اسمش Ao Shin هستش و گویا توی کمیک SGU (آخرش) بوده (همون که از زمین میاد بیرون)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی به همه Role ها نیاز داره نه فقط Assassin :n16:
Printable View
اسمش Ao Shin هستش و گویا توی کمیک SGU (آخرش) بوده (همون که از زمین میاد بیرون)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی به همه Role ها نیاز داره نه فقط Assassin :n16:
من کی گفتم فقط اساسین بدن بیرون می خوام بگم الان نوبت هیرو اساسین هست اخرین هیرو Assasins که دادن بیرون zed بوده پارسال دادن بیرون( فکر کنم)نقل قول:
تعداد ساپورت ها به شدت از تعداد Assassin ها کمتره
بعلاوه اینکه Yi هم جدیدن Rework کردن
پ.ن: عکس Ao Shin در کمیک SGU
کلا 14 تا assassin واقعی داریم و من حدس میزنم این Ao shin باید assassin باشه چون آخرین assassin که دادن بیرون Zed بوده و بعده Zed چمپای ساپورت 2 تا اومده (nami & thresh):n10::n09:
swain یه پاش چلاغه اصلا شبیه swain نیست این اما کاملا از نظر تیپ به Viktor شبیه هست:n02:نقل قول:
دوستان سایت های که میشه ازشون RP خرید , میشه لینکشون رو بدید ؟
سلام منم نیاز به خرید RP دارم سایت هایی که شما ازشون گرفتید و قابل اطمینان هستن بزارید ممنون.:n16:
اره شاید من اشتباه کردم شاید برای viktor باشه skin هه من چیزی که خوندم گفتم گفتن می خوان برای swain بدن هیچ اسمی از viktor نیستنقل قول:
هم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادن :n02: یکیشونم فید داد اول بعد afk شد :n02:نقل قول:
خوبه دیگه تعادل برقراره :n02:نقل قول:
نقل قول:persibox.com نسبت به سایت های دیگه قیمتاش ارزون تره,اگه میخوای register کنی به من بگو تا لینک refer واست بفرستم که هم تو و هم من از تخفیف بر خوردار بشیم :n16:نقل قول:
اره منم خودم 1000 بار اینطوری شدمنقل قول:
هم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادن یکیشونم فید داد اول بعد afk شد