چرا ميگم طبق برنامه 9 ترمه پيش بريد؟ من اصلا طبق برنامه پيش نميرم! درس تخصصي ترم 5 رو ترم 4 دارم پاس ميكنم الان
Printable View
چرا ميگم طبق برنامه 9 ترمه پيش بريد؟ من اصلا طبق برنامه پيش نميرم! درس تخصصي ترم 5 رو ترم 4 دارم پاس ميكنم الان
به هر حال یه برنامه میدن ( استاندار باشه یا نباشه ) میگن با این پیش برید در این مدت تموم میکنید ... طرف با برنامه پیش نمیره 8 ترمه که هیچ 7 ترمه هم تموم کرده ... یکی هست 10-12 ترم مهمان پیام نور هست همچناننقل قول:
فقط باید پیش نیاز ها رو رعایت بکنیم ... همین
دمت گرم ، مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی :n01:نقل قول:
سلام علیکم
بنده با افتخار میگم که خیلی خنگم :n02: از 14 واحدی که این ترم برداشتم فقط تونستم 3 واحد فارسی رو پاس کنم یعنی اینکه اخلاق ریاضی 1 فیزیک 1 و زبان رو افتادم..:n30: وضعیت ترم بعد چجوریه؟باید همینارو پاس کنم یا میشه درس دیگه هم بردارم مثلا ریاضی 2 رو؟
اگه واسه ترم بعد دوباره بدون ازمون پذیرش کنن میشه انصراف داد و یه رشته دیگه تو همین دانشگاه رو خوند
برای اینکه اساتید هر درس رو بر اساس اون برنامه میذارن...یعنی مثلا اگر الان ترم 6 باشه توی ترم 6 یک سری درس های خاص ارائه میشه(که توی اون جدول هست) و فقط برای همون درس ها استاد میذارن...اگر درس دیگه ای رو بردارید احتمال زیاد باید خودخوان بخوانیدنقل قول:
سلام. بايد رعايت پيشنيازي رو بكنيد. رياضي1 پيشنياز رياضي2 هستش. بنابراين شما نميتونيد بدون گذراندن رياضي1 رياضي2 رو برداريد. البته چون يه بار افتادين، پيشنياز تبديل به همنياز مي شه يعني مي تونيد با هم وردارين. توصيه ميشه اول واحد هايي كه پيشنياز هستش پاس كنيد. با اين شرايطي كه گفتين احتمالا مشروط هم شدين، كه در اين اين صورت بايد سقف 12 واحد رو براي ترم بعد رعايت كنيد.نقل قول:
موفق باشيد
مشروط = مجاز به ورداشتن حداکثر 12 واحد.
سقف واحد براي دانشجوي مشروط كارداني و كارشناسي 12 مي باشد.
(معدل ترم كمتر از12=مشروط)
فکر کنم همون 12 باشه چون من پسرعموم یه بار مشروط شد 12 تا بیشتر نتونست ورداره.
دانشجویان مشروط ( معدل زیر 12 ) فقط 12 واحد میتونن بردارن ... این برای کارشناسی هاستنقل قول:
برای کارشناسی ارشد ، معدل زیر 12 مشروط هست