آقا من از ساعت 12:40 که شروع به دانلود کردم تا ساعت 1 100 مگ گرفتم ولی از ترافیکم کم کرد
واسه اینکه کم نکنه باید 1فایل بزارم دانلود بشه که ادامش به وقت رایگان هم بکشه؟من چنتا کلیپ فوتبالی دانلود کردم که فکر کنم فقق دانلود یکیش به وقت مجانی کشید
Printable View
آقا من از ساعت 12:40 که شروع به دانلود کردم تا ساعت 1 100 مگ گرفتم ولی از ترافیکم کم کرد
واسه اینکه کم نکنه باید 1فایل بزارم دانلود بشه که ادامش به وقت رایگان هم بکشه؟من چنتا کلیپ فوتبالی دانلود کردم که فکر کنم فقق دانلود یکیش به وقت مجانی کشید
چرا امروز اینجوری شده؟؟؟؟
پینگ خیلی بالاست. سرعت دانلود خوبه اما صفحه به زور باز میشه!!!
شما هم همین مشکل رو دارید؟
همه دارن ميرن شما تازه ميخاي بياي:27:نقل قول:
خواستي بيا مانعي نداره ولي اگه دانلود شبانت شد 200 مگ نياي اينجا غرغر كني..!!!
يه نگاه به چند صفحه اخير بندازي اوضاع پارس دستت مياد.
تعداد افرادي كه اينجا از پارس راضين به 5 نميرسه.:13:
سایت پارس بالا نمیاد؟
آسياتك سرعت شبانش رو واقعی كرده حالا پاشو برو آسياتك :D ، تازه همه دوستان توجه داشته باشن كه آسياتك 5 گيگ به پايينش شبانه رايگان نداره ! البته خوبهها همتون پاشين برين آسياتك چون پارس تو منطقه ما پورت خالی نداره متاسفانه.نقل قول:
كجا بريم پس ؟ من صبانت داشتم اونم خوب نبود كه !نقل قول:
خوب واقعی بهتره که. الان من ۵۱۲ پارس دارم سرعت دانلود شبانم ۴۰ تا بیشتر نمیشه. من الان از خدامه پارس هم سرعتاشو واقعی کنه داداش :31:نقل قول:
امروز افتضاحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت در طول روز من اینجور ندیده بودم
اولا غرغر نیست واعتراضه که تو تایپیک گفته میشه و خیلی هم خوبه من که دوست دارم یوزرها میان اینجوری افشاگری میکنن اصلا یکی از ترس های isp ها همین فروم های پرطرفداره چون فروم مرام اشتراکی داره البته این قضیه تو ایران صدق نمیکنه و ای اس پی های ایرانی این چیزا حالیشون نیست چون همه چی انحصاریه یوزرها هیچ اهمیتی براشون نداره فقط پول دوست دارند تو جهان سوم باید بری خود ای اس پی شیشه میشه رو بیاری پایین :31:نقل قول:
دوما که یوزرهایی که راضی هستن اصلا دیگه سراغ تایپیک نمیان چون مشکلی ندارند پس این امارو عدد 5ای که دادی اشتباه اما یه جورایی هم درسته چون فعلا پارس انلاین شلوغترین تایپیکو داره معلومه که اوضاع بر وفق مراد نیست
سوما که من اگه ای اس پی م خوب بود مگه مرض داشتم بیام پارس افلاین اینجا 1 گیگ 10 تومنو ترجیح میدم به 4 گیگ 35 تومن با اون پشتیبانی دیوانه و بیسواد و اون عوض شدن سر هر ماه تعرفه های ابلهانه و اون دیسی های پی در پی و ...
کجا سرویس با کیفیت میشه پیدا کرد؟ هیچ جا پس میچسبیم به کمیت یعنی ضرر مالی کمتر
بله اینم من خبر نداشتمنقل قول:
چون سرویسم 2 مگ هست شبی 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
1مگ نصف اینو دانلود میکنه
گل بود به سبزه نیز اراسته شد
چند وقتی بود بالا نمیومد وی الان مشکلی ندارهنقل قول:
آسیاتک ترافیک آزاد هم داره؟نقل قول:
اگه داره همین الان میرم قراردادم رو با پارس فسخ میکنم و فرار میکنم به سمت شما...
من تا الان واسم پینگ مهم ترین چیز بود که الحمدالله اون هم به 13 رفته...
الان هم من چیز خاصی واسه دانلود ندارم ولی 3-2 ماه دیگه که game ها روونه بازار میشن منم به ترافیک خیلی احتیاج پیدا میکنم...
کسی تعرفه های آسیاتک یا شرایطشو نمیدونه؟
مثلا به من نوعی 2 mb میدن؟
آخه دانشگاهمم که دیگه تمام شده و تا 2 ماه دیگه دفترچه پست میکنم...