میدونی موضوع یک کمی پیچیده هست موضوع این نیست که طرف تقلبی داره وارد میکنه یا نه خودش هم نمیدونه جنسش تقلبی هست یا نه چون علمش رو نداره کاسبه بازارش هست میخره میفروشه حالا میخواد یه بچه محصل راهنمایی جنسش رو تعمیین کنه(جنس چمدونی) میخواد یه توضیع کننده چینی باشه(کاری که همشون میکنند) و اصلا نمیتونی تشخیص بدی و اطمینان کنی یه دفعه دیدی تو یه پارت 3 تاش درست بود بقیه نبود یا همش .....
یه جاهایی هست که میشه فهمید اینها چقدر جنسشون اصل وتقلی هست و چقدر ریسک پذیری داره خرید ازشون:
1)مرور همه مدل های موجود:
بعضی از این ها مدلهایی دارند که کاملا تقلبی هست و وجود خارجی نداره مثل CX500i
2) برسی مدلهای گرون قیمت:
طمع چیز بدی هست رو مدلهای گرون خوب میشه سود کرد همه ie8 های پایتخت تقلبی هست 15 دلار بخری 850 تومن بفروشی!!!! یا مثلا مدلهای گرون فول سایز بعضی برندها تو خود کشور اصلی تولید میشند ولیبعضی ها از چین وارد میکنند.
خیلی مسال عجیب و غریب توش زیاده نمیخوام موضوع رو به صورت خاص باز کنم ولی صنف هدفون تو ایران خیلی خیلی بده!!
در حدی که اصلا نمیشه به هیشکی اطمینان کرد!!! اصلا
مثلا براتون سوال نمیشه چرا تو این لیست قیمتی که یکی از توضیع کننده های این صنف که رابطه نزدیکی باهاش دارم همه مدلهای لیستش تو ایران موجوده؟!
و با همون توصیف کیفی داخل بازار ایران ؟!
خودتون یه نگا بندازید:
کد:
http://www65.zippyshare.com/v/50109940/file.html
اصلا هیچ جوری نمیشه فهمید من چون خیلی توش بودم میگم CX300 تقلبی عین اصل از هر نظر!!
lمیدونی دلیلش این هست که هدفون جزئ نادر وسایلی هست که تقلبی با کیفیتش خیلی با قیمت نازل و همه توضیع کننده ها دارند مثل لوازم خونه و پوشاک و این ها نیست هیچ جنسی رو به خطر ناکی هدفون ندیدم!!
و اصلا به ظاهر بسته بندی اطمینان نکنید مگه ie8 تقلبی نبود تو بازار 20 تومن هم نمی ارزید میفروختند 870 تومن؟!!
CX500
CX300
PX100
dr.dre studio همشون تقلبی هست بدون شک تو لیست که گذاشتم هستش 100 دلار اونوقت میفروشند 360 دلار!!
شک نکنید!! شک نکنید و حداقل اطمینان نکنید!!