیشب 512 نامحدود برنزی شارژ کردم ،اما سرعت دانلودش خیلی پایینه 50 حداکثر 55 دانلود میکنه اما 2 ماه پیش همین سرویس مثل mohamax7 بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
128 محدود
تست با چیز پی ان رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پینگ آسیاتک برای سه ماهی که من در این isp بودم مثلا برای 4.2.2.4 بین 200 تا 350 در چرخش بوده است.
ثبت نام در سایت سریعتر به نتیجه می رسه برای این مقصود ابتدا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت ثبت اشتراک در سامانه امور مشترکین یک اشتراک برای خود بسازید (یعنی تمام گزینه های درخواستی را پر و در نهایت نوع سرویس را انتخاب کنید و مبلغ را واریز کنید ولی فراموش نشه ابتدا ببیند که آسیاتک در منطقه شما پورت خالی داره یا که نه که برای این کار هم می تونید در صفحه http://crm.asiatech.ir به قسمت ليست مراکز مخابراتي و پيش شماره ها مراجعه کنید، پس از اتمام ثبت نام شما یک یوزر و پسورد برای ورود به پنل کاربری تون دریافت می کنید، قاعدتا باید 24 ساعت بعد با شما تماس برقرار کنند ولی اگر احیانا پس از 24 ساعت بعد با شما تماسی برقرار نشد و دیدید که در پنل کاربریتون و در بخش سرویس کد سرویس ارسال نشده است، خودتون به آسیاتک تماس بگیرید ( 1544 یا 82144000) و به بخش ثبت نام مراجعه کنید و با دادن شماره کاربری یا تلفنتون به آنها اطلاع دهید که تمام مراحل ثبت نام را انجام دادید و فقط منتظر ارسال سرویس و شماره پورت به مخابرات هستید.
سرعت دانلود برای نامحدودها در روز و شب تفاوتی ندارد
خیر مشکلی ایجاد نمیشه بنده 5 ساله که مودم 24 ساعته روشنه و هیچ مشکلی هم ایجاد نشده است
زیاد اطلاعات خاصی از آی پی استاتیک و دینامیک ندارم ولی آی پی ثابت در هر بار اتصال به اینترنت آی پی ثابت میمونه و بیشتر به درد وب سرورها و بانکها و شرکتها میخوره تا کاربران معمولی adsl، از طرفی بعضی پورتها که برای آی پی های دینامیک بسته است برای آی پی های استاتیک باز میشه ولی از طرفی فعالیتهای شما در اینترنت راحتر قابل پیگیری می شود. در کل آی پی استاتیکمثل هویت ملی شما در اینترنت میمونه
مرکز مخابراتی ها با هم متفاوت است ولی سرویس یک مگ باید بین 100 تا 105 کیلوبایت سرعت بده، شاید آسیاتک downstream شما را پایین بسته، میتونی با اسیاتک تماس بگیری و به بخش فنی مراجعه کنی و مشکلت را پیگیر شوینقل قول:
نقل قول:
سرعت 128 با 512 و 1 مگ فرق داره آیا ؟ چون روزانه 512 دیدم روی 500 KB/s بوده
آسیاتک تمام سرویسها را در ساعات رایگان روی 4 مگ میبنده، تفاوت سرویسها در ساعات رایگان است.نقل قول:
من شبانه اصلا استفاده نمیکنم. ولی سرعتش دقیقا مثل روزانه ستنقل قول: