بالاخره ثبت کردم
خونه چند تا خط ثابت داریم از خط اصلیمون ثبت نمیکرد چون توی نبش کوچه هستیم میفوفته توی کوچه فرعی ولی خطی که از کوچه اصلی انشعاب گرفته شده اجازه ثبت نام داد
Printable View
بالاخره ثبت کردم
خونه چند تا خط ثابت داریم از خط اصلیمون ثبت نمیکرد چون توی نبش کوچه هستیم میفوفته توی کوچه فرعی ولی خطی که از کوچه اصلی انشعاب گرفته شده اجازه ثبت نام داد
من هم الان زدم دیم خط یکی از دوستانم امکانش براش هست..و به مرحله بعد میره.. پس سیستمشون به اینصورت هست .نقل قول:
سلام دوستان من اینترنت فیبر نوری گرفتم سه ساله پس پرداخت سرعت روی ۱۶ بستن برام تو پنل هم تو تغییر سرویس همش سرعت ۱۶ هست ولی نوشته طرح ماندگار حرفه ای یک ساله و شش ماهه و سه ماهه داره بخوام تغییر بدم حدود هفتصد زده خسارت مودم
حالا سوال دارم:
برم مخابرات میشه سرعت رو بالاتر برد؟
الان مثلا به طرح ماندگار سه ماهه تغییر بدم بعد سه ماه میتونم سرعتهای دیگه انتخاب کنم؟
کیفیت فیبر نوری عالیه
۱۵۰ گیگ رو از سرور خارجی تو ۲ ساعت دانلود میکنم
پینگ عالیه و برای بازی مولتی هیچ مشکلی ندارم
قیمتش هم عالیه
و خلاصه از مخابرات راضیم
فقط برای من ترافیک زمان دار داخل پنلنم نداره
و برای من که مصرفم زیاده اصلا ترافیک بدون زمان به کارم نمیاد و سریع تمومش میکنم
درود.
یک سوال داشتم: کابل فیبرنوری از سر کوچه ما رد شده و رفته برای یک آنتن بی تی اس موبایل که تا خونه ی ما بیست متر هم فاصله نداره.
به نظرتون درخواست بدم به ما هم فیبر میدن؟ هزینه هاش چطوره؟ کلاً چقدر هزینه ش میشه؟ متری چقدر هست سیم کشی داخلی؟
بیرونی رایگانه؟ مودم چی؟
هر اطلاعاتی هست بدید چون اطلاعی در این مورد ندارم.
نه فکر نکنم مگر فیبر برای خود مخابرات باشه منظورم شرکت مخابراته نه اپراتور هانقل قول:
از ته شهرک اومده رفته تا پای آنتن موبایل. بعضی جاهای شهرک هم فیبرکشی شده. مثلاً خیابون های اصلی و جاهایی که بانک و موسسات هستن.نقل قول:
باید برید مرکز مخابراتی درخواست بدید و بشدت پیگیر چون خیلی پروسشو طولانی میکنننقل قول:
باید برید مرکز مخابراتی درخواست بدید و بشدت پیگیر چون خیلی پروسشو طولانی میکنننقل قول:
درودنقل قول:
هر فيبري که فيبر اينترنت نيست. فيبر دکل ممکنه تنها براي شبکه داخلي اپراتور همراه باشه. دقت کنيد که همراه اول و مخابرات که شما مي خواي ازش فيبر بگيري، سالهاست که يک اپراتور نيستن و دوتا شرکت جدا شدن. شايد روي اون فيبر شيرينگ داشته باشن و شايد هم نه (که تو ايران معمولا هر کي جدا شد، دستگاه هاش براي خودشه و با ديگران شير نمي کنه)
یه سوال
فیبر از سر کوچه ما رد شده و به مغازه های سرکوچه دادن ولی وارد کوچه نشده ( دقیق نمیدونم ) احتمالش هست به ما هم بدن ؟
نمیدونم امشب چی شده سرعت ترکیده. دفعه اوله اینطوری میشه فقط سرعت از سایتهای داخلی خوبه. سایتهای خارجی یکی در میون و خیلی کند باز میشن. تست سرعت فیبر تهرانپارس مخابرات عاطف از سرور خارجی. چند تا سرور دیگه هم تست کردم و وضع همینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم برای خانواده adsl ساده بگیرم از این مرکز،گفتن پورت خالی نداریم،شما دمت گرم چه جوری فیبر ازشون گرفتی؟؟:eh:نقل قول:
این مرکز کلا نمیزارن حرف بزنی تا ببیننت میگن نه. منم رفتم پیمان کارش رو پیدا کردم ازش پرسیدم که طرف ما میشه کشید گفت اره. گفتم تو بیا سیمش رو بکش تحویل بده من مخابراتش رو درست میکنم. سیم رو کشید رفتم گفتم آقا من سیم رو کشیدم پریز رو تحویل گرفتم اینترنت بدید به من. اونا اصلا خودشون نمیدونستن که اون کوچه میتونن فیبر بدن. در واقع گذاشتمشون تو عمل انجام شده. البته یه دو ماهی هی رفتم مخابرات تا درست شد.نقل قول:
نقل قول:
همه اپراتور ها اینطورن، شبا کلا نت میمیره، نه وی پی ان وصل میشه، نه چیزی بالا میاره، یوتیوب 360 به زور پخش میکنه و میپره رو 144 و 240
من این چند ماهی که فیبر داشتم شبا مشکلی از نظرت سرعت نداشتم. این دفعه اوله که اینطوری شده.نقل قول:
دوستانی که نمیتونن در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنن . ادرس رو بدون هیچ خط تیره و ویرگول بزنید میشه.
گروه فیبر تلگرامftthir@
ربطی نداره به اعداد حساسیت داره...اونم alt + shift بزنید بره رو اعداد فارسی اوکی میشه.نقل قول:
دوست عزیز تو مدتی که استفاده کردید چقدر پکت لاست دارید ؟نقل قول:
دوستان از 3 ساعت قبل اینترنت قطع شد و چراغ LOS رو مودم چشمک میزنه ! کس دیگری این مشکل رو داره ؟
وقت همه دوستان بخیر،
امروز به مرکز مخابراتی مراجعه کردم و درخواست تانوما دادم. گفتند تا قبل از عید پیمانکار می فرستند تا راه اندازی اش کند اما هزینه سیم کشی، تجهیزات و ONT با خودم هست.
-کسی از دوستان اطلاعی از هزینه سیم کشی و تجهیزات دارد؟ فاصله خانه تا FAT حدود 25 متر هست، و حدود 20 متر هم داخل ساختمان سیم کشی خواهد شد.
-برای ONT چه مدلی پیشنهاد می کنید؟ هیچ اطلاعی از مدل های موجود در بازار ندارم.
سپاس
سلامنقل قول:
هزینه هر متر کابل دراپ ۲ کور بین ۲ تا ۳ تومنه که میتونین مستقیم تا خونه ببرین و پریز بکشین به نظرم شما اول از پیمانکار بخواین براتون فاکتور بده ببینین چقدر قیمت میده چون هزینه ها متفاوته و بجز هزینه فیبر تعداد فیوژن و دستمزدش مهمه.
مودم رو اگه ارزون بخواین یوتل میتونین بردارین با قیمت حدود ۷۰۰ تومن که پورت گیگ هم داره و یا هوواوی بردارین که حدودا ۱تا ۱/۷ میلیونه. البته قبلش باید از مخابرات بپرسین که آیا این برند مودم پشتیبانی میشه یا نه.
من شنیدم جعبه تقسیم فیبر رو در پارکینگ ساختمان کار میگذارند. به نظرتون اگر به پیمانکار بگم که بدون جعبه تقسیم کابل رو تا داخل واحد ادامه بده و مستقیم پریز بزنه این کار رو انجام میدن؟ چون دسترسی به داخل واحد طوری هست که اگر جعبه تقسیم در پارکینگ قرار بگیره کشیدن کابل به قسمتی از خانه که میخواهیم پریز بخوره سخت میشه و چند متر اضافه باید سیم بکشند. ولی اگر از حیاط به طور مستقیم کابل رو از داخل پنجره رد کنند خیلی راحت تر میشه.نقل قول:
من روی این خط تلفن درخواست ADSL هم دادم که منتظر خالی شدن پورت هست. ظاهرا قبل از این که ADSL وصل بشه فیبر نوری رو وصل می کنند. این تاثیری روی امکان راه اندازی ADSL ندارد؟ چون باید حتما ADSL هم داشته باشیم.
ممنون
بله میشه . برای من مستقیم کشیدن و جعبه تقسیم کار نذاشتن. کابلی هم که استفاده کردن دو کور، سه مهار بود.نقل قول:
ADSL ربطی به فیبر نداره و زمانیکه پورت خالی شه بهتون ارائه میدن. البته حتما از امور مشترکین مخابرات پیگیری کنین تا بتونین زودتر به نتیجه برسین.
دوستان امروز این پیامک را دریافت کردم:
"مشتری گرامی به شماره (شماره تلفن)
درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
شرکت مخابرات ایران"
معمولا تا چه مدت بعد از دریافت این پیامک برای راه اندازی مراجعه می کنند؟
در ضمن شماره تلفنی که در پیامک دریافتی بود با شماره تلفن خط خودم کاملا متفاوت بود. اشتباهی صورت گرفته یا یک خط جدید تخصیص دادند برای فیبر نوری؟
سوال دیگری هم که داشتم این هست که پورت تلفن پشت ONT ها برای چی هست؟ چون طبق چیزی که من متوجه شدم برای اتصال به شبکه فیبر نوری نیازی به پورت تلفن نیست.
سپاس.
سلامنقل قول:
-بله یه شماره صرفا جهت پنل کاربری و پرداخت بهتون تعلق می گیره.
-VOIP
از دوستانی که در این مدت پاسخگوی من بودند ممنونم.
دوستان دیروز این پیامک را دریافت کردم:
"مشتری گرامی به شماره (شماره تلفن)
درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
شرکت مخابرات ایران"
معمولا تا چه مدت بعد از دریافت این پیامک برای راه اندازی مراجعه می کنند؟
سپاس.
سلام دوستان.
چراغ PON مودم من از امروز چشمک زن شده و اینترنتم قطع شده. LOS روشن نیست.
Rx = 24 و Tx=-inf هست.
به 2020 گفتم ولی هنوز حلش نکردن. بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
سلامیه مورد عجیبی که توی کسایی که فیبر دارن دیدم اینه که پینگشون با توجه به اینکه فیبر دارن بالاست(شما اولین کسی هستید که من دیدم با فیبر مخابرات پینگ خارج خوبی داره)الان من adsl دارم ولی پینگ داخلیم به شدت از شما کمترهاینا چند تا تست با اینترنت منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگ داخلی شما واقعا همینه یا مشکل از speedtest.net هست؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
این به خاطر اینه که شما خودتون تهران کرج یا یه جای دیگه نزدیک تهران هستید .
من کرمان هستم که اصلا مسیر مستقیم به تهران نداره یا از اصفهان میره با پینگ بالا یا اصلا از تهران نمیره و میره سمت شیراز
جنوب کشور ، مثل کرمان به سمت دبی و بقیه عرب ها خوب پینگ میده .
شمال کشور به سمت ترکیه و اروپا .
پینگ داخلی من واقعا همینه . ولی مشکل از اونجاست که شما از تو لینوکس تست پینگ و سرعت گرفتی . اگه مثل من ویندوز 10 نصب کنی میبینی که هم پینگ ت چند میلی ثانیه بالاتر میره هم سرعت دیگه فول نشون نمیده .
speedtest معیار خوبی نیست . بهترین معیار سرعت دانلود تو استیم هست. پینگ هم علی الله ی هست . شمال کشور بهتره جنوب کشور فقط به عرب ها خوب پینگ میده
موفق باشید
ادیت 1 :
پینگ به تنهایی معیار نیست . حتی مشتق پینگ جیتر هم معیار نیست .
تجربه نشون میده
مثلا خود من یه اینترنت وایرلس دارم که تا تهران پینگ 18 میده . ولی عمرا جلو ftth لنگ هم نمیندازه .. چون ftth از اول تا آخرش پالس های نوری هست . نویز کم داره . مثلا اگه یکی با وایرلس پینگ 90 داشته باشه پینگ 120 ftth باز هم از اون بهتره ..
خود من همین پس پریشب تو بازی یه نفر از تهران وصل شد احتمالا مثل شما adsl داشت . هم پینگ ش بهتر بود . هم بازی ش بهتر بود . ولی من بازی را بردم . چرا ؟ چون نوری ه نویز کم داره ...
موفق باشید
نقل قول:
سلام، کلا شمال و شمال غرب کشور پینگ بهتری دارند، شهرایی مثل تهران و کرج و رشت و تبریز پینگ هاشون نسبت به بقیه شهرها بهتره، شهرهای جنوبی هم پینگ شون بالاتره. شما هم ظاهرا تهران هستید یا کرج با توجه به پینگ داخلی زیر 10
مهندس جان دوسه بار پیام دادم چواب ندادیدنقل قول:
نقل قول:
سلام، شرمنده، این روزا من خیلی کم میام و حواسم نیست و احتمالا ندیدمش. یه بار دیگه پیام بدید.
خصوصی پیام دادم مهندیپسنقل قول:
- - - Updated - - -
خصوصی پیام دادم مهندسنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان کس دیگری هست ، دم عید افت شدید سرعت پیدا کرده باشه رو FTTH ؟
من قبض دوره قبل را کامل پرداخت کردم .
ولی دیروز دو بار به مدت 10 دقیقه چراغ فیبرم قرمز شد بعد افت شدید سرعت .
کس دیگه ای هست این مشکل را داشته باشه ؟
برا همه تقریبا افت شدید سرعت سرور خارجی اعمال کردن. وی.پی.ان ها هم که وصل نمیشه. ولی اینکه سیگنالتون los میشه نیاز به بررسی داره چون در این حالت یعنی ارتباطتون با olt قطع شده و اصولا افت سرعت نباید تاثیری رو سیگنال داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان
شماهایی که روی فیبر نوری هستید هم کمبود پهنای بین الملل شبا دیوانه کنندس براتون ؟
والا ما که سابیده شدیم ! البته فیبر نیست
میخوام ببینم وضعیت فیبر چجوریه
چندین وقته درخواست ثبت نام فیبر کردم ولی هیچی به هیچی
مهندس مودم خریدی ؟؟ خصوصی رو یه چک میکنینقل قول:
دوست من زحمت میکشی اینجا هی ننویسی پیام خصوصی میدم؟؟ شده پر از اسپم مسیج از شما.. اگر کاری دارید با ایشون بصورت خصوصی در ارتباط باشید..تا اگر بحثی . یا موردی هست که نیاز به بحث داره اینجا نوشته بشه.. تشکرنقل قول: