پینگ بسته به آیپی هست که میگیری ولی شما ۱۳۰ ۱۴۰ رو اینا حساب باز کن . سرعت دانلودم با توجه به سیگنال و آنتن دهی بیشتر از ۲۰ ۲۵ مگا بیت بعید بگیری . کلا با توجه به تعرفه هاش سرعت دانلود زیاد به کارت نمیاد .نقل قول:
Printable View
پینگ بسته به آیپی هست که میگیری ولی شما ۱۳۰ ۱۴۰ رو اینا حساب باز کن . سرعت دانلودم با توجه به سیگنال و آنتن دهی بیشتر از ۲۰ ۲۵ مگا بیت بعید بگیری . کلا با توجه به تعرفه هاش سرعت دانلود زیاد به کارت نمیاد .نقل قول:
سلام
ببخشید من چند تا سئوال در خصوص این سیستم دارم ، ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن و اطلاعاتی دارن ، بنده رو راهنمایی کنن
1 - فرق بین پوشش داخلی و پوشش خارجی چی هست ؟ کیفیت آنتن دهی منظور هست ؟ برای هر کدام از مناطق باید مودم خاصی استفاده کرد ، یا با یک مودم واحد میشه از هر دو نوع پوشش استفاده کرد ؟
2 - در حال حاضر بهترین مودم برای استفاده شخصی در منزل ( با آداپتور ) که نوع پوشش داخلی هست چه نوع مودمی هست ؟ و قیمش چقدر هست ؟
3 - حدود سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل idm در مناطقی که پوشش داخلی هست ، چقدر هست ؟
ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید . تشکر
سلام
می خواهم از اینترنت پرسرعت ایرانسل استفاده کنم و در سایتش لیست یه سری مودم ها هست.
سوال اول: کدوم رو بخرم بهتره ؟
GP-2101 (TD-LTE)
TK-2510
Z6000 (TD-LTE)
B-5142 (TD-LTE)
به DT-350 (TD-LTE)
سوال دوم :این سه قابلیت یعنی چی ؟ که برای مودم ها "خیر" ذکر شده ؟؟
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
و پشتیبانی از CA
یسوال سوم : یعنی با خرید نت های مودم ثابت 4جی ایرانسل نمیشه voice call و یا video از طریق اپلیکیشن های وایبر، تلگرام و ... برقرار کرد؟؟
mersi
مرسی
سلام بله منظور انتن دهی هستنقل قول:
من خودم z6000دارم کارو راه میندازه بقیه مدلهاش اظلاع ندارم قیمت ۱۵۰
من با تک انتن خارج از محدود ۵مگ دارم حالا کسی انتنش بیشتر باشه سرعتش هم بهتره
دوستان من یه مشکلی با مودم ۵۱۴۲ دارم و اون قطع خودکار وای فای تو موبایل و تبلته! به این صورت که بعد از مدتی که از موبایل یا تبلت استفاده نکنم ارتباط وای فای قطع میشه و باید هر دفعه دستی کانکت بشم!!
تنظیمات موبایل و تبلت روی always هست و با مودم ADSL یا 4G این مشکل رو ندارم. ممنون میشم اگه تنظیمات خاصی در مودم ۵۱۴۲ هست راهنمایی بفرمائید.
Sent from my P024 using Tapatalk
دانلود 2.5 تا 4نقل قول:
پینگ سرور خارجی 130
تهران
لنز و فیلیمو روی تی دی هم ترافیکش رایگانه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اسما بله رسما نهنقل قول:
دوست عزیز من اینو تست کردم، نزدیک به یک گیگم رفته
زنگ زدم.میگن شما از سایت دیگه استفاده کردی
۲. من مودم فضای باز خریدم. بد نیست. گیرندگیش قویتره از بقیه است.نقل قول:
۳. در منطقه پوشش هستم و اخیرا سرعت بهتر شده. من ۳ صبح تا ۵ مگ برای مدت نیم ساعت بدون تغییر داشتم. بعد از این نیم ساعت بین ۲ تا ۵مگ متغیر بوده. طی روز هم بین ۱.۵ مگ تا ۳ متغیره.
رایگان بودنش خیلی شرط و شروط داره !! اولا که فقط واسه دیدن انلاین فیلم های کانال صدا و سیماست که همون لحظه داره از تلویزیون پخش می شه و اگه شما فیلم چند دقه پیش رو بخوای ببینی یا فیلم و جلو و عقب ببری حجم میندازه !!! و واسه اینکه با جلو و عقب و این جور تنظمیمات حجمت نره باید اشتراک لنز بخری.نقل قول:
کسی نیست رراهنمایی کنه؟:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم ها با توجه به تجربه ای که کاربرا داشتن تقریبا همگی مثل هم هستن
مودم z6000 و dt350 که دیگه ایرانسل نمیفروشه
مودم B5142 هم کلا واسه طرح تعویض وایمکس به TD هست.
انتخاب شما الان بین GP-2101 و TK-2510 هست
مودم TK2510 جدیدا اضافه شده و من ندیدم تا الان کسی تست کرده باشه و بدونه چطور مودمی هست. مودم gp2101 هم مشکلی نداشته تاحالا
قابلیت VoWifi و VoLTE هم قابلیت تماس از طریق مودم بر روی بستر نسل 4 هست که فعلا توی ایران راه نیفتاده . یعنی میشه به مودم تلفن وصل کرد و باهاش تماس HD گرفت. که میگم فعلا خبری از این 2 سرویس نیست توی ایران.
قابلیت CA هم همون ادقام فرکانس ها برای نسل 4.5 هست که به سرعت اسمی 300 مگابیت برسه که تا الان هیچکدوم از مودم های TDLTE ارائه شده نسل 4.5 رو پشتیبانی نمیکنن و حداکثر سرعتشون 120 مگابیت هست.
جواب سوال سومتون هم اینه که چرا میشه تماس ویدیویی و صوتی با هر اپلیکیشنی برقرار کرد. اون VoWIFI و VoLTE کلا دوتا سیستم جدا هست که مستقیم با شماره سیمکارت روی نسل 4 تماس HD برقرار کرد.
سلامنقل قول:
لینکی برای توضیحات این مودم دارید ؟ مودم داخلی محسوب میشه این مدلی که شما فرمودید ؟
سرعت دانلودی که گفتید با برنامه IDM هست ؟ از سایتهای داخلی یا خارجی ؟
سلامنقل قول:
شما توی محدوده ی پوشش بیرونی هستید که مودم فضای باز خریدید یعنی ؟
این مودمی که شما دارید دقیقا چه مدلیه ؟ منظور از فضای باز اینه که باید روی پشت بوم نصبش کنم؟ چطوریاس ؟
سلام خاهشنقل قول:
نه تو سایتش که فقط نوشته برای td
بله داخلیه
بله هم با idm هم با psn
از خارج
سلامنقل قول:
الان پوشش کامل تر شده و پوشش داخلی شده ولی موقع خرید من هنوز پوشش خارجی بود و برای همین من مودم فضای باز گرفتم ZW101
اگر فضای باز بگیری بهتره که خارج از خونه نصب کنی. حتما پشت بوم لازم نیست. بالکن هم خوبه.
باید با کابل بلند به مودم/روتر وصلش کنی.
از تنظيمات واي فاي عكس بگيريدنقل قول:
ولي تنظيم خاصي نداره
تنظیمات مودم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ، من 2 روز پیش مودم وایمکسم که نزدیک دو سال بود غیر فعال بود بدون نیاز به پرداخت کردن برای فعال کردن با مودم های جدید 4g ثابت عوض کردم ...مثل اینکه طرح ایرانسل عوض شده اگه مودم وایمکس داشتین حالا چه فعال باشه یا نه رایگان میتونین عوض کنین .باید به سایت ایرانسل برین قسمت تعویض مودم وایمکس فقط شناسه وایمکس و شناسه مک رو میخواد خودش بررسی میکنه اگه تایید کرد میتونین عوض کنین ...
سلام این مودمهای فعلی 2101 گزینه خوبیه به نظر اما سوالم اینه سیم کارت معمولی یوسیم هم میخوره؟
جایی دیدم نوشته میخوره
کسی تست کرده ؟
کلا کدوم مدلهاش بجز سیم کارت مخصوصش یوسیم هم جواب میده ؟
وبین مودم 2510 و 6000 و 350 و 2101 کدوم آنتن دهی و کیفیت بهتری دارن ؟
:n13::n13::n13:
هرچی میگردم فایل فریمور TD-350 رو پیدا نمیکنم یعنی وجود نداره ؟
دوستان دودل هستم مودم z6000 بخرم یا Gp-2101کدوم رو بخرم ؟ مشکلات ندارن؟ راهنمایی کنید
همش با سیم 4gایرانسل کار میکنه . من شنیدم هر جا که tdکار کنه 4g هم بندازی کار میکنه مثل اینکه سوییچ میکنه ولی تو مناطقی که tdنداره امتحان نکردمنقل قول:
هر دو رو من امتحان کردم یکیه 6000.پورت لن 4عدد.کلید روشن خاموش مودم و روشن خاموش وای فای داره ولی gpیه لن داره و همین من خودم 6000نگه داشتم اون یکی و فروختمنقل قول:
z6000 فریمور داره ؟ آیا آپدیت میشه ? این مودم مشکلات نداره ؟ سیم کارت معمولی میخوره؟
سرعت دانلودش با دانلود منیجر تا 10 مگ میره ؟ آیا
اینترنت ثابت سرعت دانلود بیشتره یا جیبی؟
یه مودم جدید اومده اون چطوره ؟مشکلات نداره Tk-2510
داره-بله میشهنقل قول:
اون به مودم نیست به جاتون و انتن بستگی داره
برای من تا ۵ میگیره تک انتن
برای من که ثابت بهتر عمل کرده
نمیدونم
به نظرم این مدلها رو خود ایرانسل روش میذاره باید مدل اصلیشو پیدا کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور Z6000رو از کجا میشه دانلود کنم ؟
این مودم جدیده رو هم tk2510
اسم یه خط هوایی ترکیه است کسی از مدل اصلیش خبر نداره
سلام. من امروز td-lte فعال شد برام. چجوری ببینم چقدر مصرف کردم و اینا؟ ایرانسل من پیامک میده برای رمز اولیه که این سیمکارتا پیامک دریافت نمیکنند
رمز به ایمیلتون میرهنقل قول:
مگه ایمیل و ندادین؟
سلام یکی از دوستان در پست:
پست # 3388
لینک فریمور رو دادن بنده هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
میشه لینک فریمور مستقیمش رو واسم بزاری مودم z6000
این سایت اصلی مودمه برای دانلود فریمور نبود دوست عزیز
پس فریمورش رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
اصلا مدل مشخص نیست که دنبال فریمورش بگردم
خیلی گشتم اصلا این اسم ها رو ایرانسل از خودش میذاره مدل اصلیش اگر معلوم بشه احتمالا بشه پیدا کردنقل قول:
معلوم نیست از کدوم در و دهاتی اینارو اورده
خود ایرانسل میگه اگر احتیاج به اپدیت باشه از طریق شبکه خودمون انجام میدیم
تنظيماتت كه درست هستنقل قول:
فقط چنل كه الان ١١ هست رو بزار رو اتوماتيك و ريبوت كم ببين حل ميشه
نه فرقی نداره متاسفانه، ( چنل روی اتوماتیک بود ولی یکی بهم گفت با تغییر چنل شاید مشکلت حل بشه که نشد !! ) [emoji53]نقل قول: