نقل قول:
توي تك به تك nerubian assassin از razor ميخوره.
Printable View
نقل قول:
توي تك به تك nerubian assassin از razor ميخوره.
man goftam mizanam bahat
سلامنقل قول:
برو به
gg-game.com
برنامشو بگیر بعد نصب کن بقیش راحته
واسه سی ال من یه
ارکین
سنج ویاش
دمیج برگردون
ولادمیر
کریتیکال
پاور تریز
ولی اینا کلا به شیوه بازی و استراتژ تیم و ایتمهای مقابل بستگی داره
مثلا گاهی اوقات جای کریتیکال رادیانس میرم یا هکس
cao cao جان جمعه داريم ميايم محلتون خوشحال ميشم ببينمت
ميايم گيم نتي كه فرهاد با علي سلطان زده تو سيد خندان
جمعه قرار 11 صبح بريم اونجا بازي
فردا با يه كلن از بوشهر بازي داريم تو gg
ممنونم دوستان از نظراتون.
-----------------------------
دوست من ورژن AIاین مپ هم هست؟ ميشه لينکشو برام بفرستی؟ کسی اینجا داره؟
نقل قول:
سلام
مپ 6.49c
:20: دوست من ! در حال حاضر ورژن Ai این مپ وجود داره ولی دوتا عیب داره :نقل قول:
1- داشتن Lag زیاد به هنگام بازی کردن با تعداد بات زیاد
2- اعمال نشدن Changelog جدید در این مپ یا همون نگرفتن باگهای ورژن قبلی این مپ
با این حال اگه لینکشو خواستی برات میزارم ( اگه تونستم :12: ) :6:
سلام الان از اونجا میامنقل قول:
من ساعت 5 بعد از ظهر اونجام
ولی سعی میکنم زود تر بیام با علی کار دارم
علی رو دیدی بگو cao cao گفت بهت بگم نوووووووووووووووووووووووو ووووووب:10:
شاد باشید
ببین تو پچهای aiفقط 6.43 خوب هستش اونو بازی کن بقیه همش باگ داره :10:نقل قول:
نقل قول:
قبوله تو nerubian assassin من razor. بيا تو gg بازي كنيم.
منو اد كن darklord-@li:10:
راستي بروبچ دوتا باز من تازه اومدم تو gg منو اد كنين
Darklord-@li
سلام من اینو دانلود کردم درسته دیگه اره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش یه برنامه 12 مگابایتی بود که 2 بار دانلود کردم اما تا 99 درصد میره دیگه پر نمشه
اینی که الان دانلود کردم 8 مگابایتی(این درسته یا اون)
برای شما کدومه؟
راستی cao cao جان اگه برنامرو درست دانلود کردم بگو حالا چه کار کنم (user هم ساختم وقتی login میشه شبیه چت یاهو بازمیشه سمت چپ چنتا بازی مثل دوتا و کانتر و ... هست انجا باید چه کار کنم. با شما هم میتونم بازی کنم؟
ببين سمت چپ عكس وار كرافت كشيده ميري توش قسمت ستينگش آدرس اگزه وار رو ميدي
بعد رو همون اكسه وار كرافت سمت چپ كليك كن وسط صفحه يه عالمه روم ميبيني
تو يكيش برو اون پائين استارت رو بزن ميره تو وار بعدش هم .....
دوست من من میدونم میشه با وار چیفت و نروبین فیسلس را زد ولی بقیه ی هیرو های را که گفتی قبول ندارم من برای این میگم هروی قوی است که از بقیهی هرو ها کمتر ضد داره فقط غول سنگی نروبین و ور چیفت میزننش که خود این هرو ها کلی ضد دارننقل قول:
نقل قول:
بابا فیسلس ریزور می زنه من مطمانم اصلا ریزور بدونه طاق هم میمیره چون اگه برای فیسلس دوتا بش بوندی دیگه ریزور از بش در نمیاد
بچه ها بیاد دیگه این فیسلس را بزاریم کنار من یه جمع بندی از فیسلس می کنم بعد دیگه تمومش کنیم 1:فیسلس هروی خوبی برای تک به تک 2: ضد فیسلس نروبین اساسین وارچیفت واستون جاینت است 3:فیلس اگه بتونه پول در بیاره خیلی هروی قوی میشه واکثر هرو ها را اذیت میکنه تو تک به تک به جز همون سه تا هرو 4: ترکیب های خوب برای این هرو فرنزی باتل فلای بش مانکی ستنیک است البته میتونین کریتیکای وایمبا هم بوندین اگه فرنزی و ستنیک را باهم نبندین خیلی بهتره با تشکر دیگه تمومش کنیم
به جايه اين حرفها بازي كلنتون رو خوب كنيد البته اگه كلن داريد
چون دوتا رو تو مسابقات Eswc گذاشتن سعي كنيد بابن مسابقات
سلام اقا دیشب بعد از دانلود دانلود gg یه چند دیقه باهاش ور رفتم بعد شانسی رفتم تو بازی 3 نفر که با من شدیم 4 تا 2به 2 زدیم چه حالی داد ولی تا اخر بازی نکردیم .
من که dial up داشتم باور کنید اصلا lag نداشتم .
بچه ها من چه طوری میتونم با شما بازی کنم ؟
چه طوری یکی رو ادد میکنن؟
user من P-R-I-N-C-E شما ادد کنید با هم بازی کنیم
سلامنقل قول:
اوم پایین یه علامت + اونو بزن بعد ایدی او شخص رو وارد کن
نقل قول:پاندا رو یادت رفتنقل قول:
قوی تو جی جی ثابت کن :27:
دوست داری بیا استار ایکس اونجا بهت بگم کدوم قویتره:21:
سلام بچه ها . همه قرار بذارید یه روز تو gg با هم بازی کنیم.
آیدی من تو gg:
devildd
منو Add کنید
دوست عزیز من که نگفتم اندا ضعیف شاید پاندا بتونه فیسلس را بزنه ولی چیزی که مسلم اینه که اگر هردوتاشون فول ایتم بشن فیسلس میزنه فقط کافی شمشیر سه تای را ببندی وقتی پاندا میسشو انداخت سه تا بشی اون میسش از بین میره بعد طاق باز کنی اتکش بدی وقتی طاق تموم بشه دیگه پاندا مانا برای لول 6 ولول 1نداره وراحت میمیره
نقل قول:
bristleback مطمئنا ميتونه فيسلسو بزنه مخصوصا توي تك به تك
ولي در كل حرفتو قبول دارم فيسلس جزو قويترين هيروهاست:20:
سلام من دیگه در مورد فیسلس حرف نمیزنم ولی هروی قوی است اگه سوالی دارید در مورد دوتا میتونین روی من حساب کنید از هرو ایتم استراتژی و .....
در مورد ایتم باترفلای باید بگم ایتم بسیار خوبی هست مخصوصا برای اگیلیتی ها این ایتم 30% میس 30% اتک اسپیدو30تا مثبت اتک و30تا اگیلیتی میده ولی برای اگیلیتی ها باتوجه به 30تا اگیلیتی میشه گفت این ایتم 60 مثبت اتک 60%اتک اسپید 4.2ارمور و30%میس میده پس ایتم فوق العاده ای است
ا P-R-I-N-C-E جان یعنی اصلان لگ نداشتی !!! دیال اپت چند کیلوبایته ؟ از مال من بعضی وقتا یه چند ثانیه گیر میکونهنقل قول:
دوباره راه میوفته !
من یه جا شنیدم اصلا با دیال حال نمیده و نمیشه بازی کرد کلی لگ داره راستی P-R-I-N-C-E شما تو چه رومی بازی
کردی اروپا ؟ اسیا ؟ کجا چون اگه تو اروپا باشه لگ نداره ولی میگفتن اسیا زیاد لگ میزنه من قبلا بازی میکردم وقتی هیرو رو حرکت میدادم 2 ثانیه بعد حرکت میکرد ؟! بچه ها کسی میدونه چطوری میشه با دیال بازی کرد ؟میشه 5V5 زد با دیال ؟
سلام بچه ها اگه یکی با روژ نایت شاخ شد میتونین با اسلیترینگارد بزنینش البته اول بازی اذیت میکنه ولی بعد از چند دقیقه به راحتی روژ نایتو میزنه
بچه ها به نظر شما اگه بازی ها در یک سطح باشه دراگون نایت میزنه یا روژ نایت با دلیلبچه ها به نظر شما اگه بازی ها در یک سطح باشه دراگون نایت میزنه یا روژ نایت با دلیل
سلامنقل قول:
من دیشب 6 ساعت بازی کردم همشم یا 4v4 بود یا 5v5 لگ هم بلخره یکم داره ولی ر کل خوبه تو بازی 3به3 به پایین خدایی اصلا لگ نداره برای من که این جوری
من تو همون روم های اروپا میرم.
راستی بچها چه طوری لول زیاد میشه من الان 2 روز بازی میکنم لول 3 شدم چه کار کنیم لولمون بیشتر میشه بستگی به بردو باخت داره؟
salam man to gg id lord_soroosh manam add konin dar zemn begin key bazi mikonin
لول بستگی به برد وباخت بازی تعداد کیل ها و زمان بازی داره یعنی هر چه قدر بیشتر بازی کنی بیشتر لول میگیرینقل قول:
راستی نگفتی دیال چند کیلوبایته ؟ از من 40 هستش لتنسی هم 140 تا 190 هستش البته تو Cs تو وارکرافت فرقی داره ؟ پرنس میشه بگی اسم مودمت چیه و از چه نوعی هست منظورم Internal و External بودنش هست ؟ ممنون
مربای بابانقل قول:
سولکی÷ر میزندش به چند علت اول
تعدد ایلوژن
دوم
سول تا 60 ثانیه میتونه رنجی باشه
سوم
لول 6 سول آ÷گرید 16 مانا نمیخواهد
چهار
اگه سول بره رو آیتمهایی که مانا نده لول 6 آنتی میج بدرد نمی خوره
÷نج
اگه سول یه بلید میل هم ببنده و رنجی شه آنتی میج با اتک دادن به سول هم 20 درصد اتک خودشو میخوره هم اتک سول رو
شیشم
اگه سول ایتم دویژوال بلیدو ببنده مانای آنتی میج برای 6 و بلینک تموم میشه ضمنا لول 3 آنتی میج برا مجیکه که خوشبختانه سول هیچ مجیکه دمیج زنی نداره مث هیروهای دیگه فقط هلث عوض میکنه که اونم تقریبا به لول 3 میج کاری نداره :21::27:
مربای بابانقل قول:
راستی اگه وار چیف یه بلید میل ببنده با وانگارد و ساتانیک فیسلیس وید میتونه بزنتش با اینکه اجیلیتی به استرنسه و وار چیف 3012 هلث داره و وید عزیز با اون آیتما 1950 تا
علاوه بر هر اتک 50 تا 20 درصد اتکشو خودش میخوره ؟:18:
میتونه؟
لول 4 شدمنقل قول:
خدایی چه حالی میده .
دیگه گیم نت کمتر میرم .
دیال من 31 هست کانتر که بازی نکردم پس لتنسیم نمیدونم چنده البته قبلا بدونه هیچ برنامه ای چند بار بازی کردم تو کانتر لتنسیم 250 به بالا بود شاید تو gg کمتر باشه (الان کانترو ندارم امتحان کنم)
مودمم اشغاله خدایی زولتریکس 14 تومن گرفتم نمیدونمInternal یا External فقط میدونم اشغاله
راستی بچه ها قرار بزاریم با هم بازی کنیم
امشب ساعت 11 on باشین بازی کنیم
user منم که P-R-I-N-C-E اد کنید.
سلام مربای بابا خوبی امیدوارم بتونی از این تا÷یک حداکثر استفاده رو ببری ویگولنزجگ قربوست:11:نقل قول:
سلام بچها
اقا بیاین gg با هم بازی کنیم 2به 2 یا 3به3 یا...
یکم بازی یاد بگیریم
ساعت 11 بیایین gg
سلام
من دو تا سوال دارم در مورد GG ?
اگه یکی وسط بازی left بده چی می شه ؟
واین که من اگه بخوام تو GG با شما بازی کنم باید چه طوری پیداتون کنم ؟
من توصیه می کنم Left ندی! چون الفاظی که دوستان در غم دوری شما پشت سرتون بکار می برن، عین همون کلماتی هست که تماشاگران به داوری که تو ورزشگاه آزادی سوتی بده میگن!!
-شما با این کار توازن بازی رو به میزنی... خیلی از بازی های 5به5 تو جیجی 3به1 تموم میشه!!
-XP بازی وقتی همه پلیر ها باشن خیلی بیشتر هست. اگه همه پلیر های حریف Left بدن، حتی اگه ببری هم میشه گفت Xp خاصی گیرت نمیاد!
-اگه سرور Left بده، بازی تموم میشه !
-قانون نانوشته ای وجود داره که جدیدا کسانی رو که Left می دن، Ban میکنیم! این یعنی دیگه تو سرور اونا نمی تونی بازی کنی...
من خیلی اینجا نمی نویسم، اما همیشه اینجا رو می خونم. تو جی جی هم اگه دیدید، منو اد کنین!
" O r a c l 3 " هستم....
نقل قول:
بله تاید میشه در ضمن اتک اسپید سول بیشتره وبش هم براش بد نیست ولی اگر ایمبا و منهای ارمور ببنده انتی میج میترکه
نقل قول:
من که از نوشته هات چیزی هالیم نشد به خاطر غلط املای زیاد ولی اگه منظورت اینکه وارچیفت بلید میل ببنده میتونه فیسلس را بگیره من میگم خودم وقتی وارچیفت 6تا بلید میل بسته بود با فیسلس زدمش با3تا 11اچ پی یه ساتنیک ایمبا و باتل فلای البته بازم میگم تو تک به تک اگه بازی ها در یک سطح با شه وارچیفت میزنه
بابا نگید دوباره من دارم وسوسه میشم بیام gg