سلام . . میخوام بدونم سرعت دانلود 128 .256 . 512 . 1024 . 2048 . تو روز و شب (رایگان) چنده ؟؟ ممنون میشم یکی جواب بده
Printable View
سلام . . میخوام بدونم سرعت دانلود 128 .256 . 512 . 1024 . 2048 . تو روز و شب (رایگان) چنده ؟؟ ممنون میشم یکی جواب بده
منم همین سوال را دارمنقل قول:
سرعت دانلود همه سرویس های حجمی در روز از 100 به بالا هست ولی در ساعات رایگان به نوع سرویست بستگی داره مثلا 128 سرعت دانلود 16 و 256 سرعت دانلود 30 و الاخرنقل قول:
سلام به همگی
شما هم وقتی از وی+پی+ان استفاده میکنید بعد از چند دقیقه خود به خود قطع میشه ؟ می خوام بدونم از طرف آسیا تک هست یا اینکه سرور وی+پی مشکل داره
ممنون
سلامنقل قول:
من اسیاتک دارم مشکلی نداره و قطع نمیشه***/برای اون مورد هم به ای یاهو ام پی ام بدید تا راهنمایتون کنم
SaeedShz2007
آره داداش منم همین مشکلو دارم.باید 1 بار کلا مودمو خاموش روشن کنم تا مشکلم حل بشه.:n03:نقل قول:
دوستانی که 512 نامحدود برنزی دارن لطف کنن یه تست با داخل و خارج از کشور بذارن ممنون میشم :n12:
با سلام .نقل قول:
سرعت خوبه ولی خواستم بپرسم پینگ هم از این بهتر میشه در اسیاتک ؟ ضمنا فرق بین ثبت نام در سایت و حضوری در نمایندگی ها چیست ؟ من میخواهم سریع برام وصل بشه نمایندگی گفت 1 هفته طول میکشه . ضمنا سرعت در شب ها در نامحدود چگونه است ؟ داستان ایپی ثابت چیه و چه مزیتی داره ؟ ضمنا اگر مودم های ای دی اس ال 24 ساعت همیشه روشن باشه مشکلی براشون پیش نمیاد من خودم وایمکس دارم اصلا خاموشش نمیکنم شاید ماهی یکبار . با سپاس از شما
شما مطمئنی 512 داری ؟ من سرویس یک مگ دارم سرعتش همین حدوده