داداش منظورم تو کتاب گرامر و لغاتو اصطلاحات هس؟نقل قول:
لازمه با داشتن اون دوجلد کتاب سال سوم و چهارم ،سراغ این دوتا کتابم برم؟
حجمشون چقده؟
داداش منظورم تو کتاب گرامر و لغاتو اصطلاحات هس؟نقل قول:
لازمه با داشتن اون دوجلد کتاب سال سوم و چهارم ،سراغ این دوتا کتابم برم؟
حجمشون چقده؟
دوستان واسه عربی یه کتاب توپ بهم معرفی کنید ، من مشکلم با عربی حل نمیشه و از خوندنش لذت نمیبرم ، نمیدونم چیکار کنم واسه این درس !!!
راستی از فوت و فن خوشم نیومد....
من عربی رو برای دوم و سوم دبیرستان ریاضی گاج گرفتم یه درسنامه خلاصه و مفید داره تمرینات رو هم حل کرده متن درس هم ترجمه شده . لغات مهم درس هم آخرش گذاشته . کتاب گاج عربی انسانی پیش رو هم گرفتم دیدم عربی ایش همون مطالب دوم و سوم ریاضیهنقل قول:
دوستان واسه عربی یه کتاب توپ بهم معرفی کنید ، من مشکلم با عربی حل نمیشه و از خوندنش لذت نمیبرم ، نمیدونم چیکار کنم واسه این درس !!!
راستی از فوت و فن خوشم نیومد....
خلاصه بگم که ما هم از عربی خوشمون نمیاد . ترجمه رو جدا برایش وقت بذار ترجمه میاد علاوه بر کلمه ها متن درس و تمرین رو هم ترجمه اش رو بخون بعد هم اعراب و تحلیل صرفی مهمه بقیه قواعدش هم راحته .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
اونایی که پیش ریاضی و تجربی هستن امتحانات ترم اولتون کی شروع میشه ؟
من پیش ریاضی هستن امتحانات داخلیمون از 6 دی و هماهنگ هامون از 7 دی شروع میشهنقل قول:
شمارو كه ميدونم آقا نويد، با one minute جان بودمنقل قول:
الگو كتاباي خوبي داره فقط بديشون اينه كه عين چوب خشكن!!
وقتي يه كتاب روون تري مثل رمزينه هست ديگه الگو چرا؟ تازه كتاب آموزش خيلي سبزم سال ديگه تو بازاره! در اين صورت بايد فاتحه ي كتاب آموزش الگو رو خوند
البته كتاب تست پايه ي الگو واقعا كتاب خوبيه ولي وقتي فايده داره كه بعد يه كتاب تست ديگه مثل خيلي سبز تستاشو بزني! اگف فارم كتاب آزمونش بياد بازم ديگه الگو چرا؟! بريم فاتحه ي اينم بخونيم :31:
مگه كسيم هست كه لذت ببره؟ اگه هست دورادور واسش از خدا طلب شفا ميكنم :31:نقل قول:
وقتي با يه درسي مشكل داري،ميخواي سر به تنش نباشه، بايد يه جوري ماست ماليش كني بره پي كارش!
حالا فك كن چقد خوب ميشه اگه همون ماست مالي نتيجه ش بهتر شه از كسايي كه ميرن تو بحر درس مثلا
خيلي خوب ميشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينجور ماست مالي عربي كار سختي نيست،فقط كافيه همه جور تيپ سوال مربوط به يه مبحثي كه ميخونيو ببيني ديگه! چه اونايي كه قبلا اومدن،چه اونايي كه سالاي ديگه قراره بيان تو كنكور
اصلا عرب جماعتو بايد همينجوري ماست مالي كرد!!
اما چه كتابي همچين ويژگي اي داره؟ فقط پرسش هاي 4 گزينه ايه خيلي سبز!
سر تا پاشم با فوت و فن فرق داره،درسنامه هاش برعكس اون خيلي سادن
تستاشو ياد بگيري حله!!
فقط بهتره قبل خوندن، لغتاي 3 سال دبيرستانو حفظ كني،متن درسا هم واسه خودت ترجمه كني! چون عربي فقط لغته!! كافيه بفهمي فلان جمله يعني چي بعد ديگه هر بلايي بخواي ميتوني سرش بياري با همين تستايي كه از خيلي سبز ميزني :46:
واس منم همینطورهنقل قول:
ریاضی،پیش
نقل قول:البته ایشون گاج سبزو میگننقل قول:
اگه سال سوم و یا پایین تر هستین این کتاب میتونه کمک کنه اما اگر پشت کنکوری و یا درحال تحصیل پیش هستین به هیچ وجه توصیه نمیشه
حرف هومن جان کاملا تایید میشهنقل قول:
به نظر من علاوه بر نظر ایشون عربی به زبان ساده مبتکران هم میتونه کمک کنه،مخصوصا اگه عربیتون کلا اوت باشه و ازش بدتون بیاد
بازم کتابای دیگه تو همین تاپیک مطرح شده که اگه سرچ کنین پیدا میکنین
هر کتابیم که توسط من یا بقیه دوستان معرفی شد و شما تصمیم به خریداریش گرفتین بهتره اول از نزدیک یه نگاه بهش بندازین و سطح و نوع بیانشو بررسی کنین که اصلا ازش خوشتون میاد یا نه!بعد بخرینش تا به سرنوشت کتاب قبلیتون دچار نشه و پولتون هدر نره:11:
نه آخه ببين دوستمون ميگه نميخوام ريخت و قيافشم ببينم! اين كه اول بياد يه كتاب بخونه آموزشي،بعدش بياد خيلي سبز رو كار كنه اين كه شد همون تو بحر عربي رفتن!نقل قول:
من گفتم تست خيلي سبز چون اينجوري درسنامه ي سادشو ميتونه بخونه بعدم تستاشو ياد بگيره!
همون ماست مالي به شيوه ي نوين ديگه :31:
شيوه ي نوين يعني راحت 100م ميشه زد!
شما این ها رو برای کنکور زبان تخضضی لازم دارین :نقل قول:
درک مطلب به زبان ساده
گرامر زبان تخصصی
واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی
حالا اگه برای زبان پیش ؛ مبتکران قرمز رنگ رو خریده باشین نیازی به اولی ( درک مطلب به زبان ساده ) ندارین
درسته داداشنقل قول:
من منظور شما رو تو چنتا پست قبل متوجه نشدم و فک کردم این کتابارو واس زبان عمومی معرفی کردین
پوزش