پس برای من سرعت روز و شب باید یکسان باشه ؟ اگه این طور باشه باشه و شب مشکل افت سرعت داشتم میتونم اعتراض کنم ؟نقل قول:
Printable View
پس برای من سرعت روز و شب باید یکسان باشه ؟ اگه این طور باشه باشه و شب مشکل افت سرعت داشتم میتونم اعتراض کنم ؟نقل قول:
افت سرعت که قطعا همه سرویس ها دارن نمیشه بدون افت سرعت مثل این میمونه با ماشین تند برونی ولی انتظار داشته باشی تو جاده پلیس یا دست اندازه تو جاده نباشه نمیشه که :Dنقل قول:
نه بابا اعتراضم کنی به جایی نمیرسی:n09:فعلا که مرکز مخابراتی ما رو 4 مگ محدود هستش ینی چه دینامیت بگیرم چه 1 مگ چه 512 همشون 460 سرعت دانلوده باحاشون تا حالا چن بار صحبت کردم ولی حالیشون نمیشه اعصابمو خورد کردن:n23:نقل قول:
دوستان من برای عدم رعایت نوبت واگذاری تو سایت 195 شکایت کردم به نظرتون نتیجه میده ؟
فکر نکنم :)نقل قول:
موارد خیلی مهمترم نتیجه نمیدن!!! های وب کلا رزرو نداره
آخه خیلی باحالن میگم رزرو میکنید میگه آره اسمتون بگین 50 نفر تو اولویتن تو مخابرات شما .بعد با شماره خودم دوباره زنگ زدم میگم من ثبت نام کردم اولیت چندم میگه الویت نداریم . الویت با اونایی که پول واریز کردن . هر روز دارم بهشون زنگ میزنم پیگیری میکنم . خوبه حالا 3g ایرانسل هست نبود از دست اینا روانی میشدم .نقل قول:
:n08::n08::n02:نقل قول:
وقتتو هدر میدی! برو یه شرکت دیگه...نقل قول:
اوضات از من که بهتره! رفتم مرکز توحید یه خط گرفتم، میگم کی وصل میکنین میگه 3 ماه دیگه!
آره ولی چه کنیم شرکتهای دیگم همین دردسر دارم بدرد دانلودم نمیخورن . پارس انلاین آسیاتک صبانت که مصرف منصفانه است . فن آوا میمونه که اونم میگه سرویس قلان فلان روی مرکز شما ارائه نمیشه . همشونم میگن باید یکسال قراداد ببندی . فقط یه دونه مخابرات میمونه این های وب.نقل قول:
سلام دوستان اوضاع شما هم الان داغونه نمیشه یه سایت درست باز کرد تا یه سایت میخوام باز کنم پینگ میره روی 1000 اما اگه هیچی استفاده نکنم 199-200 پینگ 8.8.8.8
راستی الان که چک کردم پینگ 4.2.2.4 برام پینگش شده 180 برای اولین باره که های وب این مسیر رو گذاشته برای 4.2.2.4 خروجی از ایران به المانه که مسیر خوبیه:n01: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]