منم همینجا میگم نه قصد تبلیغات برای شاتل دارم نه هیچ چیز دیگه فقط حرف من اینه شما که دارید این همه پول میدید به پارس چرا باید سرعتتون دیال آپ باشه؟!
Printable View
منم همینجا میگم نه قصد تبلیغات برای شاتل دارم نه هیچ چیز دیگه فقط حرف من اینه شما که دارید این همه پول میدید به پارس چرا باید سرعتتون دیال آپ باشه؟!
نقل قول:* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
نام سرویس: ECO8192 سرعت تا: 8192/1024* کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲ هزینه اشتراک / تومان ۴۱۹۰۰ ۹۳۹۰۰ ۱۶۴۹۰۰ ۲۸۶۹۰۰ متوسط هزینه برای هر ماه / تومان ۴۱۹۰۰ ۳۱۳۰۰ ۲۷۵۰۰ ۲۳۹۰۰
نه من شهر قزوینم... موندم دیگه چیکار کنم شکایت جواب میده؟ دیگه تو روز که باید سرعت 5 مگ رو بده که :n03:اینم سرعت شبانه الاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو چند بستن واست؟نقل قول:
برای خودش گفته من با اینها درگیر شدم چند ماه پیش کار کشید به شکایت این داستانها سرعت منو درست کردند. چون یکی از بندهای مصوبات سازمان تنظیم اینه که سرعتی که سرویس دهنده داره به شما میده باید تضمین بشه ! ساعات رایگان یا نوع سرویس خواسی هم ندارهنقل قول:
متاسفانه آشنا نبودن عامه مردم با قوانین باعث شده شرکتها سوء استفاده کنند
خواستی ترافیک ماه پیش هم میزارم بالای 300گیگ شد فکر کنم فقط دانلود داشتم.
البته اینم بگم سرعت منم همیشه ثابت نیست باز شبکه شلوغ باشه تا 200هم رفت و برگشت پیدا می کنه
همه که از شاتل مینالن بعد تو ......نقل قول:
بابا منم برای رفیقم توضیح دادم که شکایت فایده نداره تهش بهت میگن باید سرعتت 32 باشه مشکل از خود دولت با این قوانینشنقل قول:
هاولا دمت گرم کاااا:n11:نقل قول:
رو 3 مگ بستن ولی با این وجود سرعت از 238 بیشتر نمیشه مشخصه که از اکانتینگ محدود کردند سرعتونقل قول:
والا این وضعیت فعلی خط ماست... یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه فقط مرگه که چاره ندارهنقل قول:
دوستان هم نیان اینجا بگید ای بابا ما که رفتیم 195 شکایت کردیم هیچی نشد! خوب شما شکایت کردی درست همین عکسی که دوستمون گذاشته پیگیر هم شدی آیا؟ بگو آقا داره تخلف می کنه شرکت تکلیف من کاربر چیه؟!
نه خدایی شاتل خیلی باحاله من خودم با نت 8 مگش تو 1 ماه 450 گیگ دانلود کردم :n09:نقل قول:
بگو میخوام دانلود کنم توی روز سرعتم کمه :n13:نقل قول:
مخابرات هم از پارس اشغالتر بود الان بهتر از پارسه... اخر الزمونهنقل قول:
آره 100% از اکانتینگه تازه 5مگ با شبانه آوردن یا خیلی وقته؟اگه تازه آوردن که احتمالا درستش میکنن خوزستان هم الان همینجوریه ولی روزا بیشتر از 5هم میدهنقل قول:
پارس یا مخابرات!!!!!:n13:نقل قول:
گا**دمشون ولی باز کار من رو راه ننداختن !نقل قول:
منم حرف شما رو قبول دارم دوست من ولی یه دست صدا نداره... من زمانی که خواستم از شاتل طرح شکایت کنم منطقه ما به صورتی بود که شاتل اصلاً پورت خالی نداشت یه کاری کردم با بچه ها مخابرات همین طوری پورتهاشون خالی شدنقل قول:
همسایه رو بهرویی ما هم مودمهای این شرکتو تامین می کنه آمار میگیرفتم ازش طی 1 هفته فقط 100تا مودم برده بود براشون...
مشکل ما اینه که با هم متحد نیستیم فقط میام اینجا میگیم آی اینترنتم نابود شده ولی هیچکس نمی گنه اعلام نمی کنه بیایید همه از پارس تخلیه بزنیم.
تازه آوردن همین دیروز گرفتم با جواز کسب که همون جشنواره ماره رمضونه که با سرعت دو. برابر ارائه میدن که اگه درست بشه قول دادن واسم رو 8 مگ ببندن هم شب و هم روز ....زنگ زدم تیکت کردن واسه کندی سرعت فردا قراره حضوری برم مرکز مخابراتی پیگیری کنم که مشکل از چیهنقل قول:
بلوکت نکرد ؟؟؟؟نقل قول:
من نهایتا یک هفته بعد از ماه رمضان صبر میکنم و اگه پارس درست نشد من هم تخلیه میکنم بزار اینقد صرر کنن تا خودشون اشکشون در بیاد
این وضعیت یک خط 512 که روی 4مگ بسته شده
پارس انلاین ساعت12:30
لامصب بذار تایم رایگان شرو شه
نقل قول:
رفیق اصلا اینا اینترنت رو یه جور تهدید میدونن میخوان هر روز کم رنگ تر بکنن اینترنت رو .......
وقتی هنوز قانونهای نخ نمایی مثل سرعت کاربر خانگی : 128 رو دارن یعنی کاربر خانگی اصلا آدم حساب نیست همین هم از سرش زیاده
از اون طرف هم نسبت سرعت 1 به 8 هم توهین مسلمی به مردم ایران هست
از یکی شنیدم که میگفت توی ترکیه با 150,000 تومن اینترنت 40 مگابیت نامحدود میخریده بعد اینجا 2 مگ نامحدود رو میدن 400,000 یعنی اگه اون 40 مگ رو میخواستن بدن 8 میلیون تومن میشد
من فکر کردم بحث پارس هست... ولی با این شرایطی که گفتی وضعیتش از پارس هم بهتره...حلوا حلواش کن... بزارش رو سرتنقل قول:
خطت که هیچ مشکلی نداره راحت 10مگ هم جواب میدهنقل قول:
نه والا البته همه فایلامو میریختم سرور داخلی بعد با سرعت عالی 1 مگ بر ثانیه دانلود میکردم تا محدود نشم:n16:شاتل تو بعضی از شهرا سرور داخلی رو محدود نمیگنهنقل قول:
الانم همون شاتل رو داری ؟؟؟؟؟نقل قول:
شاتل یا مخابرات؟؟!!!:n13:نقل قول:
عزیز شما این طرح مخابرات رمضونی رو گرفتی؟نقل قول:
ای بابا مدرک میخواد برای سرعت بالا؟
دلم خوش بود 10 مگ بگیرم
راستی خواهرم که کارمنده کارهاشو میاره خونه با اینترنت تو خونه انجام میده
گفت میتونه از رئیسشون نامه بگیره با مهر اداره قبول میکنن؟
شفاف بهت بگم آره محدودت کردننقل قول:
اگه درست نشه شکایت کنم جواب میده؟؟ سرعتم میره بالاتر؟نقل قول:
باید جواب بده مخصوصا مخابرات که حق چنین کاری رو نداره که از اکانتینگ کسی رو محدود کنه البته مخابرات ما هر غلطی که بخواد میکنه هیچ کی هم نیست چیزی بهش بگهنقل قول:
نه الان مخابرات 5 مگ با شبانه رایگان گرفتم که اگه درست شه باید رو 8 مگ ببندن برام که اینم اینه شاتل میشه سرعتش...که الان رو 3 مگ بستن و سرعت شب و روزش 238 هست که شاید اولین روزه اینطوریه فردا میرم مرکز مخابراتی ببینم درست میکنننقل قول:
شاتل ...باورت نمیشه یه شب رکوردو زدم 23 گیگ دانلود کردم تو یه شب :n19:نقل قول:
با وی پی ان؟نقل قول:
باید جواز کسب ببری یا اینکه به نام شرکت و با مهر شرکت یه نامه ببری مخابرات و بعد به جای شماره شرکت شماره خونتونو بدیو برای خونه این سرویسو بگیری منم همینجوری گرفتم:n16:نقل قول:
نقل قول:
اگه شکایت کنم چند روز طول میکشه جواب بدم ؟؟:n16:
یادته تا 2 سوال پیش هر کسی که سرعت بالاتر از 128 می خواست حتما باید نامه میداد ؟؟؟؟نقل قول:
اونم سرعته در به داغون !
مثلا سال 88 کسی که سرعته دانلودش 64 کیلوبایت بود یعنی خیلی سرعتش بالا بود ولی الان 1 مگ هم زیاد بالا نیست
میدونی چرا ؟؟؟
چون خیلی زمونه از اون موقع عوض شده ولی هنوز دولت ما می خواد دایل اپ کشور های غربی رو به ما بده ! :n08:
البته نا گفته نمونه که اونا با اون سرعت اینترنتشون عشقی دانلود می کنن نه مثله ما بیان هی زرت و زرت نصف شب بزنن دانلود
یعنی اگر سرعته کره بیوفته دست ایران کل اینترنت اعم از فیلم های مهندسی همه رو دانلود می کنن
مردم گشنه ان ! :n02::n02::n02::n02::n02:
خوب داداش سرور داخلی یعنی کجا دقیقا فایلاتو میریختی؟نقل قول:
نگو دلم اتیش میگیره... نگو....
نه به صورت عادی اینن تست نت من با شاتلمنقل قول:
تو شکایت بکن حداقلش سرویست همون چیزی میشه که قبلش بوده !نقل قول: