سلام
آیا با 5700 میشه از طریق کابل usb از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
متشکرم
Printable View
سلام
آیا با 5700 میشه از طریق کابل usb از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
متشکرم
سلام
دوستی هست که 5700 داغونو کهنه و رنگو رو رفته داشته باشه؟
20 یا 30 خریدارم
بچه ها جون، باطري گوشي من فاسد شده!
باطري درست و درمون چي ميتونم واسه گوشيم بگيرم؟!
قيمت و جاشو كسي مي دونه؟!
نقل قول:
بله با بلوتوث میشه-از طریق uspمطمئن نیستم
با pc suit وصل میشی(نرم افزار روسی دی رونصب کن)نرم افزار باز کن یه قسمت کانکشن داره انتخاب کن صبر کن مودم گوشی رو بشناسه بعد کانکت بزن میوصلی به اینترنت!:5:
ولی یه نصیحت این کارو نکن !چون مث (__ :27:)پول مصرف میکنه مخصوصا اگه همراه اول باشه!تازه ایرانسل با خرید بسته وشب استفاده کردن میشه کیلوبایتی 2ریال که بازم به صرفه نیست!
نقل قول:
با USB نمیشه. اما با بلو توث میشه.
نقل قول:
منم باتریم فاسد شد. باتری SPS Mobile گرفتم. مثل روز اول.حدود 15 تومن شد.
قبلا چه دورانی داشتیم...
اینجا شلوغه شلوغ بود...
یاد اون روزها به خیر...
شونصد سال دیگه هم
5700
بالاست
منم داخل دانشگاه سر بعضی از کلاس ها اینطوری میشه...واسه دستگاهای پارازیته.....لازم نیست خاموشش کنی....یکبار offline کن دوباره بزارش روی online درست میشه..(با دکمه خاموشا....)نقل قول:
20 ماهه که گوشیمو خریدم و واقعا ازش راضیم و خیلی خیلی دوسش دارم هم به خاطر موزیکش و هم اینکه به هیچ نرم افزاری نه نمیگه...............ولی 2 هفتست که جوی استیکش اذیت میکنه....جهت های جوی استیک فید بک(اگه گوش بدی یا خوب لمسش کنی تیک تیک به وضوح حس میشه)خوبی داره ولی بعضی اوقات شروع میکنه به جهت گرفتن و به یک طرف گیر میده و مثلا داخل منو هی میچرخه.........یه مدت جهت راست اینطور بود یه مدتم جهت پایین......بردم جایی گفت جوی استیکو باید عوض کنی؟......................دوستان آیا مشکل همینه؟...................گفت 10000 تومن میشه...منصفانست؟
خواهشا راهنمایی کنید چون واقعا به گوشیم وابسته ام.....
من یه بلوتوث کامپیوتر گرفتم. میشه لطفا بگید چطور میتونم این کار رو انجام بدم و تا حالا کسی رو 5700 تست کرده؟نقل قول:
من فعلا با Hiisi Suite v1.6.3 تست کردم, نتیجه نگرفتم, البته مطمئن نیستم که پورتها رو درست دادم یا نه.