ببخشيد اگه دو تا پشت سر هم شد. دوست عزيز اين لينك رو من توي همين تاپيك از جناب مير محمد ديدم . خودم هم دانلودش كردم.كاملا درسته. بفرما اينم كدش:نقل قول:
[php]http://www.persian-gta.org/showthread.php?tid=20[/php]
ببخشيد اگه دو تا پشت سر هم شد. دوست عزيز اين لينك رو من توي همين تاپيك از جناب مير محمد ديدم . خودم هم دانلودش كردم.كاملا درسته. بفرما اينم كدش:نقل قول:
[php]http://www.persian-gta.org/showthread.php?tid=20[/php]
مثلا سه نفر جز من اينجا هست يكي بم بگه چطوري مردم از انتظار
هر چي ميزنم رفرش ميكنم ميگه
The page cannot be displayed
يعني چي
جناب آقا بايد عرض بكنم كه شما توي اون سايتش عضو نيستي اول بايد عضو بشي اون قت صفحه اي باز ميشه كه اون جا طريقه ي دانلودش رو نوشته. اون موقع دانلود كن و لذت ببر.نقل قول:
از همه متشكرم. تا فردا خداحافظ.:11::11::11:
نه اشتباه فكر نكن من از جانگ بو گو خوشم مياد تازه اين كار يعني شوخي و شوخي هم يعني خندهنقل قول:
هيچ ناراحت نيستم
نه ببين من ميگم اصلا وارد سايت نميشه كه عضو شم
بايد ببخشيد زياد سوال ميكنم يا لينك مي خوام
كسي پتچ دانوش سيتي رو داره برام بذاره
هر ورژنش هر چي جديد تر بهتر
بچه ها جواب بدين
حميد جان اموزش زدمدلر
چه خبرته بابا همه اینارو تو یک پست هم می تونستی بگی.
در مورد پچ چرا نمیری از خودش بگیری البته تو اینترنت هم پیداش نمی کنی چون 6گیگابایت هست و باید ازش بخری.
حمید دیگه کی هست.؟
اموزش پيشرفته ي زد مدلر كي داره
لينك دانلود3dmax
من چجوري بايد پول، ماشين يا هر چيز ديگه اي رو وارد بازي كنم؟
بابا تو رو خدا يه مود جالب واسه دانلود بزارين. اگه كلي باشه خيلي بهتره
با استفاده از ایمیج تول اموزشش رو می گردم لینگش رو برات می زارمنقل قول:
من خودم شخصا نمی تونم برات دانلود کنم چون با اینترنت دیل آپ من نمی شه ولی بقیه شاید تونستن بزارن:46:
چند وقته كسي ديگه ماشين و چيزهاي جديد نميسازه بزار
اگه ميشه اتوبوس واحد و چيزهاي جديد بزاريد
ببخشید یه برنامه می خوام که وسایل نقلیه مورد نظرم رو در محلی که خودم می خوام بزاره ممنون می شم جواب بدید حیاتیه :19:
آقا میر محمد لطفا راهی برای ورود به سایت خودتون معرفی کنید .اگه این کار رو بکنید یه دنیا ممنون می شم
يك تي شرت طراحي كردم گفتم براي شما هم بزارم
اين عكساش اگه خوشتون اومد بگيد بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد كسي ميدونه اون قاب عكس هايي كه توي خونه هست رو بايد عوض كنيم؟
اگه مدلي هست كه اونا رو تغيير ميده بذاريد واگه نه كه يا هيچي يا اگه زحمتي نيست درستش كنيد و بعد بذارين. بي زحمت.:31::8:
از همه مرسي.:40::11:
يه جارو هستش كه هم براي رانندگي وهم براي پرواز به كار ميره. جاروي پرنده به جاي هواپيماي shamal جاي گزين ميشه كه توي فرود گاه شهر خودمون (شهري كه بازي از اون شروع ميشه.) هم هستش.
جاروي پرنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاروي زميني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مجید پلیز اینم بزارنقل قول:
به احتمال خیلی بالای مشکل از ISP هستش .. ( یا همون کارت ) یک بار هم با ف ی ل ت ر ش ک ن امتحان کن .. که IP ت عوض بشه ...نقل قول:
ببخشید کسی میدونه رنگ امداد خودرو سایپا دقیقا چه رنگی .
نخير، مثل اينكه كسي جواب منو نميده!!! :13::13::13::19::19::19::19::19:
مممنون می شم یه ----- شکن خوب معرفی کنی:11:نقل قول:
اقا مجید میشه اون رنو که قبلا ویرایش داده بودی رو دوباره با یه لینک دیگه بزاری
سلام بچه ها يه مشكل حسابي برام پيش اومده.
من يكي از اي چرخ هاي بازي نيدفوراسپيد كربن رو از اينترنت كه براي بازي gta بود رو دانلود كردم. حالا كه توي بازي گذاشتمش بازي اجرا نميشه. رفتم توي gta3.img بهش سر زدم ديدم 3 تا فايل txd براش ريخته . اضافي هارو پاك كردم. دوباره رفتم ديدم باز هم همون 3 تا هستند . اين كار رو چند بار تكرار كردم هنوز هم همون طوريه اسم چرخ اينه : wheel_or1 لطفا كمك كنيد.:19::19::19:به دادم برسيد.:19::19::19:
دوستان اگه ماشين پاترول كسی داره اينجا قرار بده .
ممنون و موفق باشيد.
آقا مجيد شما يه كاري برام بكن. شما بهتر ميدوني. آقا مير محمد شما يه چيزي بگو شما بزرگ ما هستي . هركي ميدونه زود تر به ما خبر بده.!!!!!!!!!!كمك!!!كمك!!!كمك!!!
من متوجه منظورت نشدم ...نقل قول:
یعنی مشا این فایل (wheel_or1) رو دانلود کردی و گذاشتی اونو توی gta.img ؟ یا روی یک ماشین نصب کردی و قرار دادی ؟
توضیح بیشتر بده ...
اين مربوط به همون چرخ هايي كه توي تعمير گاه هاي توي بازي كه اونجا مثلا ماشين رو نيتروژن دار ميكنيم يا به هر حال روي ماشين تغييرات ميديم استفاده ميشه است. من اونارو تغيير دادم ولي حالا توي gta3.img براشون 4 تا فايل txd قرار ميده كه وقتي من هضاق هارو پاك ميكنم و دو باره ميرم تا اونارو چك كنم باز هم همون فايل هاي txd اضافي سر جاشون هستند. من چه كار كنم كه همه ي اضافي ها پاك بشن؟نقل قول:
چه خنده دار اینو تو نمی دونی؟
برو اون نرم افزاره رو باز کن بعد از منوی command گزینه Rebuild Archeve رو بزن در ضمن اگه چرخ ها سفیدن به من در همین تایپیک بگو تا جوابت رو بدم.
ساختم (این دفعه به معنی ویرایش کردم نیست ها!) اینم دوربین کانن برای c.j .
من که چیزی نمی بینمنقل قول:
سلام
من یه لامبرگینی دانلود کردم وقتی جایگزینش کردم
تمام خصوصیات ماشینی رو داشت که یه جاش
گذاشتم(خیلی مضخرف بود)
نمیشه کاریش کرد؟
شما برای واقعی تر شدن ماشین مثلا تعقییر سرعت و چیزهای دیگه باید تعقییراتی که ردمی گفته انجام بدید .نقل قول:
این فایل داخل پوشه ماشین شما هست
یه ----- شکن معرفی کنید که ما هم بتونیم وارد سایت پرشین جی تی ای شویم
پس جواب ما را كي ميدين.
سوالن چی بود؟
دوربینم بعدا عکسش رو میذارم
گفته بودم كسی ماشين پاترول نداره بزاره.نقل قول: