من سر گروه گروه c شارژم ندارم و ترسيم ندارم همشم sms دارم مي فرستم
من سر گروه گروه c شارژم ندارم و ترسيم ندارم همشم sms دارم مي فرستم
ادمهای جدید شکایت های باد هوا
دوباره از اول شروع شد
بچه ها شما هم از طرف های 6 عصر به بعد آنتنتون هی قطع و وصل میشه و پیغام unable to send message!
رو دریافت میکنید؟!؟
از روزی که این طرح تشویقی راه افتاده برا من اینطور شدم.
کسی به مورد مشابه این بر نخورده ؟ تا آخر شب دیگه همین طوره ! :13:
وازم gprs تو بجنورد قطع شد
تو تهران و کرج نمیشه Mms فرستاد با اینکه Gprs وصل است.
آیا دیگران هم این مشکل را دارن یا مشکل از گوشی منه؟
تا چند روز دیگه مشکل حل میشهنقل قول:
تو تهران و کرج نمیشه Mms فرستاد با اینکه Gprs وصل است.
آیا دیگران هم این مشکل را دارن یا مشکل از گوشی منه؟
فکر کنم 3-4 روز دیگه
کي mms راه مي افته؟
سلام
قیمت sms ایرانسل چقدره؟؟؟
نه تو طرح تابستونی ، به صورت عادی
تو سایتش زده 60 تومن!!! واقعا اینقدر گرونه؟؟؟
نقل قول:
کجا همچین چیزی گفته ؟ :18:
تعرفه هر پیام کوتاه 16 تومن هست، ایرانسل به ایرانسل و به کلیه خطوط و در زمان کاهش مصرف به 12 تومن میرسه!
تو پست های قلیم عکسشو گذاشتم، میتونی پیدا کنی.
لینک بده لطفاً کجا همچین چیزی که شما میگی رو نوشته ؟
نقل قول:
کي mms راه مي افته؟
عجله نکن
4-5 روز دیگه راه میافته
به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوانقل قول:
دوباره از اول شروع شد»
وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1:18:
شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل در شهرهاي اهواز، آبادان، دزفول و بخشهايي از خرمشهر به صورت آزمايشي فعال شد.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.
"يوسف نيسي" افزود: در زمان حاضر مناطق ضعيف و نقاط كور شبكه در حال شناسايي است و آنتنهاي تقويت تلفن همراه( (btsنيز در حال نصب است.
شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود.
تاكنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.
طبق برنامهريزيهاي شركت ايرانسل، قرار است از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كردهاند.
نقل قول:
کي mms راه مي افته؟
عجله نکن
4-5 روز دیگه راه میافته
اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده :18: البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم
سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.در ضمن اون مشکلی که می گی برای منم پیش آمد خودش بعد از 24 ساعت درست شد بی تماس.نقل قول:
در ضمن در مورد کیفیت باهات کاملا موافقم.
موفق و پاینده باشی.:20:
چی شده ؟نقل قول:
انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !
آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟
به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !نقل قول:
خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم :31: ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم :46: .
آره دیگه دعوا و تو سر مغز هم زدن فروکش کرده... یه زمان یادمه یه روز نبودی تو فروم یه 7-8 صفحه اضافه میشد اما الان به زور یکی اضافه میشه ....هی یادش به خیر هر دفعه یه خبری بود تو فروم یه مدت بحث کار کرد خطوط موبایل بالا گرفته بود یه مدت تو هر صفحه یه 10 تا عکس دکل بود !!!! یه مدت یکی میمد فحش می داد یه مدت Ecare ها بود که پر بود یه مدت دعوا و بد بیراه ... اگه این فروم تموم شه ما که بر و بچ فروم فراموش نمی کنیم ... :46:نقل قول:
دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟
سلام
میخواستم ببینم از نظر کیفیت سرویس دهی بین اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست؟ قصد داشتم سیم کارت دائمی بخرم به خاطر هزینه های پایین تر ولی از طرف دیگه هم , حال اینکه هر ماه قبض پرداخت کنم نیست! پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه , چطور میشه شماره رند پیدا کرد؟ از طریق ثبت نام از داخل سایت ایرانسل امکانش هست؟
به نظر من اگر زیاد اهل موبایلی بهتر دائمی بگیری.ولی نه اگه فقط میخایی یک وسیله ارتباطی داشته باشی اعتباری بهتره.نقل قول:
باید بری توی مغازها بگردی.ولی فعلا تو سایت امکانش نیست
وحید جون من هستم !نقل قول:
جون تو اگه ایرانسل بخواد خط نده برای من هیچ فایده ای نداره هرچی هم که امکانات داشته باشه !! :41:
سلام مشکل شبکه است امروز فردا درست می شه.نقل قول:
من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
شما مشکلی با این موضوع ندارید ؟؟
دوست عزيز با خود موبايل كه هر دفعه ميگرفتم بعد صفر رو ميزدم تا به اپراتور وصل شه ميگفت شبكه دچار اختلاله لطفآ بعدآ تماس بگيريد يا اينقدر صداش قطع ووصل ميشد كه هيچي نميفهميدي 7-6 بار با موبايل گرفتم فايده نداشت آخر با تلفن ثابت گرفتم البته 1000 تومن رقمي نيست ولي اينكه بفهمن عده اي هستند كه اين مسائل رو هم پيگيري ميكنن باعث ميشه دقت بيشتري در همه امور داشته باشننقل قول:
من از شنبه که طرح تشویقی راه افتاد قرمزش رو انتخاب کردم، اس ام اس فعال سازی هم آمد، تا دیروز صبح( پنجشنبه) خوب کار میکرد اما از دیشب نه اس ام اس میفرسته نه زنگ میزنه؛ میگه اعتبارتان کافی نیست, 141 * مریع رو هم که میزنم اعتبارم رو این مینویسه2947.00 کسی میدونه مشکل چیه؟
باید به 140 زنگ بزنم؟
تابستون تموم شد و هنوز اين طرح تشويقي واسه ما راه نيافتاد....................:19:نقل قول:
يعني با گذشت زمان حل ميشه؟
کاملا موافقم:46:نقل قول:
انششششششششششششا الله:31: :31: :31: :31:نقل قول:
نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا" من بخاطر همین بوقش گرفتم !
خیلی باحاله :)
دوستان یه مشکلی دارم که می خوام بدونم شما هم همین مشکل رو دارین یا نه ؟
بعضی وقتا وقتی کسی بهم زنگ می زنه گوشی رو ور می دارم اصلا نه صدا می آد نه می ره زمان مکالمه رو هم صفر نشون می ده دوباره که طرف تماس می گیره مشکل حل می شه
از بسته اعتباری استفاده می کنم
گوشی 6630
آنتن هم معمولا Full می ده
مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!نقل قول:
در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟
برای من که هر جا کامل خط بده ثابت هم مشکلی نداره !!
راستش نه اون ورا که فعلا قصد رفتن ندارم.اگه شما رفتی مارم بی خبر نذار !نقل قول:
من الان حدود 3 روزه نمیشه اس ام اس به خط کسی که ایرانسل داره بفرستم فقط از ساعت 12 شب میتونم کسخ دیگه ای این مشکل رو نداره ?
دوست عزیز توجه نکردینقل قول:
من گفتم به صورت عادی وخارج از طرح تابستونه!!!!!!
بیشتر توضیح بدم!!!!!! یعنی اگه این طرح تابستونه تموم بشه!!!!!
تو سایت قیمت هر اس ام اس بیرون از طرح تابستونه رو 60 تومن زده
بازم نگی الان رایگانه!!!!!!!!
وقت کردی یه سر به این لینک بزن قیمتها رو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الله اکبر!!!!!! :18: این اصفهان چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ یک دهم مشکلات شما رو من ندارم. خدا صبرتون بده :31: . در مورد بوق آزاد هم حق با اقا وحیده تو تهران اینطوری نیست.نقل قول:
عزیز من شوخی نکن ما قلبمون ضعیفه ها :31: . خب یه لینک بذار ما هم ببینیم.نقل قول:
خارج از طرح تابستون: صبح ها 16 تومنه و شب ها 12 تومن. البته برای دائمی. ولی اعتباری کلا 16 تومنه.