صابر جان امکان اضافه کردن openvpn به فریمور هست؟نقل قول:
مودما ADSL ایسوس این قابلیتو دارن . ولی این مودم نداره !!!
ایا راه حلی هست ؟
Printable View
صابر جان امکان اضافه کردن openvpn به فریمور هست؟نقل قول:
مودما ADSL ایسوس این قابلیتو دارن . ولی این مودم نداره !!!
ایا راه حلی هست ؟
ممنون همینکار رو کردم ، روی 3600 انتن نمیداد و میزد no service unable to connect ، روی 3500 انتن داد ، فک کنم زمانی که اینترنت قطع میشه و دیگه وصل نمیشه هم همین پیام میاد ، ی جورایی امیدوار شدم که دیگه این مشکل پیش نیاد ، انشاءالله درسته دیگه ، در هر حالت چند روز که بگذره خبرش رو اینجا میزارمنقل قول:
:n40:
امکانش هست ولی این کار باید توسط توسعه دهنده فریمورهای مودم های هواوی باید انجام بشه و یک کار ساده و راحت نیست .نقل قول:
- - - Updated - - -
امکانش هست ولی این کار باید توسط توسعه دهنده فریمورهای مودم های هواوی باید انجام بشه و یک کار ساده و راحت نیست .نقل قول:
صابر جان چون سیستم عامل لینوکس هست و دسترسی کامل بهش داریم میشه پکیج های Openvpn رو که برای Arm کامپایل شده روش نصب کرد و اکثر این vpn ها برای ارم موجوده ،قط باید از طریق شل نصب کنید اگر یه مقدار خبره تر باشیم میتونیم یه CGI ینویسیم و در وب یو ای تنظیماتش رو قزار بدیم برای پکیج های اضافه ای که میخواید هم میتونید از پیکیج منیجر OPKG که برای entware هست استفاده کنید که برای Cpu ارم داره و رو مودمای هواوی نصب میشه و انواع پکیج ها رو مثل openvpn یا openconnect دازهنقل قول:
نصبش کردم openvpn رو . ولی اینطور نیست که تو منو باشه
باید با ادرس 192.168.0.1:8080 واردش شد
ولی به خوبی کار میکنه
از بچها 4pda پرسیدم . گفتن باید webui.bin رو جیگزین کنید !
من که نفهمیدم
کسی بتونه تست کنه عالی میشه
دوستان کسی تعرفه های بهارنت رو میدونه ؟ میشه سیمکارت جدا تهیه کرد ؟ گفته بودن با مودم لاک ایرانسل هم میشه استفاده کرد درسته ؟
کسی از دوستان مودمایی که جدیدا ایرانسل اورده رو تست کرده ؟ میگن مثل مبینت شدن و انلاک نمیشه .
درسته ؟
نقل قول:
خیر شایعه هست مودم جدید و قدیمی وجود نداره همشون یا 192 هستن یا 196 و اصلا ایرانسل دنبال لاک مودم مثل مبین نت نیست . ایرانسل الان برای 4 اپراتور دیگه از این مودم ها با نام tfi60 داره تامین میکنه و در اختیارشون قرار میده و پول خودشو درمیاره و مثل مبین نت منزوی نیست و راهشو بلده هم مشتری رو راضی کنه هم بازار رو تو دستش داشته باشه و بیشترین سود و بهره رو ببره
تو سایتش زده 570 تومننقل قول:
ولی بیرون هنوز بالایه 1 تومن میفروشن
سایت موجودی نداره برا همین زده 570 و موجود بشه هم 6 ساعت طول نمیکشه باز میزنه عدم موجودی چون ملت میریزن و زود خالی میکنن . این جریان مودم های اپراتوری هم شده عینه گوشت برزیلی و شکر و برنج تنظیم بازار بازرگانی که هر چند یک بار با نرخ دولتی میریزن تو بازار و هر کی گرفت گرفت نگرفت باید ازاد و گرون تر از بازار تهیه کنه .نقل قول:
Hello, sorry for English Language.
Can you help me to unlock my modem, i flash wrong firmware, after my modem convert to MOBINNET and 0 counter unlock, and can't reflashed.
THANK YOU VERY MUCH
(firmware: 11.192.05.00.1472 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از این روش استفاده کنید و مودم خودتون رو انلاک کنید . شما قبلا هم داخل فروم درخواست انلاک ورژن 196 مبین نت رو کرده بودید ولی آن ورژن هنوز هم انلاک نمیشود . شانس اورده اید که الان ورژن 192 بر روی مودم ریخته اید اگر باز هم 196 میزدید بر روی مودم برای همیشه نمیتوانستید انلاک کنید .
فقط زودتر این کار رو انجام بدید امکان اپگرید اتوماتیک مودم شما توسط اپراتور مبین نت به واسطه فریمور این شرکت وجود دارد و ممکن هست اتوماتیک مودم شما به ورژن 196 اپگرید شود و برای همیشه قفل شود و نتوانید قفل ان را باز کنید .
سلام صابرجان:
لطفا بو عکسدکی فریموری تیپ عین اونی گوی انجمن
یاشاسین
یاشا
لینک ایچیند فریموری:http://s9.picofile.com/file/8364639400/tfwz_untitled.png
جانسان:n16::n16::n16:
سلام فعلا وقتش رو ندارم و به فریمور و مودم دسترسی ندارم باید کاملا تست شود و سپس منتشر شود . بدون حل مشکلات و باگها امکان انتشار وجود ندارد .نقل قول:
جانسان:n12::n12::n12::n12:
دوستان یه سوال داشتم یه مدته پینگ نت من خیلی بالا رفته از وقتی این مودمو گرفتم پینگش بالای ۱۲۰ نمیرفت اما الان زیر ۱۵۰ نمیاد هرکاریم بگی کردم جاشم عوض کردم سیگنالشم تو بهترین حالته ولی نمیدونم پینگش چرا رفته بالا.آیا ربطی به مودم داره یا خود ایرانسل سیمکارتاشو دستکاری کرده؟ اینم مشخصات سیگنال مودم
Snr:24db
Rssi:-63 dbm
Rsrq:-8dbm
Rsrp:-87dbm
مشکل شما در شبکه می باشد با پشتیبانی ایرانسل در تماس باشید تمامنقل قول:
سلام دوستان عذر میخوام این موضوع رو این جا هم مطرح میکنم
مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم (از طریق ورژن سوم 195) تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 195 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم(حتی خود ایرانسل) میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ؟
یکی از دوستان دیگه مون همین مشکل رو داشتند منتها نمیدونم مشکلشون حل شد یا نه ( ازشون سوال پرسیدم هنوز جواب ندادند)
ممنون میشم راهنمایی کنید،متاسفانه مودم مال یکی از آشنایانه و ....
ضمن اینکه بنده خودم همین مودم رو دارم ولی اون همچین مشکلی براش پیش نیومد.
کد:http://uupload.ir/files/hzsg_1.jpg
کد:http://uupload.ir/files/octs_2.jpg
نقل قول:مراحل رو دوباره انجام بدید یا از یک فریمور دیگه هم استفاده نمایید نشد . دیگه نمیشه کاری کرد و تا به این لحظه روشی پیدا نشده برا این مشکل
فیلم تست سرعت دو مودم b612 و b525
====================================
در یک مکان در یک زمان و با دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول که مشترک بر روی مودم ها جهت تست استفاده شده
بر روی هر دو مودم بهترین و پر امکانات ترین و کم باگ ترین فریمور و وب یو ای نصب شده است و دو مودم در کنار هم در حال تست بر روی یک کامپیوتر دسکتاپ از طریق وای فای 2.4ghz بودند
-------------------------------------------------------------------------------------------
طبق فیلم و تست سرعت دانلود از سرور خارجی ( سایت مایکروسافت ) در حالت تجمیع واقعی ( این مودم b525 دارای ca واقعی میباشد ) با سیم کارت ایرانسل در مودم b525 بهترین و بالاترین سرعت دریافت شد و علامت + هم ظاهر شد . در مودم b612 با همین سیم کارت ایرانسل هیچ علامتی ظاهر نشد و سرعت دانلود 15 الی 20 مگ کمتر از مودم b525 بود . با سیم کارت همراه اول در مودم b525 و بدون ظاهر شدن علامت + که نشان میداد مودم فقط از یک باند اونم 3 استفاده میکند ( در شهر ما همراه اول فقط بر روی فرکانس 1800 خدمات میدهد ) سرعت پایینتر از مودم b612 بود و اختلاف تقریبی 20 الی 30 مگ بود .
در کل عملکرد هر دو مودم عالی بود فقط عملکرد مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 بود و عملکرد مودم b525 در حالت تجمیع بهتر از مودم b612 بود .
نتیجه : این تست نشان داد که مودم b612 واقعا یک مودم تکمیل و بی نقص و خارق العاده ای هست که بدون داشتن تکنولوژی واقعی ca ( تجمیع فرکانس ) میتونه سرعت قابل قبولی رو ارائه بده و وابستگی به وجود و فعال بودن همزمان دو باند 3 و 7 در منطقه زندگی شما نداره و با یک باند فقط بهترین سرعت رو در اختیار شما قرار میده .
و اگر بخواهیم نگاهی به امکانات هر دو این مودم بیندازیم میبینیم :
b525 قابلیت اتصال و شر کردن usb رو داره و از وای فای 5ghz بهره میبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) میباشد
b612 قابلیت اتصال و شر کردن usb نداره و از وای فای 5ghz بهره نمیبره و دارای ca ( تجمیع واقعی دو فرکانس ) نمیباشد . در عوض این مودم قابلیت ساپورت باندهای tdd مورد استفاده دو اپراتور مبین نت و ایرانسل رو داره که b525 از اون بی بهره هست و همچنین مودم b612 دارای تکنولوژی mimo4*4 هست .
دست سازنده این مودم واقعا درد نکنه :n40:
فیلم تست :
بسیار ممنون از تستی که انجام دادیننقل قول:
آیا روشن یا خاموش بودن mimo4*4 تفاوتی در سرعت ایجاد کرد ؟
دمت گرم به خاطر تستس که گذاشتی ولی انگار برای همراه اول برعکس بود و b612 سرعت بالاتری داد .نقل قول:
مطمئنی b612 وای فای 5 گیگاهرتز داره ؟ واسه من که فقط 2.4 داره
من هنوز مطمئن نیستم که 612 تجمیع نمیکنه چون مال همین مبین نت که پوکیده هم هست روی mimo که میزارم سرعت دانلود بیشتر از 3 مگابایت نمیشه ولی روی ca که میزارم تا 6 هم میره بالا و هیچ وقت کمتر نمیشه
واقعا تجمیع زیبایی بود و تست سرعت های خفن آقای صابر زیبا بودنقل قول:
من هم ارزوی پیشرفت آقای صابر را خواهانم
سوپرایز های زیادی در راه به زودی با مودم b612
فعلا:n40::n40::n40:
من دوستم پرسو جو کردم شما مودم هر سه دکمه پاور+ریست+wpsرا همزمان باسیم ایرانسل تیدینقل قول:
فشار بده تا مودم به 196 اپدیت بشه نشد فریمور 196 آقای جواد اینو:
بعد لحیم ها رو بکن از هویه دو باره لحیم کن و بعد دوباره انلاک کنید
اگر هم انلاک باشه فریمور بالا رو تست کن ببین درست میشه؟؟؟
اگه درست نشه مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن اگه نشد
اگه درست نشه مشکل : مشکل سخت افزاری است
باید به تعمیر کار ماهر نیازی است
امید هست درست میشه جای نگرانی نیست
موفق باشید:n12::n12::n12:
راستی 1 سوال و یک پیشنهاد:
-آیا مودم ریجستریست:n13::n13::n13:
_فقط وفقط فریمور از داخل انجمن دان کنین چون اونا تست شدن
اطلاع رسانی کنید لطفا:n16::n16::n16:
جمع بندی:
پس اول فریمور ایرانسل رو بزن ببین میشناسه /نشد
دوم لحیم هارو بردا دوباره تمیز و صیقلی لحیم کن
سوم فریمور دوم که دادم رو بزن /بازم نشد
مشکلت سخت افزاری
یا
مودم ریجستر نیست
یک کلک: برید مرکز ایرانسل بگید این کار نمی کنه با هیچ سیمی کارتی تا تعویض کنند که بعید میدونم چون i60 کمه و برای تعویض پارت می خواد:n02::n02::n02:
دو شانس دارید
میدان با شما
بعد خود دانی:n12::n12::n12:
اگه اینا نباشه چرا سیم رو نمیشناسه علت؟؟؟
اینکه وقتی سیم ها رو لحیم کردید یا دما زیاد بود یا جریان که به برد مودم آسیب زده
خواهشا وقتی میخواهید لحیم کنید این مودم رو با هویه قلمی 60W انجام بدید تا به برد و پورت سیم کارت مودم اسیب نزنه این کار باعث شده تا سیم رو نشناسه در غیر اینصورت مشکل و راه چاره ی همه رو گفتم تمام
شهرستان ما چه روی همراه اول و چه ایرانسل هیچ فرقی با انتخاب گزینه mimo4*4 و ca مشاهده نمیشه .نقل قول:
بله کلا مودم b612 در تک باند بهتر از مودم b525 سرعت میگیره و علت رو من نمیدونم ! در مورد وای فای 5ghz خیر مودم های موجود در کشور ما ندارن و فقط 2.4ghz داره منم رو همون 2.4ghz تست زدم هر دو مودم رو . در مورد انتخاب بین گزینه ca و mimo4*4 در مودم b612 هم هیچ فرقی من مشاهده نکردم چه بر روی همراه اول و چه ایرانسل . و اینو بگم b612 از نظر سخت افزاری و مشخصات موجود در سایت هواوی و اینترنت ca نداره و همین تک بانده بودن همراه اول در شهر ما و سرعت گرفتن عالی این مودم بر روی همین تک باند هم گفته هواوی رو ثابت میکنه که این مودم ca یا همون تجمیع نداره و این سرعت بر روی تک باند ناشی از یک چیز دیگه هست که هنوزم من دلیلش رو نفهمیدمنقل قول:
منظورتو 2گیگا بود درستهنقل قول:
چون وایرلس 4ghz ندیدم
نقل قول:
بله 2.4ghz منظورم هست با پهنای 40
سلام
در مورد انلاک این مودم ها کسی اطلاعاتی داره ؟
کدوم مودم ؟؟؟؟نقل قول:
اگه i60 می خوایی لینک پایین:
اگه 525 می خوایی با صابر عزیز جان در ارتباط باشین
موفق باشید:n12::n12::n12:
با سلام خدمت دوستان
راهی سراغ دارین تو مودم مبین نت بشه رفت رو band 7 ؟
برا من طرح ۳۶۰ فعاله و رومینگمی کنه رو همراه اول
همراه اول به بند ۳ فصل میشه که اطراف ما کیفیت خوبی نداره ولی اگه بتونیم ببریم رو بند ۷ کیفیتش بهتر میشه
با مودم مبین نت نمی تونم برم بند ۷
ولی سیم کارت مبین نت رو می گذارم رو یه مودم آنلاک دیگه می رم رو بند ۷ و سرعت بهتر می شه
درود صابر جان لینک فریمور B612 که توی کلیپ تست شد رو بده از رنگ منو خوشمان آمد:n19:نقل قول:
تنکس دادا
جهت اطلاع دوستان من این فریمور رو نصب کردم
محیط گرافیکی خوبی داره
حس میکنم دستوراتی که میدیم مثل تغییر شبکه و حرکت بین منوها روانتر و سریعتر اجرا میشن
از نظر سرعت دانلود تفاوتی با اون فریمور 194 بنفش نداره و جایی که من هستم باند 7 ضعیفه اما باند 3 همراه اول خوب هست و راحت 10 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم
های وب رو هم پیدا میکرد اگر رفتم روستا تست میکنم وصل میشه یا نه
چون نمیدونم فرکانس ها ساپورت میشن در این نسخه یا نه
تنها مشکلی که من پیدا کردم این بود که در بخش ussd حالت نمایش منوها از ستونی به خطی تغییر کرده بود که به همین خاطر اعداد و حروف انگلیسی و فارسی بهم ریختن مشکل دیگه ای نداشت .
اضافه شدن گزینه ریستارت به ایکون های بالا خیلی خوبه
و الان وقتی پیامک بیاد دیگه نیازی به ریفرش کردن صفحه نیست تا علامتش رو ببینید سریعا ایکون قرمز میشه که پیام دارید
و حالت پیامک ها هم به سبک گفت و گو گوشی های هوشمند شده
این بخش لوکال آپدیت نمیدونم برا ماکارایی داره یا نه دیگه انقدر لحیم کاری نکنیم
سلام
ببخشید برای مودم من یه مشکل پیش اومدش بعد انلاکش هیچ سیمکارتیو تشخیش نمیده و میگه nocard راهی هست یا باید ببرم برای تعمیرش؟
هنوز برای مبین نت نسخه 196 راهی نیومده ؟
فعلا هیچ روشی برای انلاک 196 مبین نت نیستنقل قول:
امنیت مبین نت قابل تحسین است
داداش من چند دفعه بگم با هویه معمولی لحیم کاری کنید 60Wنقل قول:
با دستگاه های پیشرفته لحیم کاری نکنید چون در انها جریان و حرارت بیشتره و به برد و پورت سیم کارت اسیب میزنه این پست رو کامل مطالعه فرمایید:
سلام علیکم:نقل قول:
من اصلا 198 رو توصیه نمی کنم از فریمور 195 زیر استفاده کنین:ا
"تلاش و زحمات من وصابر خان و ساعت ها زحمت فراوان این نسخه را فراهم ساختیم"
مشکلش چیه ؟ من خیلی وقته دنبالشم راه های مختلفیم دارم امتحان میکنمنقل قول:
احساس میکنم مبین نت دقیقا مثل فیرمویر های نسخه جدید اپراتور تیشک نت عمل کرده و بوت لودر رو از طریق بوت پین بسته
اگر بشه راهی پیدا کرد که بوت پین رو دور بزنیم احتمالا انلاک شدنیه
من یک فکری به ذهنم رسیده ولی خب خیلی دوس دارم با چند نفر حرفه ای تر از خودم مشورت کنم
اگر مایل هستین در موردش با هم دیگه بیشتر اطلاعات کسب کنیم بهم پیام بدین
پنقل قول:
آقای صابر خان گل و گلاب در ارتباط باشین ای دی :
صابر خان از منم وارد تر با ایشون در ارتباط باشین
این فریمور۱۹۸ رو مبین نت میشه زد؟ دسترسی های اپدیت بسته شده؟