تست کردم سالم بود ولی از این صفحه می تونید بگیرید:نقل قول:
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/45/66/BCS-727/media.html
Printable View
تست کردم سالم بود ولی از این صفحه می تونید بگیرید:نقل قول:
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/45/66/BCS-727/media.html
سلام
من می خوام یه سینمای خانگی بگیرم تو رنج متوسط از 500 دیگه تا 1 تومان بیشتر نباشه
بیشتر برای آهنگ می خوام ممنون میشم پیشنهاد بدین که کدوم مدل خوبه
من خودم سونی DAV-DZ640K رو دیدم می خوام بدونم که کسی داشته تا حالا و نظرات کلاً در مورد این چیه
یا اگه پیشنهاد خوبی داشتید ممنون میشم
مرسی
سلام خدمت آقای مهندس rayan عزیز امیدوارم خوب باشید
من خیلی وقت هست که منتظر خرید سینمای خانگی سامسونگ مدل HT-E6750W هستم که متاسفانه انگار وارد بازار ایران نمیشود !! یا جهت فروش هست و بنده بی خبرم ؟!
در کل سوال بنده این هست که چون این مدل را خیلی دوست دارم اصلا ارزش صبرکردن و منتظر بودنش را دارد یا خیر ؟ چون از سیستم آمپلی فایر لامپی در آن بهره برده شده و تجربه جدیدی می باشد !
با سپاس
دوستان عزیز کسی از قیمتای بازار خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟
یه ست اسپیکر Focal SIB با آمپلی Denon AVR-1312 جقدر تموم میشه ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بهم کمک کنه:n12::n12:
سلام.در مورد ورودش به بازار در آینده اطلاعی ندارم.نقل قول:
به نظر من ارزش صبر کردن نداره.به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا صدای های فای.سینمای خانگی به لامپ نیازی نداره.اگر هدف صدای های فای هست پس اصلا کلا طراحی بلندگوهای این سینما مشکل داره.
دور و بر 4 تومن.نقل قول:
سلام خدمت رایان عزیز و بقیه دوستان.من یک بلوری 450 پایونیر خریدم میدونم که شما هم همین مدل رو دارید چند تا سوال داشتم.1-تو راهنماش نوشته اگر ورودی اصلی hdmi روبه Tv وصل کنی sub رو به آمپلی فایر کیفیت صدا و تصویر بهتر میشه،چقدر تفاوت داره اینکار؟2-من بلو ری آواتار رو که میدیدم وقتی صدا به 3/4 میرسه بلندگو بعضی وقتها سوت میکشید ایراد از آمپه یا جایه دیگست؟ 3-بلوری اوریجینال با کپی تو صدا و تصویر چقدر فرق دارن ؟ صدا خصوصا؟ 4 - کابل دایو دارم اگر مانستر بگیرم کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه؟ مررررسی
سلام.مبارک باشه پلیر خوبی خریدی.نقل قول:
1-متوجه منظورتون نمیشم؛ساب به آمپ وصل میشه دیگه.
2-بلندگوها و آمپتون چی هست؟شاید خروجی آمپ از مقدار خروجی بلندگوتون خیلی بیشتر،مواظب باشید به بلندگوهاتون صدمه نزنید.
3-به تجربه شما برمیگرده.برای یه فرد آماتور هیچی و برای یه فرد با چشم و گوش حرفه ای خیلی.
4-منکه تفاوتی خاصی ندیدم.
سلام .مرسی با مشاوره شما 428 جامو خریدم با امپ اونکیو 313. الف-پلیر 450 پایونیر دو تا خروجی HDMI داره یکی main یکی sub.من main رو با کابل دایو به آمپ وصل کردم ولی تو دفترش نوشته اگربا دو تا کابل جداگانه main رو به tv وصل کنی وsub رو به آمپ صدا و تصویر بهتر میشه،می خوام بدونم این تفاوت چقدره؟ ارزش یک کابل دیگه خریدن رو داره؟
ب-سوال بعدیم اینه که وقتی بلو ری کپی اواتار رو میدیدم صدا به 3/4 که میرسید بعضی وقتا بلند گو سوت میکشید،مشکل از کجاست؟ باند ،آمپ یا سورس؟ این مشکل تو موزیک هم هست تو صدای زیاد بلندگو خرخر میکنه؟ ج-من فیلم هایhd زیاد دیدم حتا با حجمهای بالای 10گیگ با تصویر خوب آشنام اما با صدای خوب نه خیلی، یه بلو ری کپی تو صدا خیلی متفاوته با یک فیلم دانلودی حتا با صدای dts ،میخوام بدونم بلوری اصل با کپی تا چه حد متفاوتن؟
دوستان تلویزیوننم سونی ex720 سونی هست
میخوام سینمای پایونر بگیرم مدل 727 یا 424
انتظارات :میخوام صدای برنامه های تی وی از سینما پخش بشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه -- پخش فیلم سه بعدی در حد قابل قبولی باشه و زیر نویس هم پخش کنه
بنظر شما انتخابم درسته ؟ اگه امکان داره راهنمایی کنید
یه چیز دیگه اگه از بانه مدل e985 سونی را بگیرم چطوره؟