آره..اینجا مملکت امام زمانه..در جهت پیشرفت وحشتناک ایران،تمام خطوط تلفن میهن اسلامی به فیبر نوری مزین شدن که مردم عزیز ایران حالشو ببرند و نتوانند از adsl استفاده کنند.(adsl, در کشور پیشرفته اسلامی جایز نیست).پس میریم سراغ وایمکس،..یک سال پیش وایمکس ایرانسل گرفته بودم که بعد از 6 ماه آنتن از روی مودم میرفت..6ماه با این مشکل سر کردم که هزار تا بهانه آوردند که....و آخرش معلوم شد مودم مشکل داره..حالا که یه سال گذشته میگن باید پول زور بدی و مودم جدید بخری..گارانتی هم که نداره بعد از یک سال....اینم ، کیفیت مودم های چینی و آشغالی که به مردم میدن 200 میخری ،2 سال دیگه یکی دیگه باید بخری ....رفتم سراغ gprs ...که اونم توی بیشتر مناطق سرعت پایین و در منطقه ما بیشتر اوقات اصلا وصل نمیشه اگرم بشه با سرعت افتضاح...آخرین گزینه وایمکس مبین بود که با تعریف هایی که اینجا شنیدم،از اونم پشیمون دارم میشم...............
حالا واقعا باید لذت ببریم و تشکر کنیم از این دولت الکترونیک که میدونسته همه مردم ایران با سرعتهای خفن به اینترنت وصل میشوند...در ضمن بچه ها طبق راهنمایی های تلویزیون جمهوری اسلامی، که چند روزه داره تبلیغ میکنه معتاد اینترنت نشین و زیاد پای اون نشینید ( یعنی اگر یه صفحه وب ،9 ساعت طول کشید باز بشه ،شما بعد از یک ساعت کامپیوتر رو ترک کنید)و زیاد خودتون رو معتاد یه باز شدن صفحه ،نکنید.
و این داستان و داستانها ادامه دارد.......