سلام آیا سرعت 46-50 بدرد گیم آنلاین dota2 میخوره؟!نقل قول:
Printable View
سلام آیا سرعت 46-50 بدرد گیم آنلاین dota2 میخوره؟!نقل قول:
من این بازی رو بازی نکردم اما در PS4 و XBOX ONE که دارم جواب میده بعضی وقتا اذیت میکنه اما بد نیست ۲۵۶ نامحدودش اصلا مشکل نداشتمنقل قول:
چه زمانی از روز اذیت میکنه؟!پینگ سرورهای خارجیتون در ps4 چنده؟!نقل قول:
میشه یه تست پینگ با فعال بودن سرویس گیم از آیپیهای زیر بزارید ممنون
ping 217.218.155.155 -t
ping 8.8.8.8 -t
146.66.152.1
146.66.155.1
تشکر فراوان
سلام ایا پارس انلاین طرح برای خرید ترافیو نمیزاره ؟؟
- - - Updated - - -
سلام ایا پارس انلاین طرح برای خرید ترافیک نمیزاره ؟؟
- - - Updated - - -
سلام ایا پارس انلاین طرح برای خرید ترافیک نمیزاره ؟؟
- - - Updated - - -
سلام ایا پارس انلاین طرح برای خرید ترافیک نمیزاره ؟؟:n13:
- - - Updated - - -
سلام ایا پارس انلاین طرح برای خرید ترافیک نمیزاره ؟؟:n13:
سلام..دوستان من یک مشاوره می خواستم...من می خواهم این طرح زیر را بخرم((طرح دوم))چون دانلود شبانه دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان گفت به جای این طرج طرح پارس انلاین بخر...ایا طرحی مثل این دومی دارد با این سرعت وقیمت؟؟؟و دانلود شبانه...من از طرحهای پارس انلاین چیزی متوجه نشدم...شما دوستان راهنمایی کنید..
عید فطر هم که یک کیلوبایت هم هدیه داده نشد !!! :n24:
دوستان پارس آنلاین یه طرحی گذاشته بود 65 هزار تومن بعدش گیگی 1000تومن هنوز هست؟!
کاربرها باید برن دنیال اینترنت همراه با خرید مودم سیمکارتی دراین ای اس پی ها دزد و بیخاصیت ومفت گرون تخته باشه تا ادم بشننقل قول:
سلام دوستان بهترین چیزشکن برا پارس انلاین چیه؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
طرحهایی که میذاره موقتیه فکرنکنم من چنین چیزی ندیدمنقل قول:
میتونی بری تو سایتش ببینی هر طرحی باشه نوشته
uuuuuuppppppppنقل قول:
سلام دوستان
دوستانی که 128 نامحدود پارس آنلاین دارن میشه بگیم ریت دانلود و ریت آپلودشون که در مودم درج میشه روی چند ست شده؟!
سلامنقل قول:
مهم نیست روی چند ست میشه چون شما رو محدود میکنن
برای من روی 6مگ ست شده و قبلا هم روی 9مگ یه بار هم روی 16 مگ
ولی گفتم هیچکدوم مهم نیست چون محدود میکنند
دوستان زنجانی که از شرکت پارس آنلاین اینترنت گرفتن . موهاشون رو پای این شرکت سفید نکنن . ادب بخش فروش = صفر .
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
شانسی ست میشه؟!نقل قول:
کار به سرعت دانلود ندارم شما اگه پهنای باندتون بالا باشه اگه دانلود بزارین پینگتون بالا نمیره و میشه به کارای دیگتون همراه با دانلود برسین
این یک مزیت فوق العادست که من این مزیت رو قبال تو مخابرات داشتم که 128 نامحدود داشتم زنگ میزدم ریتم رو روی 10 مگ میبستن ولی سرعت دانلودم بالا نمیرفت و هون با 30 دانلود میکردم
من اگه سرویس 128 نامحدود بگیرم زنگ بزنم پارس آنلاین پهنای باندم رو آزاد میکنن که هر چقدر خطم بکشه پهنای باندم بشه؟نقل قول:
با تشکر اگه حجمم تموم شد میتونم حجم گیگی 1000تومن بخرم؟یا هر گیگ رو باید به قیمت معمولی بخرم؟!نقل قول:
و اگه حجمم تموم شد میتونم سرویسم رو عوض کنم؟!
بهتره با خود پشتیبانی در موردش صحبت کنینقل قول:
ولی بنظرم در مورد سوال اول این قیمت فقط برای همون طرح هاس مگه اینکه بیاد مثل شاتل طرح جشنواره خرید بسته ۵۰ یا ۴۰ درصد تخفیف بذاره
و در مورد دومی اگه طرح رو لغو کنی میشه سرویس رو عوض کنی ولی به احتمال زیاد هر شماره تلفن فقط یه بار میتونه تو طرح جشنواره شرکت کنه ولی طرحهای دیگه ایرادی نداره
و همچنین حواست باشه بپرسی از پشتیبانی که میشه قبل از یه سال خط رو تخلیه کنی اگر طرح یه ساله بگیری . چون ممکنه خوش ت نیاد
این مزینی که شما در مخابرات داشتیدنقل قول:
پارس آنلاین نداره،من وقتی دانلود میکنم پیچ به زور باز میشه
سلام من اگه 128 نامحدود بگیرم میتونم زنگ بزنم پشتیبانی پهنای باندم رو باز بزارن ؟!نقل قول:
چون شما میگین برای من روی 16 مگ هم بسته بودن ولی سرعتم همون 128 بود
سلامنقل قول:
پارس آنلاین برای سرویس های نامحدودش سرعت دانلود رو تقسیم بندی میکنه
بهتره یه نگاه بندازید به صفحه زیر همه چی رو متوجه میشید
یه چیزی رو هم بگم که پارس آنلاین سرعت رو اسمی نمیکنه،برای من وقتی محدود شدم با سرعت 48 کیلو دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
متشکر
متوجه منظور شما میشم من اینو میگم 128 نامحدود بگیرم زنگ بزنم پهنای باند رو برام باز میکنم چون اگه پهنای باند رو ببرن بالا سرعت دانلود انگار بالا نمیره
خیر دوست عزیز شما ، مودمت ۱۰ مگ اپ بشه اما سرعت ۴۸ بهت بده این مقدار ریت فایده ای ندارهنقل قول:
بعضا دیده شده که طرف سرویس ۲۵۶ نامحدود میگیره میگه میخوام ۱۶ مگ اپ باشه خوب عزیز وقتی این سرعت رو بهت نمیده چرا اسرار بر نت ۱۶ مگ...
دوست عزیز اگر شما:
سرویس نامحدود ۱۲۸ داری ریت اتصالت حداکثر روی ۲ مگ بزار
اگر ۲۵۶ نامحدود داری ریت اتصالت رو حداکثر ۳ مگ بزار
اگر ۵۱۲ نامحدود داری ریت اتصالت رو روی ۴ مگ بزار
و بقیه هم در سایت پارس مشخصه
کسی که نامحدود میگیره به اینها باید دقت کنه چون بیشتر بهش سرعت نمیده
ولی پهنای باند میره بالا و این مورد کیفیت اینترنت شما رو میبره بالا و با باز کردن یک سایت سریع پینگ 3000 نمیشه .من برای یکی از دوستان سایت توضیح دادم کار به سرعت دانلود ندارم شما اگه پهنای باندتون بالا باشه اگه دانلود بزارین پینگتون بالا نمیره و میشه به کارای دیگتون همراه با دانلود برسیننقل قول:
این یک مزیت فوق العادست که من این مزیت رو قبال تو مخابرات داشتم که 128 نامحدود داشتم زنگ میزدم ریتم رو روی 10 مگ میبستن ولی سرعت دانلودم بالا نمیرفت و هون با 30 دانلود میکردم
اشتباه شما اینجاستنقل قول:
شما یه پهنا باند مشخصی دارین ، یه دانلود کل پهنا باند رو میگیره ، زمانی که سرچ میکنید قدری از سرعت دانلود کاسته میشه و وقتی صفحه کامل لود شد دوباره سرعت دانلودتون میاد روی اخرین حد پهنا باندتون
اون چیزی که دارین میگین اشتباهه ، شما این مقدار برای کارهای اینترنتیتون میخرید به همون مقدار هم سرعت و پهنا باند به سرویس شما اختصاص پیدا میکنه
میشه یه خرده واضح تر توضیح بدین این جمله رو:اون چیزی که دارین میگین اشتباهه ، شما این مقدار برای کارهای اینترنتیتون میخرید به همون مقدار هم سرعت و پهنا باند به سرویس شما اختصاص پیدا میکنهنقل قول:
ببین با یک مثال میگمنقل قول:
از یک خیابان یه تعداد ماشین میتونن رد بشن اگر خلوت باشه سرویس شما کیفیت داره اگر شلوغ باشه ترافیک میشه
اینترنت هم همینطوره ، حداکثر و حداقل داره ،
سرویس ۱۲۸ میگیری بیشتر از ۴۸ سرعت نداری البته ابتداش یه هدیه داری که تا حجم مشخصی سرعتت بیشتر از سرویس خریداری شدس اما به تدریج کم میشه و میاد تا ۴۸ تا...
منم میگم یه سوال چرا وقتی قبلا 128 نامحدود مخابرات داشتم و سرعتم 30 بود و زنگ میزدم ریتم رو میزاشتم از 2 مگ به بالا البته سرعتم همون 30 می موند ولی کیفیت اینترنت میرفت بالا و با دانلود پینگم یک ذره هم بالا نمرفت؟اینو میشه توضیح بدین؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی تو این تاپیک هست که ار تهران باشه و پروفایل گیم هم اکتیو کرده باشه
و لطف کنه پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو اینجا قرار بده ؟
البته پینگ و کیفیت سرویس از یه مرکز مخابراتی تا یه مرکز دیگه فرق می کنه ولی یه
تصویری به من از کیفیت خدمات پارس آنلاین میده.
اگر از مرکز هجرت تهران هم باشه که چه بهتر.
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟
دوتا همسایه از یک شرکت اینترنت دارن و یه نکته جالب پینگ اون همسایه ای که خوبه تازه خطش نویز هم داره
سلام دوستان
رنج آی پی پارس آنلاین استان خوزستان رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
دوستان تهرانی کسی اینجا هست خیلی وضعیتش حاد باشه ؟ پارس انلاین تائید میشه یا نه ؟ (مرکز مخابرات مهدیه)
نقل قول:
یه ماه خوبه ، سه ماه بده .. این وضعیت کلی پارس انلاینه ..
جدیدا هم با افت SNR مواجه شدیم .. هیچ کسی هم جوابگو نیست ...
مشکل قعطی اینترنت دارم
شرکت هم هرچی زنگ زدم جواب درستی ندادن
کابل کشی خونه هم عوض کردم
کسی نمیدونه مشکل از چیه
ببینید نوسان SNR ندارید تو مودم؟نقل قول:
داداش مودم رو هم عوض کردم بازم مشکل به قوت خودش باقیهنقل قول:
اصلا نیازی به تعویض مودم نیستنقل قول:
منظورم اینه برید صفحه استاتوس مودم رو ببنید،بعد مرتب صفحه رو رفرش کنید ببینید اعداد snr عوض میشن یا نه
چون مشکل نوسان snr داشتند دوستان و من هم داشتم،مثل اینکه تو پارس هم بیشتر از شرکتای دیگه اس
نقل قول:
نوسان SNR
Downstream 72
Upstream 58
البته خیلی متغیریه هی عوض میشه