سلام از طریق dc- unlocker چطوری کد فلش رو در بیارم؟نقل قول:
من تست کردم کد فلش کار نمیکنه
Printable View
سلام از طریق dc- unlocker چطوری کد فلش رو در بیارم؟نقل قول:
من تست کردم کد فلش کار نمیکنه
باید مودم توسط این برنامه شناسایی بشه اگر شناسایی شد و اطلاعات مودم رو آورد با دستور زیر میشه کد فلش رو پیدا کرد :نقل قول:
AT^ NVRDEX: 50502,0,128
با وارد کردن اینها یکسری اعداد ظاهر میشه و با وارد کردن اون اعداد در محاسبه گر ورژن 4 کد رو براتون پیدا میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم رو برنامه میشناسه فقط اون کد رو کجای برنامه باید وارد کنم ؟نقل قول:
فقط این نرمافزار که عکسو گزاشتین از کجا باید دانلود کنم ؟
سلام
نرم افزار DC Unlocker نسخه ی کرک شده هم داره ؟
به جز این برنامه ، برنامه ی مطمئنی که اتوماتیک خودش آنلاک کنه چی هست ؟
مرسی
باید اکانت خریداری کنید .نقل قول:
الان روشی که شما و دوستان در این تاپیک استفاده کردید یا می کنید به چه صورت هست ؟نقل قول:
مودم های TD-LTE ایرانسل را میشه آنلاک کرد ؟
مرسی
فعلا راهی پیدا نشده به جز برا مودم b612 الباقی هم راهی باشه عمومی نشده برا مودم های tdd .نقل قول:
برای مودم های سیمکارت خور 3G و 4G که همراه اول و ایرانسل میفروشن الان از چه روشی استفاده می کنید ؟نقل قول:
کد آنلاک مودم را پیدا میکنید درسته ؟
این کد را در تنظیمات سیمکارت مودم میزنید یا در نرم افزاری خاص برای آنلاک کردن ؟
در کل روشی که الان استفاده میشه چی هست ؟
ورژن 4 باشن با همون روش dc -unlocker و استخراج کد و دادن به محاسبه کننده و دریافت کد انلاک و کد فلش و اینم نشد از طریق بوت پین و لودر مخصوص و پچ شده هر مودم و رایت فریمور مود شده و بازگرداندن مودم به حالت کارخانه یا همون انلاک . برا مودم های غیر برند هواوی هم باید از داخل صفحه وب خود مودم فریمور اصلی مودم رایت شود . اونم اگر باز باشه و اپراتور جلوشو نبسته باشه . برا بعضی ها هم اصلا راهی وجود نداره . از دانگل های مخصوص انلاک هم میشه استفاده کرد . اونها هم تعداد انگشت شماری مودم و مدل رو ساپورت میکنن .نقل قول:
ممنونم به خاطر توضیحات کامل و جامع :n01: دست شما درد نکنه :n40:نقل قول:
میخوام از فروشگاه همراه اول مودم هوآوی E5221 را بگیرم
برنامه DC Unlocker ساپورتش میکنه ولی برنامه رایگان نیست
البته در اینترنت و یوتوب سرچ زدم چیزهایی دیدم ، حالا نمیدونم جواب میدن یا نه
مثلا همین DC Unlocker را از جایی گرفتم که ادعای کرک بودنش را داره ولی فعلا مودم ندارم تست بزنم
یا این آموزش ، لینک زیر :
که نوشته آنلاک کد را در قسمت تنظیمات مودم میزنیم بعد از ریبوت آنلاک شده
Connect the Huawei E5221 router with PC and browse for 192.168.8.1 and login to the device’s dashboard. Go to Advanced Settings – SIM Settings – Unlock Device – Enter Unlock Code – Click on Apply.
نظر شما چیه ؟ آنلاک کردن این مدل راحت یا ... ؟
باید راحت باشه چون احتمالا ورژن سه هست یا چهار و با imei میشه براش کد انلاک گرفت یا توسط dc-unlocker کدها رو استخراج کرد . با همین کدهای رایج دریافتی از اینترنت مثل این سایت من خودم e3372 رو انلاک کردم راحت . فکر نکنم انلاک این مودم سخت تر و پشرفته تر از e3372 باشه .نقل قول:
داداش خیلی وقت گذاشتی ، بی نهایت ممنونم :n16:نقل قول:
یکی دو هفته آینده مودم را خریدم مزاحمت میشم
b612 انلاک میشه ؟ مبین نت
ورژن 196 نمیشه باید ورژن پایینتر باشه .نقل قول:
متاسفانه برای من اتوماتیک فریمورش اپدیت شده الان سه عدد تیک اپدیت اتوماتیک فریمور رو برداشتم من مودم موبیننت b612s-25d دارم امکانش هست که در روزهای اینده راهی برای ورژن 11.196.01.02.1472 بیاد ؟نقل قول:
چون من تیک اپدیت اتوماتیک رو برداشتم ...
دیگه مبین نت آخرین تکنولوژی لاک رو روی همین نسخه 196 پیاده سازی کرده چیزی نمونده بخواد تو نسخه های بعدی اضافه کنه راحت اپدیت کنید اگه اپدیت جدیدی دادنقل قول:
با سلام و احترام ،
دوستان یک مودم MR6400 تی پی لینک گرفتم که سرعتش عالیه !
فقط گاهی مجبورم چند بار برای عوض شدن IP ریبوتش کنم.
مشکلی براش پیش نمیاد ؟
ممنونم.
با سلام ،نقل قول:
منم مجبورم برای گیم همین کار رو بکنم ، مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون.
نقل قول:خیر برای مودم شما که سرعتش هم عالی هست :n02: هیچ مشکلی پیش نمیاد . از داخل مودم اگر گزینه ریبوت دارید از اون استفاده کنید بهتره . موفق باشید با احترام :n16:نقل قول:
سلام بچه ها
یه سوال داشتم ، من یه مودم ایرانسل CA60 دارم که چند روزی یه با وجود سیم کارت پیغام No Sim میزنه ، بردم دفتر مرکزی ایرانسل گفتن چون گارانتی ش گذشته خدمات نمیدیم :n35: چند جای دیگه هم بردم گفتن باید آپدیت بشه که من متاسفانه تو هیچ سایتی فایل آپدیت این مدل مودم رو گیر نیووردم ، کسی میتونه کمکم کنه که چیکار باید بکنم ؟
سلام الان تقریبا یک ماهی می شه مودم 3372 اصلا سیم کارت ایرانسل رو نمی خونه فقط همراه اول می خونه
واسه دوستان هم همین طوریه !!!؟
کسی هست راهنمایی کنه
مودم انلاک شده است ؟ قبلا با سیم کارت ایرانسل کار میکرد ؟ از یک سیم کارت دیگر ایرانسل استفاده و تست کنید . یک بار از داخل مودم گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزنید . برا ما اینطور نیست و با همه سیم کارتها کار میکنه و انلاک شده هست .نقل قول:
چرا باید ریبوت کنی؟ حتما از همراه اخر استفاده میکنی؟نقل قول:
با سلام
اگر مودم ایرانسل رو آنلاک و فریم ور جهانی بریزم و باز از سیم کارت ایرانسل یا مبین نت استفاده کنیم آیا میتونن به شکل آنلاین آپدیت اش کنن
بله در فریمورهای جهانی اپراتور بخواد میتونه مودم رو اپدیت از راه دور کنه . فقط از فریمورهایی که جلوی اپدیت اونها گرفته شده استفاده کنید .نقل قول:
تشکر از پاسخ شمانقل قول:
ولی به نظر منطقی نمیاد چون در فریم ور جهانی که سرور و پورت شرکت های داخلی که ست نشده پس اگر کسی یک مودم آنلاک بخره و بیاد از مبین استفاده کنه یعنی مبین نت میتونه لاکش کنه و نرم افزارش رو بروز کنه
بله دقیقا همین اتفاق برای یکی از بچه های انجمن اتفاق افتاد و مودمشون لاک مبین نت شد با همین فریمور جهانی براش پیام اپدیت اومد و به صورت اتوماتیک هم اپدیت شد و مودم هم دوباره لاک مبین نت شد .نقل قول:
با سلام
من امروز تو مودم ایرانسل b612 سیم کارت همراه اول گذاشتم از سامانه همتا پیام اومده که فقط تا تاریخ فلان متونی استفاده کنی و مودم ثبت نشده است مگر ایرنسل این را ثبت نکرده ؟پس عملا آنلاک کردن مودم ها دیگه بدرد نمیخوره مگر برای سویچ بین lte ها
فعلا ریجیستری مودم راه نیفتاده به صورت رسمی imei و سریال مودم شما در سامانه ریجیستری به شکل تلفن همراه ثبت شده و باید هر چه سریعتر از طریق پشتیبانی سامانه همتا اقدام نمایید و مشکل رو حل کنید .نقل قول:
سلام
اگر بخوایم از سیمکارت های سایر اشخاص روی گوشی (ساده - غیر اندرویدی) استفاده کنیم روش حل مشکل همتا چیه؟
سلام
اگر بخوایم از سیمکارت های سایر اشخاص روی گوشی (ساده - غیر اندرویدی) استفاده کنیم روش حل مشکل همتا چیه؟
توجه کنید در مواردی مثل قرض دادن، تعویض سیمکارت و موارد مشابه که خرید و فروشی رخ نداده، نیازی به انتقال مالکیت نیست.نقل قول:
پیش نیاز انتقال مالکیت دستگاه
پیش نیاز این که بتوان دستگاهی را انتقال مالکیت داد این است که ابتدا تحت مالکیت قطعی سیم کارتی درآید. بنابراین، اگر قصد فروش دستگاهی را دارید که پیش از شروع طرح رجیستری روشن بوده، ابتدا به کمک فرآیند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آن را تحت مالکیت سیم کارت خود درآورده و سپس به سیم کارت خریدار انتقال مالکیت دهید.
باسلام
من یه مودم ایرانسل مدل tdl - i40 دارم می خوام انلاکش کنم که بتونم با سیم کارت همراه اول ازش استفاده کنم
چیکار باید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
راهی برای انلاک کردنش هست؟
این مودم برای شبکه tdd استفاده میشه و همراه اول tdd نداره که ؟ و فکر نکنم انلاک شده باشه یا کسی روش کار کرده باشه . اصل مدلش چیه ؟ برند چیه ؟نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
مدل دقیقش اینه:
مودم TD-LTE ایرانسل مدل TD-i40 A1
واله برندش رو نمیدونم متاسفانه روی مودم هیچ چیزی ننوشته شده
اینم عکس
باید مدل و شرکت اصلی سازنده رو بدونید تا دنبال انلاک باشید .نقل قول:
از کجا میشه فهمیدنقل قول:
باید باز کنی ببینی از رو نوشته های برد میشه تشخیص داد یا نهنقل قول:
انلاک این مودم اصلا به چه دردی میخوره؟ مگه میخوای به مبین نت وصل بشی؟
نه می خواستم سیم کارت رایتل یا همراه بندازم توش بازش کردم ولی اسم خاصی روش ننوشته شده بودنقل قول: