سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟
Printable View
سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟
مبارکه:20:نقل قول:
به تاپیک پچ ها مراجعه کن...واسه کا 750 هست واسه 810 رو نمی دونم
من ورزن یکی مونده به اخر و بهت پیش نهاد می کنمنقل قول:
صفحه ی اول تاپیک افزایش صدا رو بخون...مشکلی برات پیش نمی یاد اگه عین اون عمل کنی
یعنی کجاهاش این جوری می شه؟نقل قول:
منظورت از مشکل چیه؟نقل قول:
جدید ترین فریمور برای W810i بدون هیچ مشکلی:
MAIN
FS
برای کسایی که از زبان اینگلیسی استفاده میکنن از این بهتر دیگه چیزی نیست.
هیچ مشکلی نداره.
گوشی من تا حالا (تو ایران) فلش نشده اگه بخوام فریمور جدید روش فلش کنم به مشکل بر میخورم؟
یکی از دوستان گفتند که به مشکل بر میخورم.
گفت برای بار اول حتماً باید با باکس فلش بشه؟
این حرف درسته؟
درسته...:27:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
یعنی اگه اول بدم بیرون واسم فلش کنه اونوقت دیگه میتونم تو خونه هر بلایی که میخوام سرش در بیارم.
یعنی خودم فریمور رو عوض کنم درایور صدا بزارم و .......... .
دیگه مشکلی واسش پیش نمیاد.
ببین نمی شه گفت حتما با باکی باید فلش بشه....بهتره بگیم برای اولین بار هر کاری کنی باید اخرش یه جاش رو از باکس کمک بگیری...بهتر بگم:اگه گوشیت رو اپدیت کنی...دیگه لازم نیست با باکس فلش شه...فقط کافیه با باکس انلوک بشه(قفل شبکش برداشته شه) تا وارد شبکه شهنقل قول:
بله می تونی هر کاری خواستی انجام بدینقل قول:
خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صفحه ی 38 تاپیک مرجعی از نکات
شاد باشید :10: :20:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
مبارکه
به تاپیک پچ ها مراجعه کن...واسه کا 750 هست واسه 810 رو نمی دونم
یه سوال؟به نظرم کنده و اینکه همین دیروز که داشتم باهاش اهنگ گوش میدیم اخز اهنگا که رسید غیرِِز ویریز کرد امگار رادیوو و تا نزدم بره بعدی همینجور موند. به نظر شما گوشی نشکل داره؟
[HP][quote=vorojax;1315433سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟[/quote]
البته یه منوی فلش هم هست که آقا حمید معرفی کرده بودند تو صفحات اول تاپیک چگونه صدای گوشی خود را افزایش دهیم صفحه 10 بود
میتونی این منوی فلش رو با فار + ایکس اس روی گوشیت نصب کنی بعد تم مربوطه هم بریزی رو گوشی اونوقت هم منوی پسورد دار داری هم اینباکس مسیج پسورد دار و همچنین سیتینگ پسورد دار و فایل های پسورد دار
یه نکته ولی این پسورد ها رو نمی تونی تغییر بدری پس لو شون نده
این هم آدرسش
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=976836&highlight=%D9%BE%D8%B3%D9% 88%D8%B1%D8%AF#post976836[/PHP]
اقا ممنون و تشکر.نقل قول:
البته یه منوی فلش هم هست که آقا حمید معرفی کرده بودند تو صفحات اول تاپیک چگونه صدای گوشی خود را افزایش دهیم صفحه 10 بود
میتونی این منوی فلش رو با فار + ایکس اس روی گوشیت نصب کنی بعد تم مربوطه هم بریزی رو گوشی اونوقت هم منوی پسورد دار داری هم اینباکس مسیج پسورد دار و همچنین سیتینگ پسورد دار و فایل های پسورد دار
یه نکته ولی این پسورد ها رو نمی تونی تغییر بدری پس لو شون نده
و یک سوال دیگه مثل نوکیا برنامه ای نیست که باهاش بشه بازیهایه میکرو و سگا رو بازی کرد؟
نقل قول:
ممنون که جواب دادی . نمیدونم موقع خاصی نیست مثلا وقتی میحوام اس ام اس بزنم میرم تو منو این ساعت
شنی که همیشه میاد طولانی میشه!! :41:
من ندیدم تاحالا...شایدم باشه:18:نقل قول:
ببینم مثلا با ریست و مستر ریستم امتحان کردی جواب نگرفتی؟نقل قول:
البته بعضی جاها عادیه سرعت کمی بیاد پایین اما اینی که میگی غیر عادیه....یاد بگیر گوشیتو به یه ورزن جدید فلش کن...ارزش داره جدا:20:
میشه دلیلشو برامون کامل توضیح بدی؟نقل قول:
چگونه ای دوست قدیمینقل قول:
منظورت که رجیستر نیست که!!!
دوست عزیز گرامی شما از وقتی 810 گرفتی این واژه مستحجن رو بارها و بارها به کار بردی و هرچی به روی مبارکمون نمیاریم شما هم به روی مبارکت نمیاری... نوکیا یه چیز دیگس و اریکسون هم یه تکنولوژی دیگه . اگر میخواستی همه چیز نوکیا باشه اشتباه بزرگی کردی سونی اریکسون خریدی . بهتره تا دیر نشده بفروشیش و همون نوکیا رو دست بگیری که برازنده تره...نقل قول:
سونی همینه که هست . ........ وصلام :19:
n^n مرتبه تائید میشه...:10: :21: :21: :21:نقل قول:
حالا شما خودشو زیاد ناراحت نکن !!:20:نقل قول:
نه مهدی جون...نه اصلا به رجیستر و اینها مربوط نمی شه...رجیستر بحث سریاله...قفل شبکه یه چیز دیگست که تا برداشته نشه گوشی های قاچاق نمی تونن بیان تو شبکه...این قفل طی مراحل فول فلش خودکار برداشته میشه...اما اگه نخواهی می تونی بگی فقط واست انلوک کنن بدون اینکه گوشیت فلش بشه...کمتر از 10 دقیقه واست این کار رو انجام میده با باکسنقل قول:
سلام
از بچه ها پچی چیزی سراغ نداره که بتونیم فونت W810 رو تغییر بدیم و مثلاً مثل K800
بکنیم؟
این تصویر صفحه W810 :
اینم مال K800 :
به نظر من دومی شکیلتره! اگه بچه ها راهی رو سراغ دارند لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون
میشم!:40: :11:
نقل قول:
این حالت بعضی وقت ها پیش میاد!! بعضی ها میگن خوب نیست گوشی رو فلش کرد!! آپدیت چی؟ لازمه ؟
درود
چطور میتونم SMS های توی گوشی رو تو PC-suite ببینم ؟ :20: :19:
با PC-Suite نمی شه، ولی می تونید My Phone Explorer 1.6 رو دانلود کنید و هم SMS هانقل قول:
رو ببینید، هم رو کامپیوتر Back up بگیرید و هم کل محتوای گوشیتونو مدیریت کنید!! کلاً خیلی
بهتر از پی سی سوئیت هستش و رایگان هم هست :
لینک دانلود :
:40: :11:
در ضمن فارسی رو هم پشتیبانی می کنه :18:
ممنون از راهنماییت . :10: :11:نقل قول:
arashaga
خوب بعضی ها ( دور از حضور شما :11: ) بی سوادند که اینطوری میگن !! مگه شما وقتینقل قول:
ویندوز کامپیوترتون رو عوض میکنین براش خوب نیست؟ :13: البته منظور مصطفی خان فلش
کردن توسط خودتون و در منزل و با PC و نرم افزاره که اگه یاد بگیرید کلاً حدود 10 دقیقه زمان
می بره و هیچ فشاری به گوشی وارد نمیشه! چون فلاش با باکس خیلی زمان میبره ( حدود
1.5 ساعت ) و ممکنه به آی سی فلش دستگاه فشار وارد بشه و تکرار فلش در دفعات سبب
سوختنش بشه!:18:
ممنون:40: :11:
آقا امیر میشه توضیح بدید چیش افتضاح بود؟ چون به نظر من خیلی روون کار میکنه ! بی هیچ مشکلی !!نقل قول:
نرم افزار پی سی سوییت گوشی های مختلف فرق میکنه . توی 810 اس ام اس ها رو نمسشه دید. اما با نرم افزار w550 هم میشه دید هم میشه اس ام اس رو با کامپیوتر تایپ کرد و فرستاد :10:نقل قول:
اقا شرمنده..نارحتتون کردم دیگه اینو نمیگم.نقل قول:
دوست عزیز گرامی شما از وقتی 810 گرفتی این واژه مستحجن رو بارها و بارها به کار بردی و هرچی به روی مبارکمون نمیاریم شما هم به روی مبارکت نمیاری... نوکیا یه چیز دیگس و اریکسون هم یه تکنولوژی دیگه . اگر میخواستی همه چیز نوکیا باشه اشتباه بزرگی کردی سونی اریکسون خریدی . بهتره تا دیر نشده بفروشیش و همون نوکیا رو دست بگیری که برازنده تره...
سونی همینه که هست . ........ وصلام
یه سوال دیگه دوستان. این علامت e که کنار انتن هست برایه چیه؟
8 ماهه که این گوشی رو دارم ودر مجموع ازش راضیم ولی یک مشکل بنظرم داره:
1- امکان پاسخ گویی اتوماتیک رو نداره اگرچه در memu/setting/general/profil/edit profil/answering mode گزینه اتوماتیک رو داره ولی نتونستم فعالش کنم
مورد فوق برای موارد خاصی مثل زمان رانندگی یا پاسخگویی توسط بلوتوث کاربرد داره ولی بهرحال یک عیب برای این گوشی خوب محسوب میشه
اگه کسی راه حلی داره ویا این مشکل رو حل کرده ممنونشم
ضمنا" مشخصات نرم افزاری گوشیم اینه
R4DB005
نقل قول:بله همون طور که ارش عزيز گفت..اين حرفها تو عوام رواج داره...من خودم دوستم بهم ميگفت:اگه 3 بار فلش کني گوشيت مي سوزه:2: !!!!نقل قول:
خوب اونم از يکي که چيزي نمي دونسته شنيده..اونم از يکي ديگه و ....
همون طور که گفته شد...فلش زياد...اونم نه مثلا يا 6-7 بار...خيلي بيشتر از اين حرفها...باعث ميشه ic flashاسيب ببينه و بسوزه
در ضمن ارش..با باکس فلش کردن هرگز اين زماني که گفتي طول نمي کشه:46:
به هر حال..فلش کردن به جا..مناسب و بسيار خوبم هست
در ضمن در مورد اون کندي که گفتي...بازم ميگم نيلز به تغيير ورزن داره گوشيت...اگه اذيتت ميکنه...اموزشش رو شروع به يادگيري کن
در ضمن بازم ميگم که هر کندي غير طبيعي نيست...نمي دونم تا حالا کسي امتحان کرد يا نه...اگه شما يه تعداد زيادي فايل amr داشته باشين..مثلا 20-30 تا..چند بار روش بري ..گوشي يه جور حالت هنگ کردن پيدا ميکنه...مثلا از يه اهنگ به اهنگ ديگش که مي خواد بره يه 4-5 ثانيه طول ميکشه(ميشه عين گوشي هاي نوک:13: يا)
اما جاهاي ديگه هيچ وقت کم شدن سرعت نديدم..اگه باشه غير عديه و يک اشکال نرم افزاريه
من ندیدم اما حدس می زنم مخفف کلمه ی edge باشه..دوستان دیگه می تونن بهتر نظر بدن:46:نقل قول:
شاد باشید:10:
مطمئنی که این علامت را داری ؟ شما کجا زندگی می کنید؟نقل قول:
اگه همیشه داشته باشید، شانس بهتون رو آورده!!:18:
اینا دارن GPRS رو، رو شبکه بعضی نقاط تست می کنن! و اگه شما شانس بیاری و تنظیمات
شبکه رو از کسی و یا جایی بدست بیاری می تونی از اینترنت استفاده کنی! حالا چون W810
فابلیت EDGE داره، می تونه با سرعت بالاتری به اینترنت وصل بشه و این E همون E هستش
از علائم استفاده از شبکه GPRS هم اینه که مصرف باتری میره بالا! البته اگه شما بخوای
این علامت بره و برگردی تو شبکه معمولی، تو قسمت تنظیمات می تونی در قسمت نوع
شبکه که بطور پیش فرض روی GSM & GPRS هستش، قسمت دوم یعنی GSM Only رو
انتخاب کنید و اون علامت E حذف میشه :20:
مرسی:40: :11:
نوشته شده توسط vorojax
اقا شرمنده..نارحتتون کردم دیگه اینو نمیگم.
یه سوال دیگه دوستان. این علامت e که کنار انتن هست برایه چیه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز اونایی که اوپراتور شون GPRS داشته باشه یه علامت G یا مثلث برعکس بالای خط انتنشون میاد ...
اما وجه تمایز W810 با خیلی از گوشیای دیگه داشتن EDGE هستش که سرعت انتقال اطلاعاتش بیشتر. مثل Dialup و ADSL...البته تو ایران چون سرعت به صورت خدادادی پایین هستش فایده ای به حال ما نداره:31:
به هر حال اون علامت E واسه همون GPRS هستش که گوشیای مجهز یه EDGE به جای E,G نشون میدن....البته اگه اپراتور EDGE رو ساپورت نکنه همون Gنشون داده میشه.... و ایرانسل ظاهرا اونو ساپورت میکنه...
یه سوال
ایا w810 به tv وصل میشه گوشی من یه کابل داره که انگار برای این کاره
نه دوست گرامينقل قول:
اين كابل براي اتصال به پخش كننده هاي صداست البت به تي وي هم وصل ميشه ولي فقط پخش صذاست باند چپ و راست
پيروز باشيد
سلام.
اگه میشه یه نگاه به W810 خودتون بندازید و بگین که درایور دوربینش از چه ورژنی هست؟؟؟یعنی ورژن اورجینالش رو میخوام.
همشون به صورت فابریک ورژن 4.5 روی فریمورشون هست . حتی آخرین فریمورش .نقل قول:
سلام.
اگه میشه یه نگاه به W810 خودتون بندازید و بگین که درایور دوربینش از چه ورژنی هست؟؟؟یعنی ورژن اورجینالش رو میخوام.
دقیقاً !:20:نقل قول: